I ja dorzucę swe trzy grosze...
Panowie niech każdy gra za taką kwotę jaką uważa za stosowne i naprawdę nie wypominajmy nikomu, że zagrał za 100 pln czy za 1000 pln. Najważniejszą kwestią w dzisiejszym typie był fakt, że wszyscy zobaczyli, że jedni z najlepszych typerów postawili na Koln sporo kasy. Więc odpalili swoje konta internetowe i bez namysłu także skreślili "jedynkę" w tym meczu. I teraz zaczęły się bezsensowne rozmowy, że Rafik i Vendi to oszuści i tym podobne historie. Ludzie, przecież nikt Was nie zmusza do grania typów wyżej wymienionej dwójki. Naprawdę czasem warto pomyśleć i przeanalizować sobie dany mecz. Przecież myślenie nie boli, a może Wam sporo pomóc. Dlatego chłopaki nie zniechęcajcie Rafika i Vendiego, bo naprawdę robią kawał dobrej roboty. Lord, czytając Twoje posty także często doszukujesz się "ustawek" w meczach. I nikt nie komentuje tego, bo po co? Przecież każdy z nas może wybrać sobie mecz i dopisać w analizie: ten mecz to typowa ustawka, grajcie grubo remis

Dlatego Lordzie mam prośbę, nie rób niepotrzebnego zamieszania i rób dalej swoje i devastuj buki. Ja życzę Ci powodzenia z całego serca!
Rafik i Vendi także proszę Was o niepodgrzewanie atmosfery bo to do niczego nie prowadzi. Przecież mogliście zagrać na Koln za 10000 PLN i tak naprawdę reszte powinno to jeb** bo to Wasza kase i Wasze życie. Życzę powodzenia w dalszej grze i róbcie to co umiecie najlepiej:)
P.S. Proszę o nieatakowanie moje osoby. Poprostu wyraziłem to co czuję w danej chwili

Pozdrawiam
antybooker