|  
| 
| 
| 
| #795758 - 18/12/2006 11:35  Re: TOTOsi
[Re: wiliamm] |  
|   enthusiast

Meldunek:  06/11/2005
 | 
Popatrz sobie na inne nazwy klubów - zauważysz, że większość nazw miast jest po włosku. Widocznie w tym języku Monaco=Monachium  Bez kitu masz 100% racji dokladnie tak to znaczy    ale pierwsze wrazenie masakryczne ,zwracam honor wyglupilem sie ,coz trzeba sie jezykow uczyc   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #796312 - 18/12/2006 19:28  Re: TOTOsi
[Re: cichoteraz] |  
|   stranger

Meldunek:  26/08/2005
 | 
Witam.Założyłem konto na totosi.com ugrałem z z tego bonusa 60.44 Euro :), ale nie mam wlasnego konta w banku,  czy moge wplacic pieniadze na konto kumpla ? Zazanczę ze pola imię i nazwisko nie mozna zmienic. Zzy jezeli podam jego numer konta, a imie i nazwisko zostawie swoje to czy przeleją pieniądze ? Poza tym co wpisac w polu Beneficiary Bank/Swiftcode ?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #797211 - 19/12/2006 11:41  Re: TOTOsi
[Re: P!T3R] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  05/05/2005
 | 
Właśnie zleciłem wyplate na mbnk... Na kiedy jej sięmoge spodziewać????? Trzeba jakieś skany wysłać??? Prosze o odpowiedz bo widze żę juz pare osób wyplacało.... z Góry thx ! Prosze o odpowiedz kto już wypłacał na konto bankowe... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #797679 - 19/12/2006 18:06  Re: TOTOsi
|   addict

Meldunek:  26/01/2005
 | 
ja zleciłem wypłate wczoraj i odrazu wysłalem maila z dowodem swoim....Oto co napisali:Dear client,

Kindly be informed that in order to process your withdrawal request we require a valid photo ID bearing your current address.

Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us.

Kindly regards,

moze ktoś pomodz przetumaczyć ??
Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania  Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #797734 - 19/12/2006 18:24  Re: TOTOsi
[Re: nerti] |  
|   Carpal Tunnel

| 
ja zleciłem wypłate wczoraj i odrazu wysłalem maila z dowodem swoim....Oto co napisali:Dear client,

Kindly be informed that in order to process your withdrawal request we require a valid photo ID bearing your current address.

Kindly regards,

Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania  Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster  Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ?? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #797762 - 19/12/2006 18:31  Re: TOTOsi
|   Pooh-Bah

Meldunek:  28/09/2005
 | 

Kindly regards,

Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania  Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster  Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ?? wyslij im ten skan dowodu i tyle   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #797775 - 19/12/2006 18:34  Re: TOTOsi
|   addict

| 

Kindly regards,

Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania  Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster  Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ??       Wydaje mi sie ze Kenkarty chyba nie przyjma wiec Twoj dowod osobisty  powinien wystarczyc. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #797776 - 19/12/2006 18:35  Re: TOTOsi
[Re: bkbk] |  
|   Carpal Tunnel

| 

Kindly regards,

Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania  Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster  Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ?? wyslij im ten skan dowodu i tyle   No wysąłlem odrazu po zleceniu wypłaty i to odpisali.. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #797794 - 19/12/2006 18:38  Re: TOTOsi
|   addict

| 
 moze masz adres zamieszkanie w koncie u buka inny niz na dowodzie ????? |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |