...czekam na komentarze

San Jose Sharks 17 spotkań bez OT
Los Angeles ?-? San Jose
Najbliższy mecz z Los Angeles Kings (14.11.06r)... LA ostatnio zremisowali i to już nie wróźy zbyt dobrze...choć z drugiej strony na ostatnie 15 spotkań aż 4 zakończyły się OT... 3 dni temu te dwa zespoły spotkały się rówznież w LA i to spotkanie zakończyło się wynikiem 3-7 dla Sharks, nie napawa to optymizmem... Uważam jednak że jest to dobra okazja dla Sharks na OT, ostatnie ich spotkanie z Phoenix Coyotes zakończyło się ich zwycięstwem zaledwie 2-1, choć Phoenix gra bardzo słabo a Sharks raczej wykorzystują takie drużyny do zdobywania pkt... Jedno jest pewne jak nie teraz to w spotkani z Colorado, Sharks zremisują napewno

...
Phoenix Coyotes 16 spotkań bez OT
Phoenix ?-? Minnesota
Spotkanie z Minnesotą odbędzie się 15 listopada.. Jeśli chodzi o ostatnie spotkanie naszych "faworytów" :] sytuacja podobna jak z Sharks... Minnesota ostatnie spotkanie zremisowała z LA...w tabeli Phoenix wygląda blado przy swoim rywalu..wydaje mi się ze ciężko będzie o OT...myślę nawet że Phoenix może dociągnąć nawet do 19 spotkań bez OT...ale zobaczymy...od tego spotkania zaczynam na nich grać :}
Colorado Avalanche 14 spotkań bez OT
Colorado ?-? Edmonton 14.11.06r
hmm...jak tu nie będzie OT...to w spotkaniu z Columbusem będzie napewno :]
Detroit Red Wings 12 spotkań bez OT
Vancouver ?-? Detroit 15.11.06r
Dla mnie OT...Detroit ma taką passe zwycięstw...Vancouver natomiast gra róźnie...
Czekam na wasze opinie

...moich nie traktujcie całkiem poważnie :]...