[QUOTE]Oryginalnie wysłał Piotrek:
To jest dramat w 7 aktach, na 7 przegiętych spotkań weszło mi 1. I nie były to spotkania o p=20% tlko średnio 50%.[/QUOTE]
no więc może tak:
przeszacowane
tak naprawdę do grania na single (i bez żadnych ograniczeń) były tylko 2 mecze:
treviso -
arezzo (29%)
palermo - napoli (10%)
kursy były ze snai, bo tam pojawiły się najszybciej, a ostatnio to trzeba się spieszyć do sts-u...
i ja akurat nie narzekam, bo arezzo mi się nie złapało na jeden filterek: too little
pgorzej rzeczywiście z tymi, które były przeszacowane w stopniu mniejszym, czyli te, które okazują swój urok dopiero po skombinowaniu - na 5 wlazły tylko 2 (palermo i ancona), najbardziej żal mi cagliari i crotone...
a o arezzo jakoś zapomniałem (a może kurs obniżyli, już nie pamiętam...)
do czego zmierzam?
nie ukrywam że ostatnie 1,5 tygodnia nie jest zbyt szczęśliwe (głównie z powodu argentyny), ale ten sposób
jest dobry
filtry - i owszem, jak najbardziej, ja ograniczam p, nie gram na strasznie małe; Ufo, z tego co wiem (chyba że wciska kity), nie gra tego czego nie czuje

, a uQ$ chyba gra wszystko co się wychyla ponad 1 (licząc podatek)
dopiero tak grając wyszedłem na plus, i mimo, że ostatnio nie za bardzo, to plus nie jest taki mały - nie można zapominać, że na początku tego sezonu (nie tak przecież dawno) wchodziło prawie wszystko, a to o wiele za dużo...
[QUOTE]
Najważniejsze teraz to wyciągnąć dobre wnioski, bo nie rzadko się wtapia jakieś 5000 w TT. Może to głupie ale bardziej mi żal tych 5000 w TT niż 200zł w realu.[/QUOTE]
myślę że to głupie
ja powiem tak: mi jest żal, jeżeli w tt tracę mniej niż w realu...
materializm? no cóż, nie oszukujmy się
zabawa jest przednia, ale wtedy gdy i tu i tu jest +
co do tt jeszcze: gramy wszyscy (prawie) tak samo i to się staje niebezpieczne, nie wiem czy to przypadek, ale trzeba coraz częściej wcześniej biegać do sts-u bo tną kursy jak brzytwą...
to się staje w dodatku nieco nużące - oglądać te same typy w różnych kombinacjach, nie ukrywam, że jeszcze też tak pociągnę przez czas jakiś, a pod koniec września: brand new bright shiny el_sistemo powróci
no i w sumie nie wiem, do czego zmierzałem

chyba chciałem sobie coś napisać