#769351 - 05/12/2006 08:08
Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
Quote:
Czy to jakaś zorganizowana akcja ???
Taka akcja, żebyś dał piątaka! 
|
Do góry
|
|
|
|
#769353 - 05/12/2006 08:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
Stoin chcesz mnei banowac... bardzo prosze.... nie raz pisales ze jestem dla Ciebei autorytetem jesli chodzi o tenis....widze ze to sie zmienilo
Chyba Cię poniosło
Dobranoc
W ramach rewanżu podaje typy z enbieja na dziś i to nie sa żarty :]
NY,Chi, Milw, Sac
Was over,Chi over,Sac over,NY under,Milw over, Ind under, GS under
Cztery tysiące popłynąłem w nocy

Bana Stoinowi ! Miłay być ustafffffffffffffki, a tu ...
Jakby ktoś miał info z toto-lotka to na pw walić, zapłace.
|
Do góry
|
|
|
|
#769354 - 05/12/2006 08:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Quote:
Jakby ktoś miał info z toto-lotka to na pw walić, zapłace.
W jutrzejszym losowaniu wypadnie liczba 14. Mam info od pewnego człowieka pseudonim "Ryszard". ... ... ... ... ... ... ...
Należy się tysiąc pinćset 
Zamknijcie już wreszcie ten temat 
|
Do góry
|
|
|
|
#769355 - 05/12/2006 09:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2005
|
Quote:
Quote:
Tak sobie sprawdzam IP Lorda i Svarta, z ciekawości... Hehe. Chyba to jednak nie te same osoby .
Oboje sa zalogowani...
skubany ma 2 kompy 
|
Do góry
|
|
|
|
#769356 - 05/12/2006 09:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
Quote:
Quote:
Quote:
Tak sobie sprawdzam IP Lorda i Svarta, z ciekawości... Hehe. Chyba to jednak nie te same osoby .
Oboje sa zalogowani...
skubany ma 2 kompy
jeden z nich to Commodore i gram w Barbarian 
|
Do góry
|
|
|
|
#769357 - 05/12/2006 09:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
balcerowicz musi odejść!
To nie ten topic
Na to kazdy jest dobry
i "skandalista" lepper flynt 
|
Do góry
|
|
|
|
#769358 - 05/12/2006 09:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/07/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769359 - 05/12/2006 09:36
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Konik by sie usmial jakby to przeczytal  Ustawki sa ale tylko na piastki ,sprzet  to jest Pewne Info. Kozlem ofiarnym padl Rafik 25 i Vendetta. Glowny Sierzant Komendy Stolecznej Policji ,Lord_Devastator ,ktory szuka winnych po tym jak niespodziewanie ustawke odwolano telefonicznie ,co bylo nie zgodne z prawem ,oszukujac setki fanow Policja zamierza postepowac dalej w tej sprawie bo podejrzewa ze oszukali klientke w sts.Jak poinformowala asystentka komendy glownej Policji ta sprawa nie moze sie zkonczyc porazkom Stolecznych i szukaja jakichkolwiek argumentow na tych 2 podejzanych Panow za popelnione krzywdy.Grozi im 20 lat wiezienia za wstepna klauzulom opuszczenia celi za podanie trafnych typow. CO wiecej Policja nie ma zadnych przekonujacych dowodow na tych 2 Panow i sprawa najprawdopodobniej zostanie umorzona przez sad najwyrzszy w Warszawie.
|
Do góry
|
|
|
|
#769361 - 05/12/2006 09:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/03/2006
|
Quote:
To jaka na dziś ustawka bo mam trochę kasy i chciałbym ją pewnie pomnożyć
Werder izi 
|
Do góry
|
|
|
|
#769362 - 05/12/2006 09:40
|
podwórkowy attaché
Meldunek: 23/11/2004
|
Quote:
Quote:
Werder izi
No to stawiamy , kto może niech korzysta do woli 
|
Do góry
|
|
|
|
#769363 - 05/12/2006 09:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2005
|
Quote:
Quote:
Werder izi
skad masz info ?????? z madagaskaru kolega dzwonil ?????

|
Do góry
|
|
|
|
#769364 - 05/12/2006 09:53
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Quote:
Czy to jakaś zorganizowana akcja ???
Taka akcja, żebyś dał piątaka!
Kurde, tez sie na to zlapalem, dzwonek do drzwi, otwieram i... reszte juz znacie 
Mam na dzis odbitke, super pewne info rozmawialem dzis rano z jednym, z graczy Barcelony, znany jest pod pseudonimem operacyjnym "Koń", zapewne pamietacie jego wybryki podczas MS w Niemczech, pukal tam jedna modeleczke ktora mu podeslalem zeby ustawiac mecze. Teraz powtorzylem ten numer, znow sa razem i moj kontakt operacyjny nie schodzi z niej od rana do wieczora, sam mialem problem zeby sie dodzwonic 
Ledwo zipal chlopak, az mi sie go zal zrobilo, dzis przyprowadzila w nocy 2 kolezanki 
Sami rozumiecie ze dzisiejszy wystep jest raczej towarzyski dla niego  Po boisku bedzie sie poruszal jak "dziki jezdziec z Arizony w ostrogach"  To super pewne info, zainteresowanych zapraszam na priv, za 12,50 (koszt smsa netto) otrzymacie dostep do informacji gdzie i o ktorej zostanie wystawiony kurs na Werder. Bedzie to handi: Barcelona - Werder (-1,5) 2 kurs nie jest jeszcze ustalony, wszystko zalezy od wplywow z smsow, sprawa dogadana z pewnym koreanskim bukiem (ich oczywiscie krece w druga strone )
Tak wiec panowie zapraszam, taka okazja trafia sie raz na kilka lat, ostatnia byla w w finale LM Milan - Liverpool na wynik 3-3 

|
Do góry
|
|
|
|
#769365 - 05/12/2006 10:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769366 - 05/12/2006 10:06
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Ja dalej nie rozumie dlaczego tak deceniacie Werder ??
|
Do góry
|
|
|
|
#769368 - 05/12/2006 10:11
|
journeyman
Meldunek: 14/11/2006
|
Z tego, co zdążyłem się zorientować, to kolejny raz część forumowiczów na zasadzie "owczego pędu" dała się zmanipulować na niby ustawkę.
Wszyscy czytają różne mądre tematy. Jest wyraźnie napisane, przez naprawdę mądrych userów, żeby uważac na super okazje, żeby grać za ustalony procent budżetu, a poza tym powinno się grać za taką kwotę, jaką mogę przegrać bez poważnych komplikacji zdrowotnych. Powinno sie grać według planu, bez napalanie się na super okazje. Po jaką cholerę te wszystkie pożyteczne myśli, skoro i tak wielu czeka na mega okazje i puszcza pokaźną część swojego budżetu w błoto.
Przeczytałem cały temat i powiem szczerze, że raz chciało mi się śmiać a raz "płakać". Uważam, że na userach, którzy mają na tym forum opinię najlepszych ciąży wielka odpowiedzialność i nie zgodzę się z tym, że to "jego sprawa za ile zagrał". Taki typ za, powiedzmy 2000zł działa bardzo sugestywnie na młodych wiekiem userów, albo na takich co to chcieliby jednym strzałem odrobić wcześniejsze straty. To nie jest sprawą wyłącznie Rafika, którego osiągnięcia szanuję, ale którego typów nie grałem i nie gram. Poza tym ten typ naprawdę nie pasuje do wcześniejszych, gdzie grał wysoko ale w zasadzie tylko bardzo prawdopodobne typy. TYp na Koln mógł i z pewnością wprowadził w błąd wielu żądnych szybkiego zarobku userów.
Ludzie, opamiętajcie się. Bukmacherka to nie jest sprint na skróty, ale wyczerpujący maraton. Poza tym nie ma ludzi nieomylnych (o czym świadczą wpisy niektórych uznanych userów w tym temacie) i nie ufajcie żadnym cynkom iwanów, wasylów, helmutów, sportowców i im podobnych. Ani na tym, ani na innych forach nie ma żadnych nieomylnych guru, są tylko typerzy którzy mają dabrą passę lub jej nie mają. Czas to w końcu zrozumieć.
NIe potępiam Lorda, że założył ten temat. Może wreszcie ludzie zmądrzeją. Na temat Vendetty się nie wypowiem, bo nie zdąrzyłem przeczytać wszystkiego co na ten temat zostało napisane. A poza tym jego typów również nie grałem i grać nie zamierzam.
Zanim zagram, mocno się zastanowię co i za ile puszczam. A jak czuję, że szczęscie się do mnie odwraca plecami robię sobie przerwę i dobrze mi z tym.
Pozdr. i GL.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|