[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA: [qb]Sytuacja z postu powyżej oznacza że uzyskawszy wynik:+735 awansowałem do kolejnej rundy [/qb][/QUOTE]Chciałem zobaczyć te typy, bo wynik wspaniały, ale zostałem oszukany na sporo ponad 200zł
Ja uzyskawszy wynik nie tak wspaniały jak DJ Sosna, a rzekłbym nawet beznadziejny (nie wspomnę jaki) awansowałem tylko dlatego iż mój przeciwnik po nadesłaniu jednego typu zaniechał działalności.
#79082 - 06/05/200213:28Re: III RUNDA: Kto się zakwalifikował do czwartej rundy?
Anonymous
Unregistered
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Slayer: [qb]Slayer vs stypek
+515 - +660
Awans: stypek
Gratuluje i zycze finalu iwo: [/qb][/QUOTE]Zgadza sie Dzięki Slayer za pojedynek to była najlepsza runda w moim wykonaniu a mimo to do ostatniej chwili nie wiedziałem czy awansuje. Twoje typy z NHL były naprawde wyjebiste i chetnie w przyszłości z nich skorzystam. tylko ze nic 2 razy się nie zdarza czyt. Carollina
wielkie gratulacje. bramka dla chorzowa w 92 min rozlozyla mnie kompletnie. to byl cios po ktorym juz nie potrafilem sie podniesc. stuttgart tez pieknie zawalczyl,a mecze ktore ja chcialem dac przespalem.. szczescie podobno sprzyja lepszym - wiec zycze powodzenia w kolejnych rundach!!