#803066 - 21/12/2006 20:44
Re: Nowy rok, nowe możliwości, nowe nadzieje i nowe postanowienia
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
mijający rok był całkiem udany, w dużej części zrealizowałem zakładane cele, a na 2007 mam takie: - jeszcze bardziej przylozyc sie do nauki i zdobyc stypendium na przyszły rok (to juz zaczalem realizowac od padziernika i narazie idzie niezle  ) - lepiej sobie organizowac czas i nie zostawiac wszystkiego na ostatnia chwilę - chodzic na silke i plywac regularnie - poprawic gre u bukow i osiagac w kazdym miesiacu przyzwoity zysk mam nadzieje ze dam rade 
|
Do góry
|
|
|
|
#803186 - 21/12/2006 21:24
[Re: qbasmuggy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Zmienic prace na lepsza  Rzucic fajki Nauczyc sie idealnie photoshop,illustratora, 3dmax:) i bedzie gitttt
|
Do góry
|
|
|
|
#803338 - 21/12/2006 22:02
[Re: Azzaro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
fajne macie te postanowienia, życze każdemu aby choć w 50% wypełnił swoje zamierzenia, jaj osobiście mam głównie jeden cel, zdac matmę na tyle dobrze, aby w październiku otrzymac indeks wydziału architektury politechniki gdańskiej  ..i to jest aktualnie dla mnie najważniejsze, poza tym chciałbym jak już ktoś wspomniał do roku 2008  ..chciałbym być lepszym synem dla moich rodziców, oraz lepszym bratem dla reszty rodzeństwa  ..ogrywać buki to już standard  hehehe ...no i tak samo jak Azzaro, przydałoby się nauczyć 3dmaxa no i AutoCADa ....aha i jeszcze jedno, abym nigdy nie pomyslił się przy projektowaniu elewacji więcej niż 3mm 
|
Do góry
|
|
|
|
#803534 - 22/12/2006 00:20
[Re: Wahi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2005
|
Rok 2006 był w rzeczy samej całkeim niezły, choć końcówka trochę zepsuła końcowy obraz. A na przyszły rok - cóż, postanowień, a w zasadzie celów jest kilka. Większość to standard  - większe zyski z bukmacherki - znalezienie pracy - załapanie się na stypendium (może być nawet to najniższe  ) - nauczyć się w końcu photoshopa i php/html (zabieram się za to, zabieram i jakoś nigdy nie mogę się zabrać  ) - rzucenie fajek - wzięcie się za siebie, bo ostatnio się zaniedbuję - koniec z imprezami (oczywiście żartuję, ale trzeba je ograniczyć) - znalezienie porządnej dupy, bo większość jz tych co do tej pory spotykałem to mózgu używa chyba tylko do utrzymania równowagi W zasadzie z grubsza mam takie plany, a co z nich będzie? Przekonam się za rok 
|
Do góry
|
|
|
|
#806050 - 23/12/2006 14:01
[Re: Kylo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
To ja tez o swoich planach napisze  2006 byl dla mnie nie zbyt szczeliwym rokiem, ale i tak byl duzo lepszy od 2005  a w 2007 w planach... - utrzymac zyski u bukow na tym samym poziomie co w 2006 - po dwoch latach przerwy zaczac wrocic do treningow recznej...i jak sie uda...zaszyc sie w jakims drugoligowym klubie - wygrac przynajmniej 3 streetball'e (o ile uda skompletowac sie dobra ekipe do grania, bo wszystkich kumpli grajacych w kosza wojsko wzielo  ) - na studiach sesje zaliczac wczesniej niz to bylo dotychczas  - dobic do 10000 postow na forum  (zart) - nauczyc sie grac w pilke nozna (plan nie wykonalny  ) - popracowac nad backhand'em w tenisie i nad serwisem, zeby bylo przynajmniej 60% pierwszego serwisu :)] - zeby mi sie tak zdrowi nie sypalo... - i plan najwazniejszy.... Ola  za rok napisze co z tego wyszlo zycze wszystkim Wesolych Swiat 
|
Do góry
|
|
|
|
#807801 - 23/12/2006 18:45
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2005
|
W miare mozliwosci postaram sie tyle nie opierdalać, a jestem w tym naprawde dobry hehe  [kij z tym ze co roku mam to samo postanowienie] widać że swój chop z Bydzi:] ja chyba robie to jeszcze lepiej (opierdalanie) ani razu nie zerknąłem w książki w tym roku poza jednym kolosem ale teraz możew być pracowicie... jestem tak leniwy ze pidzse lewą ręką bo dobrze mi się leży:} i ciężko mi się robi polskie znKI PRZEZ TO O WŁACZYŁ SIE CAPS  ALE NIE CHCE MI SIE GO WYŁACZYĆ
|
Do góry
|
|
|
|
|
|