|  
| 
| 
| 
| #809291 - 24/12/2006 13:47  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: Radek_89] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/02/2004
 | 
 Bo on się poprostu zna i nie musi do tego pisać wielkich analiz.  Może i się na tym zna i nie musi pisać wielkich analiz, ale wyników, to on nie ma    Oskara dostał chyba tylko za jeden z najpopularniejszych tematów i za ilość odwiedzin    Powinniśmy zmienić nazwę na najpopularniejsi, a do nazw kategorii dodać najpopularniejszy.Konkurs popularności i tyle.PS. Sphinx musisz zainwestować w jakąś akcję reklamową    Ale przestań starać się dowartościować, bo Oscar Ci tego nie zapewni, a i są do tego lepsze miejsca niż forum. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #809302 - 24/12/2006 13:52  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: Randall] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  13/04/2006
 | 
 Bo on się poprostu zna i nie musi do tego pisać wielkich analiz.  Może i się na tym zna i nie musi pisać wielkich analiz, ale wyników, to on nie ma    Oskara dostał chyba tylko za jeden z najpopularniejszych tematów i za ilość odwiedzin    Powinniśmy zmienić nazwę na najpopularniejsi, a do nazw kategorii dodać najpopularniejszy.Konkurs popularności i tyle.PS. Sphinx musisz zainwestować w jakąś akcję reklamową    Ale przestań starać się dowartościować, bo Oscar Ci tego nie zapewni, a i są do tego lepsze miejsca niż forum.  egzakli |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #809313 - 24/12/2006 14:06  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: HAGIi] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  05/01/2006
 | 
Wiesz Hagii na szacunek trzeba sobie zapracowac...mysle poprostu ze Cie to boli ze trafilem w sedno sprawy.Takie autorytety jak Biszop, Terror czy np Bzyku jak i ini mysla podobnie do mnie.Nie wiem co Ty chcesz osiagnac swoimi postami... o co walczysz?    To ze mam roczny staz na tym forum to nie znaczy ze rok gram u buka    nie watpie ze masz profity ze swojej gry( choc nie widzialem na to zadnych dowodow) ale i moje wyniki mowią same za siebie....a to ze bijesz mnie na glowe profesjalizmem to pozostawie bez komentarza... nie bede szukal daleko bo posty w tym temacie mowia o Twoim " profesjonalizmie " hehehe Dla mnie to jestes dzieciakiem( niestety jednym z wielu na tym forum) bo robisz z igly widly...  Ja tak samo nie przywiazuje wielkiej uwagi do swojego oskara jak i dwoch miejsc na podium    choc cieszy mnie to bardzo bo uwazam ze jest jedynie wyznacznik powazania u wielu uzytkownikow tego forum. "Dokladniejsze glosowanie" hehe ciekawe o czym myslales piszac to wyrazenie.Nie wiem czym sie ono roznilo od tego w poprzednich latach.....glosowali uzytkownicy mecz.pl i oni wybrali...tak samo bedzie za rok i tak samo komus to sie nie spodoba... mowisz ze w poprzednich latach bylo ok? moze wedlug Ciebie tak a wedlug kogos nie>Sam widzialem posty niektorych uzytkownikow ktorzy nie zgadzali sie np z przyznaniem oskara dla Ronniego...widac wszedzie znajda sie ludzie takiego pokroju...Zabierajcie zabawki do swoich piaskownic zamiast robic tu burdel i wszczynac niepotrzebne dyskusje.... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #809356 - 24/12/2006 14:23  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: Vendetta] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/06/2004
 | 
Im bardziej ktoś podkreśla swój obojętny stosunek do Oscarów, tym bardziej się podnieca wynikami    Ja się cieszę, a co     Ze swojej strony serdecznie dziękuję za oddane głosy, które w efekcie dały mi miejsce pierwsze! Obiektywnie przyznaję, że zasługuję gdzieś tak na pozycję nr 3 (sam głosowałem na Gogeta  :)) T-error był z góry skazany na porażkę, bo choć znawcą jest dużej klasy to jednak mało "medialnego" męskiego debla     Oskary nie mogą być miarodajne, bo jeden nominowany wygrał konkurs, drugi prowadzi temat, a jeszcze inny wrzuca analizy!  Miło jest wygrać - nie byłoby przykro przegrać w tak doboroweym zestawie! Gratulacje dla wszystkich zwycięzców    Wesołych Świąt zaś dla wszystkich    P.S Kolegów shane'a i Svart_Ulva odsyłam zaś do bukmacherskiej podstawówki, bo kwestia przeszacowania kursu to raczej podstawa - chętnie wytłumaczę    Już niedługo rusza nowy sezon tenisowy - z frustratami i marudami chętnie machnę jakiś pojedyneczek! |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #809377 - 24/12/2006 14:31  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: Ignorator] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  05/01/2006
 | 
Chodzi o to ze kazdy kto chcial oddal swoj glos....wyniki sa sprawieldiwe... bo chba nikt nie mial wplywu na to kto na kogo zaglosowal ( byla to osobista i miejmy nadzieje przemyslana decyzja)  Wiecie co mnie najbardziej rozbawilo    ...posty ktore mowia ze wyniki tej sondy sa smieszne hehehe przeciez glosowali ludzie z forum...kazdy glosowal na swojego faworyta i jakie by nie byly te wyniki... to beda one sprawiedliwe... pzzeciez nikt tu nie pisze ze  wygral najlepszy... nie mylcie pojec   Wesolych po raz ostatni   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #809381 - 24/12/2006 14:32  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: Randall] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/10/2002
 | 
tak, żeby z mojej strony wszystko było jasne - nie krytykuję tych którzy zwyciężyli tylko procedury, które doprowadziły do tego werdyktu... uważam, że każda nominacja powinna być uzasadniona tekstowo... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #809385 - 24/12/2006 14:32  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/01/2006
 | 
Vendetta a wiesz co mnie najbardziej rozbawiło? to że Kwasniewski jest 1 miejscu wśród prezydentów. ale widać ten naród jest tak otępiały, że dla niego ktoś kto kłamie, publicznie pije, poniża symbole narodowe i kryje afery gospodarcze to jest guru. cóż smutne to ale prawdziwe |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #809399 - 24/12/2006 14:36  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: Svart_Ulv] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/06/2004
 | 
emrod my już robilismy dwa pojedyneczki i w obydwóch dostałeś że tak powiem w "bukmacherską trąbę".:) także następnego chyba nie trzeba robić    ale ogólnie fajny z Ciebie gościu   Nie żebym się czepiał, ale z tego co pamiętam to było 1-1    Poza tym ja na siebie nie głosowałem - to nie moa wina    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #809426 - 24/12/2006 14:46  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/06/2003
 | 
Vendetta w zadne sedno nie trafiles.Co do autorytetow nie bede sie wypowiadal bo widac, ze do konca pojecia o tym nie masz, oczywiscie nie obrazam nikogo z wymienionych bo Was cenie za robote jak i za wiedze
 Ale jak mowiac o ludziach naprawde znajacych sie pozadnie na bukmacherce i grajac powaznie dawno znikneli i sie tutaj nie udzielaja. Moglbym wymienic cala liste osob, ale po co?
 Trzeba bylo tutaj siedziec jakies 3-4 lata temu to byloby wszystko wyjasnione
 "Dla mnie to jestes dzieciakiem( niestety jednym z wielu na tym forum)" - moge prosic o jakies uzasadnienie?
 To, ze nie podaje typow w poszczegolnych dzialach, to jestem dzieckiem? Moglbym zrobic tak jak moi koledzy z roznych grup i wogole sie tu nie udzielac, ale po co? przywiazalem sie do tego miejsca, znam tu ponad polowe osob z "wyzszej polki" i lubie sobie poczytac i czasem posmiac sie w dziale to i owo i nie tylko
 Jesli szukasz juz jakichs sensownych posotw moich albo statystyk to zajrzyj dobre 2 lata w tyl, powinienes znalezc czarno na bialym jak bylo.
 Chwalic sie nie bede bo nie jestem z tych osob, a Ty jasno chcesz mi udowodnic ze super gracz jestes. Gratluacje, mnie to kompletnie nie interesuje

"Dokladniejsze glosowanie"  - proste wyjscie jest z tego
 Na listach zamknietych takie cos jak bilans jest na pozadku dziennym i nikt nie robi z tym problemu, Moze czasem zapomnie, ale z czasem uzupelnie to.
 Ciezko naprawde jest aby kazdy z uzytkownikow robil taki bilans i na koniec roku wybrac najlepszych w danym fachu?
 To byloby profesjonalne podejscie, ale znajda sie zaraz tacy, ktorym sie bilansow nie chce robic...
 Tyle ode mnie poki co, jesli zostane wywolany - odpisze
 Poki co ide dalej dzialac w kuchni bo ktos musi zadbac o wigilijny stol
 Pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #809452 - 24/12/2006 14:56  Re: OSCARY 2006 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: HAGIi] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/01/2006
 |