Strona 19 z 28 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 27 28 >
Opcje tematu
#853963 - 11/01/2007 21:09 Re: TREWOR [Re: Trewor]
Trewor Offline
veteran

Meldunek: 23/12/2001
Colorado - Detroit OT+SH 3-4 OT

Zaczyna mi się podobać to granie z OT+SH \:p . Czerwone Skrzydła pokazały swoją wyższość, która nie podlegała dyskusji. Gol Zetteberga oraz karny w jego wykonaniu... hmmm... po prostu majstersztyk \:\) .

Phoenix - Detroit - poziom 4

No nic jedziemy dalej.

Typ: 2

Do góry
Bonus: Unibet
#854179 - 11/01/2007 22:24 Re: TREWOR [Re: Trewor]
joesakic Offline
enthusiast

Meldunek: 25/11/2005
No nie wytrzymam ;p

Udało się im i tyle \:\) DET miało szczęście ze Joe miał gorszy dzień. A majstersztyk to bramka Wojtka Wolskiego jak wjechał w obronę Skrzydeł jak w masło. Hasek nawet nie widział kiedy krążek wpadł do bramki \:p
A Zetteberg tego karnego podpatrzył od Fobby. Peter załadował taką brameczke w finale IO w 94 gdy Szwedzi zdobyli złoty medal(po karnych). Potem wyjechał za ocean gdzie zaczął piękną karierę w Quebeck Nordiques i Colorado Avalanche... ale to juz inna bajka \:\) teraz sie chłopina marnuje w Philadelphi :]

Colorado Avalanche Rulez!!!

Do góry
#856040 - 12/01/2007 19:18 Re: TREWOR [Re: joesakic]
Trewor Offline
veteran

Phoenix - Detroit 1-5 - mission complete

Po wyniku można sądzić, że Skrzydła wygrały bezstresowo, ale na żywo nie wyglądało to tak wesoło. Po dwóch tercjach, mimo ogromnej przewagi w strzałach, bo aż 30-11 dla DET (PHX w 2. tercji zaledwie 2 strzały ) wygrywali oni tylko 1-0 po bramce Holmstroma. Pod koniec 2. części gry Robert Lang otrzymał 4 minuty kary i już wtedy wiedziałem czym to się skończy. 26 sekunda 3. tercji i 1-1 po golu Perreaulta w PP. Na szczęście statystyka strzałów w końcu znalazła swoje odzwierciedlenie w wyniku: 45 minuta Holmstrom, 50 minuta Datsyuk, 55 minuta Holmstrom po raz trzeci i 58 Datsyuk. Końcowy wynik 5-1 i Kojoty w końcu sprowadzone na ziemię \:\) .
Ojcowie sukcesu: Holmstrom 3 gole i 1 asysta; Datsyuk 2 gole i 3 asysty; Zetterberg 3 asysty i oczywiście Lang 1 asysta i te niezapomniane 4 minuty kary ;\) .

Nashville - Columbus

Dzisiaj wg mnie trochę uboga oferta. Mimo to wypadałoby coś wybrać, co by jutro człowiek miał motywację zwlec się z łózka, żeby na wynik spojrzeć \:D . Nashville z solidnej drużyny wyrośli w tym sezonie na jednego z faworytów do tytułu, ale na takie dywagacje chyba jeszcze trochę za wcześnie. Do bramki po kontuzji wrócił już Vokuon, który musi się starać, bo pod jego nieobecność Mason wyrósł do rangi naprawdę dobrego bramkarza. W Columbus zabraknie ich motoru napędowego jakim jest R. Nash oraz możliwe, że nie zagra Fedorov. Z tych i innych względów, mimo niskiego kursu...

Typ: 1

Do góry
#859707 - 13/01/2007 19:11 Re: TREWOR [Re: Trewor]
Trewor Offline
veteran

Nashville - Columbus 2-0

Valencia - Levante

Po przebiegu tematu widać, że odszedłem od gry . Jak dotąd chwalę sobie tą decyzję, ale dzisiaj widzę, że Valencia może być fajnym typem. U siebie bardzo mocni, do składu wrócili już prawie wszyscy kontuzjowani gracze. W przodzie Morientes z niesamowitym Villa, za nimi Baraja, a z boku siejący popłoch Joaquin. Obrona też przedstawia się imponująco: w bramce doświadczony Canizares, a przed nim m. in. Ayala i ofensywnie usposobiony Miguel. Myślę, że to powinno wystarczyć na graczy Levante wśród których zabraknie jak gdzieś czytałem Kapo. Do tego dochodzi stadion Mestalla, na którym Valencia nie zwykła przegrywać.

Columbus - Nashville

Mówią, że nie powinno się kusić losu, ale ja mimo to spróbuję. Wczoraj Predators ładnie pokonali Kurtki 2-0. Dobrze spisał się Vokoun, swoje dołożyli Arnott i Weber. Dzisiaj Columbus najprawdopodobniej znowu bez Fedorova, a na pewno bez Nasha także...

Detroit - Chicago

Czuje chyba jakiś sentyment do Czerwonych Skrzydełek. Jest to moja ulubiona drużyna i nie będę tego ukrywał. Jedni lubią np. Colorado, a ja Detroit \:p .
Dzisiaj po dobrym meczu w Phoenix wracają na własny teren i będą podejmować przeciętne, żeby nie powiedzieć słabe Chicago.
Niech punkty zostaną w Detroit !!!

Do góry
#861359 - 14/01/2007 14:27 Re: TREWOR [Re: Trewor]
Trewor Offline
veteran

Valencia - Levante 3-0

Columbus - Nashville 1-4

Detroit - Chicago 6-3

'Niech punkty zostaną w Detroit !!!' - jak powiedział, tak się stało \:\) .

Lillehammer - Storhamar

...

Do góry
#863629 - 15/01/2007 16:22 Re: TREWOR [Re: Trewor]
Trewor Offline
veteran

Lillehammer - Storhamar 2-5

Passo trwaj wiecznie !!!

Ci zza oceanu... no jak im tam... aaa... Amerykańce chyba mają dzisiaj 'Dzień dobroci dla Europejczyków', bo i NHL i NBA startuje dzisiaj dość wcześnie, bo już od ok. 20:00.

Chicago - San Antonio

Byki u siebie spisują się niczym dawna drużyna z MJ. Bilans we własnej hali 16-5? Jak na drużynę bez gwiazd, ale z solidnymi grajkami i Benem Gordonem na czele (przy słabszej jakości transmisji można dostrzec 'podobieństwo' do Michaela \:p ) to naprawdę dobry rezultat. Niestety dla Byków dzisiaj zawita do nich ekipa, która wg mnie również nie ma wybitnej gwiazdy, ale ma za to magiczne trio w osobach Duncana, Parkera i Ginobiliego. Ta trójca wspierana co jakiś czas przez Barry;ego, Finley'a, Bowena czy Horry'ego zdobędzie dzisiaj twierdzę United Center.

'Wallace, who missed the Bulls' 111-66 blowout of the Memphis Grizzlies on Saturday at the United Center because of a sore back, did not practice Sunday' - Chicago Sun Time.

Boston - Buffalo

Buffalo 2 porażki z rzędu? Na początku sezonu wydawało się to rzeczą niemożliwą, o czym boleśnie się przekonałem. Na szczęście wraz z upływem sezonu złotówka po złotówce Szable zaczęły mi zwracać, to co zabrały. Dzisiaj mają kolejną okazję, aby mi coś oddać. Grają dwumecz z Niedźwiadkami i myślę, że jeden mecz wygrają.

Na razie tyle. Miejmy nadzieję, że wieczór przebiegnie po mojej myśli i wtedy jeszcze się coś szkrobnie na nockę. A teraz cóż mi pozostało jak nie... siłka \:\) .

Do góry
#864499 - 15/01/2007 21:26 Re: TREWOR [Re: Trewor]
Trewor Offline
veteran

Chicago - San Antonio 99-87

Jak to mawiają: potrwane.
Jednak to była podpucha ze strony Amerykańców, żeby te mecze dać wcześniej \:\( . Drzemka w 3. kwarcie zadecydowała o wyniku.

Detroit - Montreal

...*

* - rozpoczyna się ulubiony okres studentów, dlatego też często będzie się można teraz spotkać z '...' w moich postach

Życzę powodzenia wszystkim przyszłym magistrom, zwłaszcza sobie i Tobie Joe \:p .

Do góry
#865097 - 16/01/2007 00:36 Re: TREWOR [Re: Trewor]
joesakic Offline
enthusiast

Meldunek: 25/11/2005
Originally Posted By: Trewor

Życzę powodzenia wszystkim przyszłym magistrom, zwłaszcza sobie i Tobie Joe \:p .

Jak magistrom to chyba tylko sobie bo ja celuje w doktora \:D \:D \:D
Joke of kors \:\) wielkie dzięki i wzajemnie \:p daj Boże magistra

Do góry
#865281 - 16/01/2007 01:26 Re: TREWOR [Re: joesakic]
Marchi Offline
stranger

Meldunek: 15/01/2007
Daj Boże i mnie magistra.

Boston-Buffalo SH...wiedzialem, że mam podeprzeć :), teraz jeszcze Nashville nie przegra i dzisiejszy kupon chodzi.

PS-Trewis dawaj wcześniej typy, żeby człowiek zdążyl przed zamknięciem STSu.

Do góry
#867385 - 16/01/2007 15:24 Re: TREWOR [Re: Marchi]
Trewor Offline
veteran

Detroit - Montreal 2-0

Hasek i wszystko jasne.

Pan (Marchi) każe, sługa musi.

Anaheim - St. Louis

Goście 4 mecze bez porażki, gospodarze wymiatają jak rzadko w tym sezonie; kurs marny, ale czasem i takie trzeba zagrać - na więcej nie mam czasu.

GKS Tychy - Sosnowiec

Opis - nie mam czasu.

PS Ładna ekipa magistrów się szykuje \:p . Przy okazji witam i pozdrawiam nowego odwiedzającego, a starego kolegę z Angli \:D .

Do góry
#868987 - 16/01/2007 21:53 Re: TREWOR [Re: Trewor]
Marchi Offline
stranger

Hehe...

Ja dzisiaj, za spore fundusze, Montreal - Vancouver under 5.5 :), a na kuponie "za dwójke" sporo meczów poszło, w tym oczywiście x2 na Rangersów \:D

Do góry
#871293 - 17/01/2007 18:46 Re: TREWOR [Re: Trewor]
Trewor Offline
veteran

GKS Tychy - Sosnowiec 6-0

Anaheim - St. Louis 2-6

Na szczęście opatrzność nade mną czuwała... a skleroza nie zawsze jest zła \:p .

Buffalo - Boston - poziom 2

Rzecz niesamowita się stała, drużyna Szabel już od 3 meczy nie wygrała.

PS Graty Marchi za under w Montrealu.

Do góry
#871872 - 17/01/2007 21:04 Re: TREWOR [Re: Trewor]
antek23 Offline
enthusiast

Meldunek: 31/10/2006
no prosze wchodze i co ja widze, mgr. sie tu szykuja...oj chciałbym byc na twoim miejscu roberto..a tu daleka droga..zerkłem na typy bo mysle ze juz jutro wróce do obsatwiania :), były święta,nowy roku i musiałem wypłacić fundusze, tak tak bnyłem na miesiecznym odwyku...straszna sprawa..ale myśle ze juz jutro rusze pełna parą..widze ze niezłą passe miałes :).powodzenia Panie mgr. :]

Do góry
#874532 - 18/01/2007 18:21 Re: TREWOR [Re: Trewor]
Trewor Offline
veteran

Buffalo - Boston 6-3

Nashville - Columbus

Z tego będzie chyba próg na porażkę Kurtek. Po Nashville grają u siebie z Detroit i z Buffalo.

San Jose - Phoenix

Tutaj z kolei gram na zwycięstwo Rekinów. Dzisiaj Kojoty, a potem Nutki z St. Louis.

Roddick - Safin

A tutaj też progresja... oj trochę się zapędziłem \:p .
Andy Roddick kontra nieobliczalny Safin. Andy przed Australian wygrał pokazowy turniej pokonując m. in. Federera i Murraya; do 3. rundy doszedł raczej bezproblemowo. Safin to tzw. człowiek szlem. Nie pamiętam kiedy Rusek przykładał się do jakiegoś turnieju choćby nawet Master Series. Dla niego istnieją tylko turnieje Wielkiego Szlema. W tegorocznym Australian jednak z jego formą chyba nie jest najlepiej. Jak na razie na dwa mecze, zafundował swoim kibicom dwa 5-setowe thrillery.
Dzisiaj, jutro, a może już wczoraj (nie wiem jak u tych Kangurów liczy się czas) to Roddick wyjdzie zwycięsko z tego pojedynku biorąc rewanż za 2004 rok.

PS Dzisiaj zrobiłem milowy krok w stronę magistra - badminton bdb \:D

Do góry
#876751 - 19/01/2007 12:09 Re: TREWOR [Re: Trewor]
bizon Offline
addict

Meldunek: 25/03/2001
Gratuluje milowego kroku w strone magistra :)dziekuje rowniez za typy ktore podajesz na forum \:\) korzystam z nich bo zbieram na podroz poslubna do Egiptu (termin wrzesien 2007)hi hi hi. Patrzac w przyszlosc moze wiesz kiedy Anaheim wygra ????? bo zaczalem na nich stawiac a tu klops \:\(

Do góry
#877273 - 19/01/2007 16:42 Re: TREWOR [Re: bizon]
Marchi Offline
stranger

Nie wiem, czy Trewor się ze mną zgodzi, ale ja przeczuwam, że Kaczki wygrają już dziś \:\)

Do góry
#877732 - 19/01/2007 19:26 Re: TREWOR [Re: Marchi]
Trewor Offline
veteran

Nashville - Columbus 4-0

San Jose - Phoenix 5-2

Roddick - Safin 7-6 2-6 6-4 7-6

Dzisiaj jakoś tak bez wielkiego entuzjazmu, ale żeby mieć motywacje do wstania z rana:

Columbus - Detroit

'Skrzydła na fali, Skrzydła niepokonane od 6. meczy, Skrzydła kroczą po kolejny Puchar Stanley'a' - nagłówek z jutrzejszego 'Daily Trewor' \:p .

Minnesota - Detroit

Tłoki 2 porażki z rzędu; do składu wrócił Billups; drugi mecz w barwach Detroit rozegra Webber...

Tripelek z profa co by naziemnym przypomnieć o sobie \:p .

Blake - Ginepri
San Antonio - New Orleans
Hanley/Ullyett - Kubot/Marach

Typy: 1

Bizon

Dzięki za gratulacje. Dzisiaj drugi krok - teoria sportu bdb \:D . Ale temat moich ocen uważam już za zamknięty \:\) .
Co do Anaheim to tak: na mój gust na pewno (jeśli można użyć takiego stwierdzenia) wygrają do meczu z Phoenix włącznie, duża szansa że już do Dallas, gdzie lista kontuzjowanych zaczyna dorównywać liczebnością tym zdrowym, a dzisiaj w Calgary może być ciężko (ale Płomienie bez Iginli). Ale to taka analiza na szybko. Jak śpiewała taka jedna: 'Wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń...'. Podobnie jest z NHL. Drużyny potrafią przegrać, wygrać czy zremisować w najmniej oczekiwanym momencie (z wyjątkiem San Jose, które ponoć podpisało kontrakt do 2009 roku, że nie zrobią X-a \:p ).

Do góry
#878821 - 20/01/2007 03:34 Re: TREWOR [Re: Trewor]
Marchi Offline
stranger

4:33 nad ranem .... nie jest dobrze. Detroit wtopiło sromotnie, Anaheim leży jak narazie...dobrze, że Minnesotce idzie \:\)

Do góry
#878902 - 20/01/2007 05:59 Re: TREWOR [Re: Marchi]
bizon Offline
addict

Meldunek: 25/03/2001
Wstaje rano z usmiechem bo mysle ze stan kasy sie powiekszyl a tu g**** Mam nadzieje ze moze dzisiaj sie Detroit zrehabilituje

Do góry
#880786 - 20/01/2007 17:51 Re: TREWOR [Re: bizon]
Trewor Offline
veteran

Columbus - Detroit 3-1

Minnesota - Detroit 98-104 2OT

Pewne, niezagrożone zwycięstwo Pistons \:D . Billups powrócił i rzutem za 3 pkt. na 1.1 sek. przed końcem pierwszej dogrywki doprowadził do stanu 91-91, a potem juz było z górki \:p .

New Jersey - Philadelphia

Flyers cały czas przegrywają, a ja z tego nie korzystam. Dzisiaj postanowiłem to zmienić mając nadzieję, że Lotnicy się nie zmienią .
Ósma porażka z rzędu? I hope (z ang. 'mam nadzieję' \:p ).

Po tym meczu pewnie jeszcze coś szkrobnę, a teraz trzeba iść pooglądać, jak w Zako przyroda rządzi człowiekiem.

Panowie spokojnie, przecież cały czas nie da się wygrywać. Wczoraj pisałem, że gram jakoś bez przekonania, a i tak jedno trafienie po mojej stronie.

Prosiłbym o nie rzucanie w moim temacie odpadami zwrotnymi z żołądka \:\) .

Do góry
Strona 19 z 28 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 27 28 >

Moderator:  rafal08