#82851 - 14/10/2002 02:30

Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Jesień 2002
 | 

Meldunek:  02/12/2001

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#82858 - 21/10/2002 00:38

| 

enthusiast

Meldunek:  26/07/2001

| 
Conrad przez pośpiech i roztargnienie podałem typ od innego buka i pewnie bym tego nie zauważył gdyby  nie pepey.Wysłałem już inny mecz ale nie wiem czy będzie się liczył.Proszę o odpowiedź. Zrobiłem to zupełnie przypadkowo mecz który obstawiłem jeszcze trwa i wynik może być różny.Dzięki za odpowiedź. 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#82866 - 31/10/2002 01:00

| 

veteran

Meldunek:  09/11/2001

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo: [qb]Wiem , że to zabawa , sam jestem rozstawionym graczem , ale nawet w zabawie szanse powinny byc równe . Pozdrawiam       [/qb][/QUOTE]No szanse i tak w zasadzie sa wyrownane a dodatkowy typ dla 16 roztawionych graczy nie zrobi z nich az tak potencjalnych zwyciestwow konkursu - ale taka rywalizacja bedzie bardziej emocjonujaca... No chyba ze ,xeo obawiasz sie graczy roztawionych     )))))))) a przeciesz rozdanie 16  graczom dodatkowy typ przez 2 rudny to niejest tak duzo!!! -nie robmy smiechu:) Pozdro...  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#82867 - 31/10/2002 04:35

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  04/06/2001

| 
Nie robmy smiechu ???  Twoja argumentacja jest śmieszna . 1 typ wiecej w 2 pierwszych rundach to jest znacząca różnia , zwłaszcza dla tego , który go nie ma . Czy obawiam się graczy rozstawionych , jak sam zauważyłeś jest to tylk zabawa więc obawach raczej mowy nie ma , pozatym jestem graczem rozstawionym i chyba jeszcze w następnej edycji nim będe więc nie trafie na takiego gracza . Pozatym zauważyłem , że ty graczem rozstawionym zostaniesz dopiero po tej edycji i ...       . Nowi , nie rozstawieni gracze i tak mają dłuższą  drogę niż ty , czy ja więc nie utrudniajmy im jeszcze bardziej tego . Pozatym decyzje pozostawmy Conradowi . Gratuluje przyejścia do ćwierćfinału   . Kiedyś grałem w finale (przegrałem)i tego i tobie życze (oczywiście gry w finale , a nie przegrania go )      iwo:  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#82869 - 31/10/2002 12:00

| 

old hand

Meldunek:  17/04/2002

| 
Proponuje dodac jeszcze jeden punkt do regulaminu - odnosnie informacji, ktore maja byc zawarte przy kazdy typie.
  Moim zdaniem powinna (!) tam sie znajdowac rowniez informacja o rodzaju zdarzenia, czyli np: "Koszykówka-Euroliga Łącznie z dogrywką".
  Oczywiscie wiekszosc grajacych taka informacje podaje, jednak nie wszyscy i moze to utrudniac sledzenie pojedynku.
  Pozdrawiam. 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|