#875716 - 18/01/2007 22:54
Re: Co Was denerwuje [6]
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
brak honoru listkiewicza ;/ ktory jest zwykła szmta postepujac tak jakby mial choc troche honoru to by zrezygnował ze stołka ;/ Jeb*ać PZPN sorki ale od serca jak mozesz, dzieki michalowi listkiewiczowi awansowalismy dwa razy z rzedu do mistrzostw swiata O to to!  Dobrze, awansowalismy, ale dlaczego nie ma nowych stadionow? No bo lepiej, zeby pseudokibice niszczyli stare stadiony, a nie nowe  Jesli ktos nie widzial jeszcze genialnego skeczu KMN, to polecam: http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/090_kabaret_moralnego_niepokoju_zjazd_pzpdz.phpLezalem po prostu... A jaki prawdziwy 
|
Do góry
|
|
|
|
#876152 - 19/01/2007 07:29
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Pier...na pogoda (a raczej niepogoda), która sprawia, że drugi raz w przeciągu miesiąca bierze mnie choroba...  Przede mną jeszcze jutro ważne zaliczenie i egzaminy w przyszłym tygodniu, a ja nawet nie mam siły się uczyć  Do Prodziekana WPiA UG Zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie pierwszego terminu egzaminu z......... u prof............, który odbył się w dniu............. Do egzaminu w wyżej wymienionym terminie nie mogłem przystąpić z powodu choroby. Jako dowód załączam stosowne zaświadczenie lekarskie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z poważaniem Szeva
|
Do góry
|
|
|
|
#876240 - 19/01/2007 08:37
[Re: gnacik]
|
addict
Meldunek: 23/02/2005
|
denerwuje mnie to, ze jak w Polsce się o kimś mówi, to zawsze rozlicza się go z końcówki, własnie jak wyzej wspomniany przykład Listkiewicza, każdy ma gdzies, to co zorbił dobrego wcześniej... najlepszym przykładem tego jest Frankowski i Dudek co zrobil dobrego ? wes przestan :/
|
Do góry
|
|
|
|
#876246 - 19/01/2007 08:43
[Re: odgdog]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Pier...na pogoda (a raczej niepogoda), która sprawia, że drugi raz w przeciągu miesiąca bierze mnie choroba...  Przede mną jeszcze jutro ważne zaliczenie i egzaminy w przyszłym tygodniu, a ja nawet nie mam siły się uczyć  Do Prodziekana WPiA UG Zwracam się z uprzejmą prośbą o przywrócenie pierwszego terminu egzaminu z......... u prof............, który odbył się w dniu............. Do egzaminu w wyżej wymienionym terminie nie mogłem przystąpić z powodu choroby. Jako dowód załączam stosowne zaświadczenie lekarskie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Z poważaniem Szeva  Treść takich podań znam na pamięć  Jednak postaram się zdać wszystko teraz, bo nie chce mi się przedłużać tego wszystkiego. Wolę mieć później 3 tygodnie wolnego niż myśleć o tym, że "wisi" mi jeszcze jakiś egzamin. Jeżeli chodzi o zdrowie, to dzisiaj już jest lepiej. Gorączka przeszła, został "tylko" duży ból gardła... pozdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#882175 - 21/01/2007 03:30
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Właśnie wróciłem do domciu - odbierałem brata ze studniówki!
A co mnie zdenerwowało? Ulica Gliwicka w Katowicach - jakoś dawno tamtędy nie jechałem, a tu trafiło akurat na dzisiejszą nockę z deszczem!
Kto ma wiedzieć ten wie na czym polega przyjemnośc poruszania się po nawierzchni rodem z Księżyca...
|
Do góry
|
|
|
|
#887791 - 22/01/2007 23:03
[Re: Emrod]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
brak czasu ten tydzien i nastepne 2 tygodnie zdalem "0" z polski, logiczna konsekwencja tego ze sie uczylem na polske bylo nie zdanie kola zaliczeniowego ze wstepu, w srode mam zaliczenie z powszechnej wiec sie na nie uczylem, ale okazalo sie ze poprawa ze wstepu jest nie jak pierwotnie sadzilem w piatek a w ... srode a wiec jestem zdenerwowany, zestresowany faktem ze mam w srode dwa zaliczenia z czego z jednego nie umiem nic a z drugiego polowe... a tak sie cieszylem ze zdalem 0 a jak sie jest w takim stanie to nic nie wchodzi do glowy, przez ostatnie 3 godziny opracowalem 1 punkt na 33  na studia ale sam tego chcialem 
|
Do góry
|
|
|
|
#887811 - 22/01/2007 23:22
[Re: ajdam]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Denerwuje mnie, ale to zlewam, że dzisiaj mam exam z analizy funkcjonalnej a jedyne co zrobiłem to zaznaczyłem w materiałach to, czego muszę się nauczyć... Ogólnie to leje na tą sesję, na niczym mi nie zależy (ależ jestem straszny...). Ale mogę zacytować ajdama:  na studia
|
Do góry
|
|
|
|
|
|