Quote: spokojnie! trochę cierpliwości ludzie, dają kasę za darmo, a wy jeszcze narzekacie, każdy dostanie w odpowiednim czasie, widać ,że to porządny buk, pewnie dużo osób zrealizowało bony więc muszą sprawdzać, czy nie ma jakiś oszustów z 5 kontami. pozdro...
Jeśli mogę zapytać, po czym zauważasz, że jest to porządny buk??? Po tym, że live-chat nie funkcjonuję??? Pozdrawiam.
Meldunek: 22/08/2006
A po tym na przykład, że jest strona jest w języku polskim, to zwiększa wiarygodność bukmachera, nie to co w tym całym ibetxie, czy jak mu tam i innych tego typu gównach, gdzie dają kasę, zjebaną ofertę, a potem się człowiek głowi jak to wypłacić.
Meldunek: 22/08/2006
Quote: niki 23 widac ich profesjonalizm <zenada> chyba nie grales w profesjonalnym buku jeszcze
chłopie czy ja mówię, że to profesjonalny buk?? ;/ piszę tylko, że w porównaniu do innych badziewnych bukmacherów które dają kasę za darmo wygląda przyzwoicie i wiarygodnie... a jeśli jesteś taki ciekawy to grałem i gram w kilku "profesjonalniejszych" bukach.
Ja sie dzisiaj zarejestrowałem w mik przyszedł email z Linkiem uaktywniajacym no wiec kliknąłem w niego ale do tej pory nie przyszedł mail z żadnym kodem ?? WTF ?
wczoraj rejestrowałem się około 22 wpisałem kod i czekałem... przed chwilą przyszedł mail potwierdzjący dopisanie 5e loguje sie na stronce i jest kasa i juz postawione
Quote: wiekszosc juz dostala ten bon jak byla promocja z niemieckiego forum i co oze sadzicie ze po roku nie grania znowu wam dopisza za nic drugi raz?
Po raz pierwszy korzystam z tej promocji, i miałem nadzieję że otrzymam ten bon ale widzę ,że jednak się pomyliłem. Coż.