#769294 - 04/12/2006 23:15
Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Quote:
W "oskarach" powinna byc nominacja dla autora/autorow najglupszych tematow w To i Owo 
Swoja droga zyczylbym sobie zeby tematy rozrastaly sie w takim tempie na stadionie, no moze troche mniej glupot bym poprosil
Czy to taki glupi temat to sie okaze. Ja tylko lojalnie uprzedzam zeby nikt nie dal sie nacinac na jakies oszustwa z 'ustawkami' bo nie lubie oszustow mam to we krwi i nic na to nie poradze - a ze ktos bedzie mnie osmieszal prosze bardzo swoje powiedzialem Nikomu nie zazdroszcze sukcesow robie i bede robil swoje jak widze ze cos jest nie w porzadku to o tym pisze
Myslalem ze jestes bystrzejszy;-) Ustawki, to slowo jest zdewaluowane juz dawno, jesli ich szukasz lub dajesz sie na to nabierac bo ktos tutaj napisal to wspolczuje 
Nie bede rozwijal, sam sie domysl co chcialem przekazac 
|
Do góry
|
|
|
|
#769295 - 04/12/2006 23:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Quote:
Lordzie, 'pochwal' sie ile umoczyles na tym meczu?? jesli mowa o kuponach i skanach wklej go tutaj... kieruje mna czysta ciekawosc
Umoczylem na tym meczu 0 slownie ZERO gdyz lipe czulem na 3 kontynenty moze maly skanik rozmowy z gg z kolega:
kolega (19:04) mam kuponik brescia X mcity X reims 1 i koln x2 kurs 50 trzymaj kciuki Ja (19:04) oki Ja (19:04) koln jest silne lobby Ja (19:04) podejrzewam ze vendetta zalozyl nicka sportowiec Ja (19:04) wiesz ktorego kolega(19:04) ta kolega(19:04) wlsnie tak mysle Ja (19:05) pisal kolega(19:05) widziales moja wypowiedz kolega(19:05) i sie pytam co rajcie mam ? a on nie Ja (19:05) sam mialem epizod w ktorym "pomagalem" pomnozyc kapital pewnej starannie wyselekcjonowanej grupie osob. Ja (19:05) i mamy smród
KONIEC cytatu nicki zostaly zmienione na 'kolega' reszta wszystko autentyk
A poza tym gralem na wałek Valerengi dzis - zapraszam do tematu w Private Picks: http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....rue#Post3067781
|
Do góry
|
|
|
|
#769297 - 04/12/2006 23:23
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
myslalem ze jestes bystrzejszy;-) Ustawki, to slowo jest zdewaluowane juz dawno, jesli ich szukasz lub dajesz sie na to nabierac bo ktos tutaj napisal to wspolczuje :gri
tak tak - to ja daje sie nabierac co tydzien Borussii Dortmund i gram grubo na ich wygrane u siebie 
|
Do góry
|
|
|
|
#769298 - 04/12/2006 23:25
|
member
Meldunek: 03/05/2006
|
niema tu nic smiesznego, ktos oszukuje i niechce sie przyznac i sciemnia i to ma byc smieszne??
|
Do góry
|
|
|
|
#769299 - 04/12/2006 23:27
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
Quote:
Quote:
myslalem ze jestes bystrzejszy;-) Ustawki, to slowo jest zdewaluowane juz dawno, jesli ich szukasz lub dajesz sie na to nabierac bo ktos tutaj napisal to wspolczuje :gri
tak tak - to ja daje sie nabierac co tydzien Borussii Dortmund i gram grubo na ich wygrane u siebie
Nie wiem co grasz i jak grasz, zreszta malo mnie to interesuje. Rozdmuchujesz sprawy oczywiste, ustawki i inne takie podobne tematy gdzie wiadomo ze to jest smut nad smutami, o to mi tylko chodzi.
Baw sie dalej 
|
Do góry
|
|
|
|
#769300 - 04/12/2006 23:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Taki urok podawania typów na forum  Jak ci idzie to chwalą, jak ci się powinie noga to dostajesz po łbie z potrójną siłą  P.S Niektórym to się naprawdę ostro nudzi, polecam szydełkowanie, sklejanie modeli itp.
|
Do góry
|
|
|
|
#769302 - 04/12/2006 23:28
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Quote:
Nie wiem co grasz i jak grasz, zreszta malo mnie to interesuje. Rozdmuchujesz sprawy oczywiste, ustawki i inne takie podobne tematy gdzie wiadomo ze to jest smut nad smutami, o to mi tylko chodzi.
Baw sie dalej
No to bawimy sie dalej i prosze nie osmieszajcie mnie juz wiecej bo jak sadze potrafie sie merytorycznie przed tym obronic i poczekajmy na wypowiedz zainteresowanego
|
Do góry
|
|
|
|
#769303 - 04/12/2006 23:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#769305 - 04/12/2006 23:32
|
addict
Meldunek: 14/09/2005
|
Quote:
Taki urok podawania typów na forum 
Jak ci idzie to chwalą, jak ci się powinie noga to dostajesz po łbie z potrójną siłą 
P.S Niektórym to się naprawdę ostro nudzi, polecam szydełkowanie, sklejanie modeli itp.
co racja to racja emrod 
|
Do góry
|
|
|
|
#769307 - 04/12/2006 23:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
Quote:
się pogubiłem - to co jest z tym Cologne - Przegrali??
Ja mam na jutro sprawdzone info - kolega dał cynka z Finlandii - wyjechał tam za chlebem bo jakoś w IV RP nie mógł się dorobić i uczepił się jako pomocnik kucharza w SaiPie - poinformował mnie, że po ostatnim treningu był wspólny obiad, ale kucharz coś namieszał i teraz 3/4 podstawowego składu ma sraczkę i do jutra tego nie opanują. Tak więc ja jutro walę grubo na Lukko coś około @2,5 bo wyobraźcie sobie hokeistów, którym zwieracze nie trzymają, przecież oni nie będą mieli głowy do tego żeby trafiać w krążek
lezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 
|
Do góry
|
|
|
|
#769308 - 04/12/2006 23:36
|
|
Quote:
Szkoda ze Biszop skasowalem posty z tematu o Oscarach mecz.pl , przeciez jeszcze kilka dni temu bylem w Twoich oczach pewniakiem do zdobycie nagrody na "odkrycie roku" skladales mi gratulacje..... jestes dla mnie zerem
Nie skasowalem, sa zarchiwizowane 
|
Do góry
|
|
|
|
#769309 - 04/12/2006 23:36
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Lordzie Devastatorze ... pamietasz Kravchuka ktorego zagrales po kursie kolo 3.2? wychwalales mnie wtedy pod niebiosa nazywales przyjecielem a teraz wyzywasz od najgorszych.....>Szkoda ze Biszop skasowalem posty z tematu o Oscarach mecz.pl , przeciez jeszcze kilka dni temu bylem w Twoich oczach pewniakiem do zdobycie nagrody na "odkrycie roku" skladales mi gratulacje..... jestes dla mnie zerem
hm wiec jednak mamy ostra reakcje a widzialem 20% szans na probe osmieszania mnie:
1. Prosze wskaz cytat gdzie Cie wyzywam 2. Rzeczywiscie jak najlepsza opinie o Tobie mialem (choc dziwila mnie ksztama z Alem Capone) ale jak widze takie posty jak jacusia az mi oczy z orbit wychodza - ten styl pisania mi kogos przypomina powiem wiecej pewnego płatnego typera - kij tam bylego czy aktualnego 3. Zwrotem 'jestes zerem' przypomniales mi przyslowie staropolskie 'Uderz w stol a nozyce sie odezwa'
|
Do góry
|
|
|
|
|
|