Strona 5 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Opcje tematu
#769291 - 04/12/2006 23:07 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Szkoda, tylko że afery, skandale przyciągają mnóstwo osób, a jak trzeba podać dobry mecz do gry z dobrym uzasadnieniem to już dużo gorzej.

Do góry
Bonus: Unibet
#769292 - 04/12/2006 23:10 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Poetik Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
wszyscy pewnie te emiraty arabskie obstawiaja na stronach buków

Do góry
#769293 - 04/12/2006 23:14 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
czubek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/08/2005
Lordzie, 'pochwal' sie ile umoczyles na tym meczu?? jesli mowa o kuponach i skanach wklej go tutaj... kieruje mna czysta ciekawosc

Do góry
#769294 - 04/12/2006 23:15 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

Quote:

W "oskarach" powinna byc nominacja dla autora/autorow najglupszych tematow w To i Owo

Swoja droga zyczylbym sobie zeby tematy rozrastaly sie w takim tempie na stadionie,
no moze troche mniej glupot bym poprosil

Czy to taki glupi temat to sie okaze. Ja tylko lojalnie uprzedzam zeby nikt nie dal sie nacinac na jakies oszustwa z 'ustawkami' bo nie lubie oszustow mam to we krwi i nic na to nie poradze - a ze ktos bedzie mnie osmieszal prosze bardzo swoje powiedzialem
Nikomu nie zazdroszcze sukcesow robie i bede robil swoje jak widze ze cos jest nie w porzadku to o tym pisze

Myslalem ze jestes bystrzejszy;-)
Ustawki, to slowo jest zdewaluowane juz dawno, jesli ich szukasz lub dajesz sie na to nabierac bo ktos tutaj napisal to wspolczuje

Nie bede rozwijal, sam sie domysl co chcialem przekazac

Do góry
#769295 - 04/12/2006 23:20 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
Quote:

Lordzie, 'pochwal' sie ile umoczyles na tym meczu?? jesli mowa o kuponach i skanach wklej go tutaj... kieruje mna czysta ciekawosc

Umoczylem na tym meczu 0 slownie ZERO gdyz lipe czulem na 3 kontynenty moze maly skanik rozmowy z gg z kolega:

kolega (19:04)
mam kuponik brescia X mcity X reims 1 i koln x2 kurs 50 trzymaj kciuki
Ja (19:04)
oki
koln jest silne lobby
podejrzewam ze vendetta zalozyl nicka sportowiec
wiesz ktorego
kolega(19:04)
ta
kolega(19:04)
wlsnie tak mysle
Ja (19:05)
pisal
kolega(19:05)
widziales moja wypowiedz
kolega(19:05)
i sie pytam co rajcie mam ? a on nie
sam mialem epizod w ktorym "pomagalem" pomnozyc kapital pewnej starannie wyselekcjonowanej grupie osob.
i mamy smród

KONIEC cytatu
nicki zostaly zmienione na 'kolega' reszta wszystko autentyk

A poza tym gralem na wałek Valerengi dzis - zapraszam do tematu w Private Picks:
http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....rue#Post3067781

Do góry
#769296 - 04/12/2006 23:20 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Cholerka, wpadłem tylko na chwilę, a nie mogę zbyt długo siedzieć...

BŁAGAM NIE KASUJCIE TEGO TEMATU - przynajmniej do jutra póki go nie przeczytam i ze śmiechu się 3 razy nie przewrócę

Do góry
#769297 - 04/12/2006 23:23 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Quote:

myslalem ze jestes bystrzejszy;-)
Ustawki, to slowo jest zdewaluowane juz dawno, jesli ich szukasz lub dajesz sie na to nabierac bo ktos tutaj napisal to wspolczuje :gri

tak tak - to ja daje sie nabierac co tydzien Borussii Dortmund i gram grubo na ich wygrane u siebie

Do góry
#769298 - 04/12/2006 23:25 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
tygrxek Offline
member

Meldunek: 03/05/2006
niema tu nic smiesznego, ktos oszukuje i niechce sie przyznac i sciemnia i to ma byc smieszne??

Do góry
#769299 - 04/12/2006 23:27 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Quote:

Quote:

Ustawki, to slowo jest zdewaluowane juz dawno, jesli ich szukasz lub dajesz sie na to nabierac bo ktos tutaj napisal to wspolczuje :gri

tak tak - to ja daje sie nabierac co tydzien Borussii Dortmund i gram grubo na ich wygrane u siebie

Nie wiem co grasz i jak grasz, zreszta malo mnie to interesuje.
Rozdmuchujesz sprawy oczywiste, ustawki i inne takie podobne tematy gdzie wiadomo ze to jest smut nad smutami, o to mi tylko chodzi.

Baw sie dalej

Do góry
#769300 - 04/12/2006 23:28 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Emrod Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2004
Taki urok podawania typów na forum

Jak ci idzie to chwalą, jak ci się powinie noga to dostajesz po łbie z potrójną siłą

P.S Niektórym to się naprawdę ostro nudzi, polecam szydełkowanie, sklejanie modeli itp.

Do góry
#769301 - 04/12/2006 23:28 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/03/2003
heh, komedia
ktos chcial sie posmiac z biednych, naiwnych ludzi. jak widac udalo mu sie, bo chyba duzo osob łyknelo to, a na dodatek ma bonus w postaci tego tematu

Do góry
#769302 - 04/12/2006 23:28 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Quote:

Quote:

Nie wiem co grasz i jak grasz, zreszta malo mnie to interesuje.
Rozdmuchujesz sprawy oczywiste, ustawki i inne takie podobne tematy gdzie wiadomo ze to jest smut nad smutami, o to mi tylko chodzi.

Baw sie dalej

No to bawimy sie dalej i prosze nie osmieszajcie mnie juz wiecej bo jak sadze potrafie sie merytorycznie przed tym obronic i poczekajmy na wypowiedz zainteresowanego

Do góry
#769303 - 04/12/2006 23:28 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
nieczytalem poprzednich postow ale temat swiadczy jak nisko upadlo to forum jak byle "gowniarz " napisze ze mecz jest ustawiony i ludzie rzucaja sie jak sęp na padline
jedyna rzecz ktora popierala "owczy ped " na koeln to trener koeln Daum ( kiedys b.dobry trener ale po wpadce z narkotykami wypadl z obiegu bo jego ostatnie wyniki niepowalaly na kolana ) bo koeln niegrali z " ogórkami" tylko z druzyna ktora w tym roku powalczy o awans do bundesligi
neostrada rzadzi

Do góry
#769304 - 04/12/2006 23:32 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
Ludzie... skad w Was tyle zawisci? Przeciez to jest chore....a jednak mnie to smuci choc sam nie wiem dlaczego ale jest mi naprawde bardzo przykro po tym co przeczytalem po powrocie do domu.I sam sie dziwie po co ja to teraz pisze , przeciez moglbym to pozostawic bez komentarza tak jak wiele typow ktore weszly a ktore gralem duzo grubiej niz Koln lub te ktore przegrywalem a nikt nie robil z tego wielkiego HALO. Mam wymieniac? po co? nic mi to nie da nie chce sie chwalic ...jedyną satysfakcje jaką mam ( mialem ) z prowadzenia tego tematu byla radosc z tego ze Wy ze mną wygrywacie.Pewnie pomyslicie ze przesadzam z tym "Wy" ale taka jest prawda ze gralo ze mną wiele osób i wiele wygrywalo co mnie bardzo cieszylo.... zobaczcie tematy "robie to tak", "styl warszawskich ulic"w jewdnym z nich zrobilem sonde z ktorej wyszlo ze uzytkownicy tego forum ograli wraz ze mną buki na kilkadziesiat tysiecy zlotych. Juz zapomnieliscie o tym? ...szkoda

Myslicie ze ja to "sportowiec"? niestety musze Was rozczarowac to nie ja.... nie jestem hakerem nie umiem znieniac ip mam net z upc i chyba są tu osoby ktore moga sprawdzic moj "adres" ???

Dlaczego wmawiacie mi ze pisalem ze to ustawka? skoro tak nie jest.Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem

Dlaczego udzielalem sie w temacie Sportowca? bo mysallem ze typ wejdzie....szczerze powiem ze uwierzylem ze koles kupuje typy od powaznych ludzi i chce w ten sposob zarobic na abonament i w ten sposob wyjsc wiecej " na czysto". Pomylilem sie ... popelnilem blad wpisujac sie tam ... nie pierwszy i nie ostatni - jestem tylko czlowiekiem.

Myslicie ze to byla reklama? ze gdyby weszlo zaczal bym sprzedawac typy? hehe uwierzcie ze gdybym chcial robil bym to z powodzeniem ale nie mam takiej potrzeby jak widzicie niezle wychodze na swoim graniu i choc nie wypieram sie !!! PRZYZNAJE ZE BYL OKRES W KTORYM SPRZEDAWALEM TYPY i zakoczyl on sie sukcesem, to po wywiazaniu sie z polrocznej umowy wolalem wrocic na forum by podawac je tutaj.

Typ na Koln doostalem od znajomego ( Polaka ktory mieszka od kilku lat w Niemczech) to nie byl pierwszy typ od niego i napewno nie osttani ktory zagram

Lordzie Devastatorze ... pamietasz Kravchuka ktorego zagrales po kursie kolo 3.2? wychwalales mnie wtedy pod niebiosa nazywales przyjecielem a teraz wyzywasz od najgorszych.....>Szkoda ze Biszop skasowalem posty z tematu o Oscarach mecz.pl , przeciez jeszcze kilka dni temu bylem w Twoich oczach pewniakiem do zdobycie nagrody na "odkrycie roku" skladales mi gratulacje..... jestes dla mnie zerem

Stoin chcesz mnei banowac... bardzo prosze.... nie raz pisales ze jestem dla Ciebei autorytetem jesli chodzi o tenis....widze ze to sie zmienilo

Svart.... szkoda mi CIebie.... jestes strasznie zakomplelsiony , pojawiasz sie wszedzie tam gdzie jest jakas " afera" nikomu nei wierzysz...zyjesz w swoi mlautkim swiecie...otworz w koncu oczy

Craax "frajer na zawsze bedzie frajerem"

reszty nie chce mi sie wymieniac gralem w pilke 2 godziny na hali i po przyjsciu dostalem od znajomych linki w ktorych zostalem zmieszany z blotem jak najgorszy frajer ...oszust i sami wiecie najlepiej co o mnie pisaliscie
Pozdrawiam VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

Do góry
#769305 - 04/12/2006 23:32 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
SILVER STAR Offline
addict

Meldunek: 14/09/2005
Quote:

Taki urok podawania typów na forum

Jak ci idzie to chwalą, jak ci się powinie noga to dostajesz po łbie z potrójną siłą

P.S Niektórym to się naprawdę ostro nudzi, polecam szydełkowanie, sklejanie modeli itp.

co racja to racja emrod

Do góry
#769306 - 04/12/2006 23:32 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lamer Offline
veteran

Meldunek: 21/03/2004
się pogubiłem - to co jest z tym Cologne - Przegrali??

Ja mam na jutro sprawdzone info - kolega dał cynka z Finlandii - wyjechał tam za chlebem bo jakoś w IV RP nie mógł się dorobić i uczepił się jako pomocnik kucharza w SaiPie - poinformował mnie, że po ostatnim treningu był wspólny obiad, ale kucharz coś namieszał i teraz 3/4 podstawowego składu ma sraczkę i do jutra tego nie opanują.
Tak więc ja jutro walę grubo na Lukko coś około @2,5 bo wyobraźcie sobie hokeistów, którym zwieracze nie trzymają, przecież oni nie będą mieli głowy do tego żeby trafiać w krążek

Do góry
#769307 - 04/12/2006 23:35 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
Quote:

się pogubiłem - to co jest z tym Cologne - Przegrali??

Ja mam na jutro sprawdzone info - kolega dał cynka z Finlandii - wyjechał tam za chlebem bo jakoś w IV RP nie mógł się dorobić i uczepił się jako pomocnik kucharza w SaiPie - poinformował mnie, że po ostatnim treningu był wspólny obiad, ale kucharz coś namieszał i teraz 3/4 podstawowego składu ma sraczkę i do jutra tego nie opanują.
Tak więc ja jutro walę grubo na Lukko coś około @2,5 bo wyobraźcie sobie hokeistów, którym zwieracze nie trzymają, przecież oni nie będą mieli głowy do tego żeby trafiać w krążek

lezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Do góry
#769308 - 04/12/2006 23:36 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Biszop Offline

Quote:

Szkoda ze Biszop skasowalem posty z tematu o Oscarach mecz.pl , przeciez jeszcze kilka dni temu bylem w Twoich oczach pewniakiem do zdobycie nagrody na "odkrycie roku" skladales mi gratulacje..... jestes dla mnie zerem

Nie skasowalem, sa zarchiwizowane

Do góry
#769309 - 04/12/2006 23:36 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Lordzie Devastatorze ... pamietasz Kravchuka ktorego zagrales po kursie kolo 3.2? wychwalales mnie wtedy pod niebiosa nazywales przyjecielem a teraz wyzywasz od najgorszych.....>Szkoda ze Biszop skasowalem posty z tematu o Oscarach mecz.pl , przeciez jeszcze kilka dni temu bylem w Twoich oczach pewniakiem do zdobycie nagrody na "odkrycie roku" skladales mi gratulacje..... jestes dla mnie zerem

hm wiec jednak mamy ostra reakcje a widzialem 20% szans na probe osmieszania mnie:

1. Prosze wskaz cytat gdzie Cie wyzywam
2. Rzeczywiscie jak najlepsza opinie o Tobie mialem (choc dziwila mnie ksztama z Alem Capone) ale jak widze takie posty jak jacusia az mi oczy z orbit wychodza - ten styl pisania mi kogos przypomina powiem wiecej pewnego płatnego typera - kij tam bylego czy aktualnego
3. Zwrotem 'jestes zerem' przypomniales mi przyslowie staropolskie 'Uderz w stol a nozyce sie odezwa'

Do góry
#769310 - 04/12/2006 23:39 Re: Afera wokół 'ustawionego' meczu FC Koln a 'łże - elity' mecz.pl
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Panowie, zwolnijcie, bo już technicznie, adwersarze nie wyrabiają z odpowiedziami

Do góry
Strona 5 z 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Moderator:  Biszop, rafal08