Strona 6 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Opcje tematu
#769311 - 04/12/2006 23:41 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Quote:

Stoin chcesz mnei banowac... bardzo prosze.... nie raz pisales ze jestem dla Ciebei autorytetem jesli chodzi o tenis....widze ze to sie zmienilo

Chyba Cię poniosło

Dobranoc

Do góry
Bonus: Unibet
#769312 - 04/12/2006 23:44 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
tygrxek Offline
member

Meldunek: 03/05/2006
przykro mi widziec ta samo postawe rafika i Vendett'y
naprawde bledy robicie jak kazdy rozumiem, chodzi oto zeby sie przyznac ...dalem wypowiedz do tego tematu ("100%...") w elite picks i dostalem super odpowiedz od Vendett'y ...wasza dwojka ma jedne z najlepszych wynikow na forum a takie zachowanie oj oj

Do góry
#769313 - 04/12/2006 23:45 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
Nie osmieszaj sie Lordzie ... po przyjsciu do domu przeczytalem wnikliwie calą lektore quasi czatu po co zakladales ten temat?
Biszop nie ma sensu przypominac tego co on pisal nei chce tego , sam wie najlepiej.
To moj osttani post w tym temacie , sam sie zastanawiam po co w ogole sie tu wpisywalem po raz pierwszy skoro znizam sie do poziomu tych dzieci.
Kady ma swoj umysl i odbierze ta sytuacje jak chce.... mnie to juz przestalo obchodzic... zwiodlem sie strasznie choc moglem sie tego spodziewac.

Do góry
#769314 - 04/12/2006 23:46 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Quote:

Quote:

Stoin chcesz mnei banowac... bardzo prosze.... nie raz pisales ze jestem dla Ciebei autorytetem jesli chodzi o tenis....widze ze to sie zmienilo

Chyba Cię poniosło

Dobranoc

W ramach rewanżu podaje typy z enbieja na dziś i to nie sa żarty :]

NY,Chi, Milw, Sac

Was over,Chi over,Sac over,NY under,Milw over, Ind under, GS under

Do góry
#769315 - 04/12/2006 23:49 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
czubek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/08/2005
za pozna pora by wnikac w to wszystko.
najpierw zdziwilem sie ze o taki mecz wielkie halo (po meczu). odwiedzam epp Rafika i widze u niego kupon za 2k. jeszcze wieksze zdziwienie. czyta temat i troche smiac mi sie chcialo. ale teraz zastanawiam sie dlaczego prawie wszyscy sa 'przeciwko' Tobie.
z qc jakos nie zauwazylem by Vendetta 'goraco' namawial by grac koeln. a zreszta 'namawiac' moze a kto skorzysta to juz indywidualna sprawa. nie znam sie na platnych typach, 'profesjonalnych' typerach, i ustawionych meczach. ale ten typ Rafika... dziwne: stawka (predzej bym uwiezyl w 2k niz 200) i typ w jego wszystkich aspektach (dyscyplina, kurs, rodzaj zakladu...)- jakis taki w nie jego stylu. jesli 'paru' 'lepkow' pokierowalo sie jego tematem (epp do czegos zobowiazuje) i postawilo podobnie to bukmacherzy powinni pospieszyc z gratulacjami do tematu pana Rafika (bez urazy, ale lepiej by bylo jakbys pozostawil w temacie ze zagrales za 2k)...

Do góry
#769316 - 04/12/2006 23:50 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
"Nie dyskutuj z debilem...najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem... "

Nie wiem do kogo to sie ma odnosić, ale tak jakos mi sie wspomnialo... jak zobaczylem kilka postów.

Tematu nie czytalem, bo mi szkoda czasu...

Do góry
#769317 - 04/12/2006 23:50 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2004
No to co komisja śledcza

Ja się piszę do składu, tylko że w ramach wynagrodzenia proszę o 3 pewne ustawki tygodniowo!

Tylko nie takie jak Koeln

P.S Błędów nie robi ten, kto nic nie robi
Misiek, Vendetta i Rafik czyli bohaterowie dzisiejszej aferki do tej pory (a na forum napisali już sporo!) grali całkowicie fair. Nie widzę więc żadnego powodu, żeby nie wierzyć im
teraz

Do góry
#769318 - 04/12/2006 23:51 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
O jakie zachowanie Ci chodzi ? Vendetta i Rafik zagrali typ na Koln podobnie jak połowa forum, a teraz dostają po d..pie. Nie dziwię się, że próbują się bronić, w końcu mają do tego prawo.

Jutro nie wejdzie jakiś ty z LM i co wtedy ? Zaczniemy obrażać userów, którzy przekonywali do danego typu ? Zaczniemy znowu tworzyś jakieś spiskowe teorie ? Opanujcie się ludzie ! Każdy ma swój rozum i odbowiada tylko i wyłącznie sam za to, co gra.

Proponuję zająć się sobą i dać spokój innym userom. Obaj panowie, którzy zostali wywołanie dzisiaj do tablicy pokazali, że nie są pierwszymi lepszymi typerami i choćby z uwagi na to wypadałoby mieć do nich trochę szacunku. Przegrana Koln nie jest przecież ich winą.

Do góry
#769319 - 04/12/2006 23:51 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Paxioo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2003
... wiecej w Fakcie.

Do góry
#769320 - 04/12/2006 23:54 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
tygrxek Offline
member

zapomniales dodac Vendetta v 'vel' sportowiec v 'or obronca' sportowca;] wspomagany rafikiem ktrory przy stanie 0-2 zmneijsza stawke z 2000 na 200 (rubli moze?) ;]

Do góry
#769321 - 04/12/2006 23:55 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Emrod nikt nie krytykuje tego ze zagrali na Koln nie wiem juz raz wyrazilem watpliwosci czy za to co robisz ktos ci placi czy to tak z przekonan piszesz (tym gorzej dla ciebie) - nikogo nie obrazilem tylko napisalem (a juz Rafik mi zarzuca ze obrazilem Miśka - to kpina jakas - znajdzcie dowod - pierwszy raz widzialem jego post dzis na forum) co mysle o takich praktykach i jako forumowicz mam do tego demokratyczne prawo. Nikogo nie zaatakowalem tylko napisalem ze byla smierdzaca otoczka tego meczu przez caly dzien sie przewijaly namowy do grania na Koln i kto nie wierzy niech czyta temat uwaznie Pozdrawiam

Do góry
#769322 - 04/12/2006 23:56 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
barciu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
Jaki gruby temat ... a już miałem iść spać.

Najlepszy jest w tym wszystkim jak dla mnie Devastator. Mocno zbulwersowany ustawką, na którą postawił ZERO zł... jasne
Gdybyś tego nie grał, to poszedłbyś uradowany spać ,że ominąłeś taką bombę zamiast siedzieć tutaj i ciągnąć głupi temat. Jeśli faktycznie nie grałeś tego meczu, w co szczerze wątpie, to odwal się od tych co to grali za własne pieniądze.

PS. Pozdro dla Rafika!

Do góry
#769323 - 04/12/2006 23:57 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Niespelna 3 godziny:ponad 100 odpowiedzi i ciagle rosnie,
6 stron, ponad 1000 odwiedzin...

Polowa tematow o LM tyle nie ma
Jak widac wiekszosc jest madra po fakcie, szkoda

Jak juz skonczycie to dajcie znac, jutro wywale to swinstwo

edit:
jeszcze musialem dopisac,
Lord pierwszy raz widzial post Miska

O czym ta dyskusja??

Edited by Biszop (04/12/2006 23:59)

Do góry
#769324 - 04/12/2006 23:59 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Quote:

Najlepszy jest w tym wszystkim jak dla mnie Devastator. Mocno zbulwersowany ustawką, na którą postawił ZERO zł... jasne
Gdybyś tego nie grał, to poszedłbyś uradowany spać ,że ominąłeś taką bombę zamiast siedzieć tutaj i ciągnąć głupi temat. Jeśli faktycznie nie grałeś tego meczu, w co szczerze wątpie, to odwal się od tych co to grali za własne pieniądze.

PS. Pozdro dla Rafika!

Zbulwersowany bylem tym ze naganiano owieczki przez caly dzien do grania na jedynke - polecam lekture tematu i cytat z rozmowy gg - a przytoczony cytat z rozmowy z gg swiadczyc powinien o tym ze skoro jest namowa to warto rozwazyc X2 i jesli moge sobie pluc w brode to tylko dlatego ze nie zagralem 'Koln nie wygra' - ale przegrana Valerengi mi wystarczy na dzis nie moglem podzielic uwagi na oba mecze za duze emocje

Do góry
#769325 - 05/12/2006 00:00 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
Quote:

zrob to teraz
bo widze ze pisanie o glupotach zamiast o typach przed meczami jest na topie na forum
forum siega dna

Do góry
#769326 - 05/12/2006 00:03 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Quote:

PS. Pozdro dla Rafika!

Myślę podobnie, o czym napisałem parę postów wcześniej. Kolega pewnie skusił się na dzisiejszą "ustawkę", przegrał "parę" groszy i próbuje jakoś wyładować tą frustrację. Przecież gdyby nie zagrał tego typu, to nie drążyłby tak tego, skądinąd nic nie wnoszącego do zawartości forum, tematu

Od teraz każdy, kto pisze analizy albo w jakikolwiek inny sposób nakłania do grania typów X, Y czy Z może czuć się podejrzanym o chęć wyciągnięcia kasy od naiwnych userów

Strzeżcie się, boska ręka sprawiedliwości czuwa i w odpowiednim czasie wymierzy karę

Do góry
#769327 - 05/12/2006 00:03 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
jacuś Offline
addict

Meldunek: 01/07/2005
Quote:

To moj osttani post w tym temacie , sam sie zastanawiam po co w ogole sie tu wpisywalem po raz pierwszy skoro znizam sie do poziomu tych dzieci.
Kady ma swoj umysl i odbierze ta sytuacje jak chce.... mnie to juz przestalo obchodzic... zwiodlem sie strasznie choc moglem sie tego spodziewac.

"wpisales sie" bo gdybys tego nie uczynil byloby to rownoznaczne z przyznaniem sie do winy. Niestety twoje tlumaczenia sa...nijakie

Nie trzeba byc wybitnym psychologiem by z latwoscia dostrzec ze masz o sobie wysokie mniemanie w dodatku probujesz podbijac autorytet tekstami rodem z gimnazjum i chyba nikt nie ma watpliwosci jaki jest twoj prawdziwy cel...

Do góry
#769328 - 05/12/2006 00:04 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005
Robimy komisje śledczą mecz.pl i koniec zabawy.

a swoją drogą Lord devastator mnie irytuje : Nic ni epostawił na ten mecz a szumu robi, jakby 10000 tys przegrał....więc coś jest na rzeczy

Dobranoc

Do góry
#769329 - 05/12/2006 00:05 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
tygrxek Offline
member

Ludzie sami powinni wyciagnac z tego wnioski,ale wiedze ze admin raptownie zmienia zdanie co do zamykania tematu...komus jest niewygodny?

Do góry
#769330 - 05/12/2006 00:08 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Big Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/03/2004
Quote:

Niespelna 3 godziny:ponad 100 odpowiedzi i ciagle rosnie,
6 stron, ponad 1000 odwiedzin...

Polowa tematow o LM tyle nie ma
Jak widac wiekszosc jest madra po fakcie, szkoda

edit:
jeszcze musialem dopisac,
Lord pierwszy raz widzial post Miska

O czym ta dyskusja??

a ni mi się waż muszę jutro jeszcze raz poczytać

a tak na serio ,czytałem na szybko wspomniany czat i chyba były 3/4 wypowiedzi Vendetty,a raczej przyznanie się ,że zagrał ów mecz,bo dostał typ od znajomego.Polecania go,nie zauważyłem.

Do góry
Strona 6 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Moderator:  Biszop, rafal08