#795758 - 18/12/2006 11:35
Re: TOTOsi
[Re: wiliamm]
|
enthusiast
Meldunek: 06/11/2005
|
Popatrz sobie na inne nazwy klubów - zauważysz, że większość nazw miast jest po włosku. Widocznie w tym języku Monaco=Monachium Bez kitu masz 100% racji dokladnie tak to znaczy  ale pierwsze wrazenie masakryczne ,zwracam honor wyglupilem sie ,coz trzeba sie jezykow uczyc 
|
Do góry
|
|
|
|
#796312 - 18/12/2006 19:28
[Re: cichoteraz]
|
stranger
Meldunek: 26/08/2005
|
Witam. Założyłem konto na totosi.com ugrałem z z tego bonusa 60.44 Euro :), ale nie mam wlasnego konta w banku, czy moge wplacic pieniadze na konto kumpla ? Zazanczę ze pola imię i nazwisko nie mozna zmienic. Zzy jezeli podam jego numer konta, a imie i nazwisko zostawie swoje to czy przeleją pieniądze ? Poza tym co wpisac w polu Beneficiary Bank/Swiftcode ?
|
Do góry
|
|
|
|
#797211 - 19/12/2006 11:41
[Re: P!T3R]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2005
|
Właśnie zleciłem wyplate na mbnk... Na kiedy jej sięmoge spodziewać????? Trzeba jakieś skany wysłać??? Prosze o odpowiedz bo widze żę juz pare osób wyplacało.... z Góry thx ! Prosze o odpowiedz kto już wypłacał na konto bankowe...
|
Do góry
|
|
|
|
#797679 - 19/12/2006 18:06
|
addict
Meldunek: 26/01/2005
|
ja zleciłem wypłate wczoraj i odrazu wysłalem maila z dowodem swoim....Oto co napisali: Dear client, Kindly be informed that in order to process your withdrawal request we require a valid photo ID bearing your current address. Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us. Kindly regards,
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster
|
Do góry
|
|
|
|
#797734 - 19/12/2006 18:24
[Re: nerti]
|
Carpal Tunnel
|
ja zleciłem wypłate wczoraj i odrazu wysłalem maila z dowodem swoim....Oto co napisali: Dear client, Kindly be informed that in order to process your withdrawal request we require a valid photo ID bearing your current address. Should you require further assistance, please do not hesitate to contact us. Kindly regards,
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ??
|
Do góry
|
|
|
|
#797762 - 19/12/2006 18:31
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/09/2005
|
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ?? wyslij im ten skan dowodu i tyle 
|
Do góry
|
|
|
|
#797775 - 19/12/2006 18:34
|
addict
|
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ??  Wydaje mi sie ze Kenkarty chyba nie przyjma wiec Twoj dowod osobisty powinien wystarczyc.
|
Do góry
|
|
|
|
#797776 - 19/12/2006 18:35
[Re: bkbk]
|
Carpal Tunnel
|
moze ktoś pomodz przetumaczyć ?? Wymagaja dowodu tozsamosci z waznym, obecnym zdjeciem oraz obecnym adresem zamieszkania Jesli wymagasz dalszej pomocy, skontaktuj sie z nami. Tyle Majster Jak to ważnym ?? Przeciez to mój dowod osobisty ; / ?? wyslij im ten skan dowodu i tyle No wysąłlem odrazu po zleceniu wypłaty i to odpisali..
|
Do góry
|
|
|
|
#797794 - 19/12/2006 18:38
|
addict
|
moze masz adres zamieszkanie w koncie u buka inny niz na dowodzie ?????
|
Do góry
|
|
|
|
|
|