#786877 - 15/12/2006 11:18
Re: Losowanie Ligi Mistrzow i Pucharu UEFA
[Re: Marcel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Dla mnie najciekawsze mecze to FC Porto - Chelsea (Mourinho będzie szalał) i Bayern - Real Madrid (wielki mecz!) 
|
Do góry
|
|
|
|
#786881 - 15/12/2006 11:19
[Re: Marcel]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Awanse napewno :
Pewniakami do awansu sa : Lyon ,Barcelona ,Manu sa gruba kase ,co o tym sadzicie !!??
|
Do góry
|
|
|
|
#786886 - 15/12/2006 11:23
[Re: Biszop]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Lyon-Roma over:P Milan na farcie wygra z Celticiem PSV mam nadzieje powiezie Wengera w strone ojczyzny ManU niby latwy rywal ale diably za Francuzami nie przepadaja i nie maja na koncie oszalamiajachych sukcesow Dudus z Pepe chyba we dwoch stan na bramce to moze Messi i spolka nie wygraja Real Bayern, trafil swoj na swego, i jedni i drudzy graja cos czego okreslic nie potrafi nikt:D Valencia Inter, Valencia w LM niezle sobie poczyna ale w lidze kiepsciuchno, Inter jako zgraja indywidualnosci moze czasem eksplodowac na wiosne. Ogolnie ciekawe meczyki wyszly choc moje ako szlag trafil 
|
Do góry
|
|
|
|
#786948 - 15/12/2006 12:07
[Re: Biszop]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Liverpool-Barcelona Real-Bayern
To chyba najciekawsze mecze. Panowie, jak ktos nie glosowal jeszcze to zapraszam Ktorego buka polecasz
|
Do góry
|
|
|
|
#786951 - 15/12/2006 12:09
[Re: lupus]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
No to całkiem ładnie wylosowali:
FC Porto - Chelsea - tu raczej faworyt jest tylko jeden. U siebie Porto jeszcze powalczy, na wyjeździe Chelsea powinna jakimś spokojnym 2-0 rozstrzygnąć sprawę. Ciekawa konfrontacja ze względu na osobę Jose Mourinho.
Celtic - AC Milan - Celtic z polakami w składzie to jednak nie ten Celtic sprzed paru lat zdolny wygrać z każdym w Europie i nie mający sobie równych w lidze. Milan z kolei też w głębokim "dołku". Jest między nimi jedna różnica - Celtic już raczej wyżej nie podskoczy, a Milan w każdej chwili może wrócić do swojego poziomu, na którym Celtic nie powinien im sprawić większych kłopotów. I sądzę, że do lutego wróci - więc mimo, że ten zespół nie zachwycał w grupie, stawiam na Milan.
PSV Eindhoven - Arsenal - Tu będzie bardzo wyrównana konfrontacja. PSV które od zawsze z "drugiego szeregu" się skutecznie wychyla i Arsenal, który powoli chyba zaczyna zjeżdżać po równi pochyłej. Kończą się czasy Henry'ego , Ljungberga itd. klub czeka dość poważna reorganizacja składu i choć na papierze mają skład mocniejszy, to jednak sądzę, że górą będzie PSV. Po bardzo wyrównanym dwumeczu.
OSC Lille - Manchester United - Znów te dwa zespoły na siebie wpadają, i myślę, że będzie tak jak w ich poprzednich konfrontacjach - dwa underowe mecze. Zwłaszcza ten we Francji. Kto przejdzie? Trudno mi powiedzieć - w ciemno na ManU bym nie stawiał i widzę tu jakąś konkretną szansę na niespodziankę. Dla mnie no bet (chyba, że under).
AS Roma - Olympique Lyon - Odradzająca się po paru suchych latach Roma nie mogła chyba gorzej trafić. Lyon w tym roku wreszcie mierzy w finał, na który mają potencjał i choć Roma nie będzie dla nich łatwą przeszkodą, to powinni się z nią uporać. Dwa ofensywnie usposobione zespoły powinny stworzyć dobre widowiska, ale więcej atutów ma Lyon i to on awansuje.
FC Barcelona - Liverpool - Obrońcy tytułu mieli nieco problemów z awansem, ale teraz już należycie umotywowani powinni grać na swoim poziomie. Liverpool dobra, solidna drużyna ale w tym składzie personalnym moim zdaniem nie jest zdolna do wielkich rzeczy. A taką było by niewątpliwie wyeliminowanie Barcelony. Awans Katalończyków.
Real Madryt - Bayern Monachium - Pojedynek dwóch wielkich firm, z których obie mają "przejściowe, chwilowe". O ile w przypadku Realu można mówić o pewnej nierówności, to w przypadku Bayernu o stałym spadku o jedną półkę niżej. Bez Ballacka ten zespół dużo traci na wartości i moim zdaniem Królewscy nie powinni mieć problemów z pokonaniem Bayernu.
Inter Mediolan - Valencia CF - I drugi z pojedynków, które wyglądają na underowe. Inter, który od lat nie może osiągnąć niczego wielkiego (pomijam scudetto przy zielonym stoliku) i Valencia, która ma naprawdę dobrą pakę zdolną powalczyć z każdym. Sądzę, że w tym pojedynku solidność będzie górą i Valencia okaże się zespołem minimalnie lepszym.
|
Do góry
|
|
|
|
#787064 - 15/12/2006 13:17
[Re: lupus]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Tak to bedzie czas realu, bo potem juz go nie bedzie Jak moglbys nam przypomniec ile razy Barceolna zdobyla najwieksze europejskie trofeum?? Ja Ci podam ile Real 9  Nie kibicuje Realowi jako tako ale z czym do gosci 
|
Do góry
|
|
|
|
#787209 - 15/12/2006 14:13
[Re: pszek]
|
stranger
Meldunek: 29/10/2006
|
9, ale nie zapomnijmy, iż kilka z nich Real zdobył przy pomocy gen. Franco. Mógłbyś to jakoś sprecyzowac, bo cos mi sie wydaje że mijasz sie z prawdą. Gen. Franco mógł mieć wpływ na lige hiszpańską, ale żeby ustawiać europejskie puchary to on był chyba za krótki Mial mozliwosci, zeby zbudowac naprawde potezna druzyne. Niekoniecznie to bylo fair.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|