#891053 - 24/01/2007 06:45
Re: PartyBets
[Re: bursztyk]
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Heya ja tez miałem przeboje z tym shitem, zakładałem konto z promo newuser100, po poście Conrada, że obrót raz dep. i 3x bonus. Oczywiście warunki miałem 6x obrót 100$ i dopiero bonus dodają ( co stawia ten buk oj na szarym końcu bonusów), trochę osób pewnie sporo dopłaci zanim tą setkę wyciągnie, ale nie o tym. Jakoś tam zrobiłem obrót, bonus dodali z automatu, zleciłem wypłatę i zablokowali mi konto!!!. Ja dla odmiany miałem ezecash error, czyli skumałem, że coś z związane z wypłatą, a nie ogólnymi rulesami. Napisałem razem ze 6-7 mail ZERO odpowiedzi oczywiście, pisałen na wszystkie możliwe maile od account po cashier i pay-pro. Nic to nie dało. Wczoraj się wqrwiłem sam zadzwoniłem do pay-pro i okazało się, że w numerze tel. miałem pomyloną 1 cyfrę i nie mogli się dodzwonic z weryfikacją, ok mój bląd, ale chyba support cos powinien odpisac, a nie lac na klienta. Ogólnie nie polecam, trudny bonus, kursy...sami wiecie 3 liga buków, support dno. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#891128 - 24/01/2007 08:12
[Re: Mr Joke]
|
Zawisza Bydgoszcz
Meldunek: 11/02/2005
|
Heya ja tez miałem przeboje z tym shitem, zakładałem konto z promo newuser100, po poście Conrada, że obrót raz dep. i 3x bonus. Oczywiście warunki miałem 6x obrót 100$ i dopiero bonus dodają ( co stawia ten buk oj na szarym końcu bonusów), trochę osób pewnie sporo dopłaci zanim tą setkę wyciągnie, ale nie o tym. Jakoś tam zrobiłem obrót, bonus dodali z automatu, zleciłem wypłatę i zablokowali mi konto!!!. Ja dla odmiany miałem ezecash error, czyli skumałem, że coś z związane z wypłatą, a nie ogólnymi rulesami. Napisałem razem ze 6-7 mail ZERO odpowiedzi oczywiście, pisałen na wszystkie możliwe maile od account po cashier i pay-pro. Nic to nie dało. Wczoraj się wqrwiłem sam zadzwoniłem do pay-pro i okazało się, że w numerze tel. miałem pomyloną 1 cyfrę i nie mogli się dodzwonic z weryfikacją, ok mój bląd, ale chyba support cos powinien odpisac, a nie lac na klienta. Ogólnie nie polecam, trudny bonus, kursy...sami wiecie 3 liga buków, support dno. Pozdrawiam a czy kase odzyskałeś w całości??? i pod jaki numer się dodzwoniłeś??? bo do mnie mogą wydzwaniać cały dzień to i tak się nie dodzwonią bo jestem cały dzień w pracy i nikt nie odbierze.... u mnie jest podobnie tylko że promo TAF15, na razie bez odzewu na meile, wpłaciłem tam około 70$, jak mi zamknęli konto wczoraj miałem na koncie 137$ i 40$ w grze, i tak się składa że Clijsters ładnie zakończyła dwa kupony i powinnienem mieć około 200$ albo i więcej, sam nie wiem ile, pisałem na różne adresy, ale jak widać wogóle się tym nie przejmują, NIE WPŁACAJCIE KASY DO TYCH OSZUSTÓW!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#891136 - 24/01/2007 08:14
[Re: Mr Joke]
|
enthusiast
Meldunek: 29/01/2004
|
Czyli jesli ktos byl wczesniej zarejestrowany w partypoker i teraz zarejestruje sie w partybets, to moze byc jakis walek z ich strony ? Blokady konta itd ? czy dotycza te blokady userow ktorzy wczesniej zalozyli konto w partybets i kombinowali z drugim... ?
|
Do góry
|
|
|
|
#891148 - 24/01/2007 08:18
[Re: loker]
|
Zawisza Bydgoszcz
Meldunek: 11/02/2005
|
Czyli jesli ktos byl wczesniej zarejestrowany w partypoker i teraz zarejestruje sie w partybets, to moze byc jakis walek z ich strony ? Blokady konta itd ? czy dotycza te blokady userow ktorzy wczesniej zalozyli konto w partybets i kombinowali z drugim... ? ja o ich istnieniu dowiedziałem się z tego tematu jakiś tydzien temu, wcześniej nigdzie nie miałem u nich konta (ich pokery, kasyna czy co tam jeszcze mają) ŻENADA
|
Do góry
|
|
|
|
#891464 - 24/01/2007 10:52
[Re: monare]
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Heya ja tez miałem przeboje z tym shitem, zakładałem konto z promo newuser100, po poście Conrada, że obrót raz dep. i 3x bonus. Oczywiście warunki miałem 6x obrót 100$ i dopiero bonus dodają ( co stawia ten buk oj na szarym końcu bonusów), trochę osób pewnie sporo dopłaci zanim tą setkę wyciągnie, ale nie o tym. Jakoś tam zrobiłem obrót, bonus dodali z automatu, zleciłem wypłatę i zablokowali mi konto!!!. Ja dla odmiany miałem ezecash error, czyli skumałem, że coś z związane z wypłatą, a nie ogólnymi rulesami. Napisałem razem ze 6-7 mail ZERO odpowiedzi oczywiście, pisałen na wszystkie możliwe maile od account po cashier i pay-pro. Nic to nie dało. Wczoraj się wqrwiłem sam zadzwoniłem do pay-pro i okazało się, że w numerze tel. miałem pomyloną 1 cyfrę i nie mogli się dodzwonic z weryfikacją, ok mój bląd, ale chyba support cos powinien odpisac, a nie lac na klienta. Ogólnie nie polecam, trudny bonus, kursy...sami wiecie 3 liga buków, support dno. Pozdrawiam a czy kase odzyskałeś w całości??? i pod jaki numer się dodzwoniłeś??? bo do mnie mogą wydzwaniać cały dzień to i tak się nie dodzwonią bo jestem cały dzień w pracy i nikt nie odbierze.... u mnie jest podobnie tylko że promo TAF15, na razie bez odzewu na meile, wpłaciłem tam około 70$, jak mi zamknęli konto wczoraj miałem na koncie 137$ i 40$ w grze, i tak się składa że Clijsters ładnie zakończyła dwa kupony i powinnienem mieć około 200$ albo i więcej, sam nie wiem ile, pisałem na różne adresy, ale jak widać wogóle się tym nie przejmują, NIE WPŁACAJCIE KASY DO TYCH OSZUSTÓW!!!!! Ta odzyskałem całą kasę, tą co masz w zakładach rozliczą Ci spokojnie. Dzwoniłem ze skypa na: +350 41003 no Giblartar ale za 10 min gadki grosze bierze. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#891649 - 24/01/2007 12:21
[Re: loker]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Czyli jesli ktos byl wczesniej zarejestrowany w partypoker i teraz zarejestruje sie w partybets, to moze byc jakis walek z ich strony ? Blokady konta itd ? czy dotycza te blokady userow ktorzy wczesniej zalozyli konto w partybets i kombinowali z drugim... ? Jesli masz zalozone real money account w party poker, to mozesz na tym koncie obstawiac w partybets, ale zadnego bonusa nie dostaniesz
|
Do góry
|
|
|
|
#891679 - 24/01/2007 12:43
[Re: Logan]
|
enthusiast
Meldunek: 19/07/2006
|
Zleciłem wypłatę (dokonałem 6 kronego obrotu i otrzymałem od nich 100 $ bonus coś tam jeszcze pograłem) i otrzymałem maila, że wypłata jest w trakcie że musi być zatwierdzona, że potrwa to ok 24 do 48 godzin i że mogę to przyśpieszyć wypełniając i wysyłając (wraz załącznikami) taki formularz: http://www.pay-pro.com/preferred_member.htmlTam na górze pisze żeby wysłać skan karty kredytowej: ale ja nie mam, prawa jazdy też nie zrobiłem jeszxcze. Mogę im wysłać skan dowodu. W ogóle to wypełniał im to ktoś bo mi się troche nie chce i mógłbym poczekać kilka godzin dłużej. No ew. ten skan to wysłać im mogę, ale z tym faxem to bym musiał na poczcie się prosić i w ogóle  pogoda brzydka, nie chce mi się
|
Do góry
|
|
|
|
#891693 - 24/01/2007 12:51
[Re: terkin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2006
|
ja wysylalem kiedys, nie trzeba skany karty, moze byc skan dowodu, nie trzeba, nie musi byc koniecznie fax, ja wysylalem skan tego formularza
|
Do góry
|
|
|
|
#892017 - 24/01/2007 15:29
[Re: terkin]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Zleciłem wypłatę (dokonałem 6 kronego obrotu i otrzymałem od nich 100 $ bonus coś tam jeszcze pograłem) i otrzymałem maila, że wypłata jest w trakcie że musi być zatwierdzona, że potrwa to ok 24 do 48 godzin i że mogę to przyśpieszyć wypełniając i wysyłając (wraz załącznikami) taki formularz: http://www.pay-pro.com/preferred_member.htmlTam na górze pisze żeby wysłać skan karty kredytowej: ale ja nie mam, prawa jazdy też nie zrobiłem jeszxcze. Mogę im wysłać skan dowodu. a wcześniej jakoś potwierdzałeś tożsamość wysyłając / dzwoniąc do nich ?
|
Do góry
|
|
|
|
#892591 - 24/01/2007 17:56
[Re: white_nyga]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
jaka jest minimalna wplata aby otrzymać bonus ?? Bonus code (kod promocji) NEWUSER100 daje bonus 100% aż do $100, natomiast minimalna wpłata to $25. Wpłacając 100$ dostaniesz drugie 100$ gratis po spełnieniu warunków obrotu, natomiast wpłacając $25 otrzymasz drugie $25 gratis.
|
Do góry
|
|
|
|
#894652 - 25/01/2007 10:55
[Re: Scobas]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
No niestety ten buk jest u mnie na szarym koncu w rankingu. Wyslaelm 2 razy skan dokumentu, prosilem o odblokwoanie konta. Wyplacili mi tylko kwote depozytu. Reszta pieniedzy lezy zablokwoana na koncie bez jakichkolwiek wyjasnien z ich strony.
|
Do góry
|
|
|
|
#894658 - 25/01/2007 11:02
[Re: Scobas]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2006
|
Hmmm w dniu wczorajszym wydrukowalem, wypelnilem i wyslalem im formularz weryfikujacy (http://www.pay-pro.com/preferred_member.html). Nie blokneli mi jeszcze konta, a dodatkowo za weryfikacje otrzymalem bonus 10$. Jest cos takiego? Czy to jest bonus od 1 wtopionego kuponu? tak za ta weryfikacje dostaje sie 10$
|
Do góry
|
|
|
|
|
|