wejdz na Credits i pozniej research i będziesz wiedział

Mają w każdym zakątku świata ludzi dostarczajacych im informacji o każdym zespole i zawodników.
wczoraj miałem okazje zobaczyć w akcji 17-letniego Alexandre z Internacionalu . I nie dziwne , że w FM jest dużym talentem .
Ja po 6 z rzedu mistrzostwach dla PSG dostałem wymarzoną propozycje z Manchesteru UTD

W sezonie 2013/2014 zastałem tam Kuszczaka , Downinga , Lennona , Rooneya , Julio Baptiste i wydałem 350mln$ na Mascherano , Moutinho, Aggera , Sturridge'a , Richardsa i Fabio Santosa .
Przegrałem finał pucharu ligi , w LM 1/2 (porażka z Celtikiem , który wygrał puchar) , 3 miejsce w lidze i na osłode wygrałem puchar Anglii . Jednak dzięki tak dużej ilości meczów zawodnicy się zgrali i wkomponowali w moją taktyke .
Na 2 sezon kupiłem Hugo (DR) który pojawił się kilka sezonów temu i gra niczym Cafu

, Ronalda (DC) młody brazylijczyk który świetnie się zapowiada i Obafemi Martinsa - narazie w 19m/15g jeśli chodzi o lige. Po 1 rundzie mam 1pkt straty do Arsenalu (Bojinov, Tevez , Alexis Sanchez ,Altidore).
Niestety reputacja ManU troche jest zachwiana bo nie chcieli do mnie przyjsc tacy gracze jak Higuain , Anderson czy Podolski a to jest niedopuszczalne

Z ciekawostek to mój rezerwowy GK nazywa się Nippol Patcharawongsakda

ciekawe jakby to Szpaku wymawiał

A i odrazu jak przyszedłem to powiększyli Old Trafford o 16tys i teraz mieści on 92tys. I dzięku temu każdy miesiąc to spory plus .