że ona nie daje mi spac..
Pani o nazwie BEZSENNOSC?

A ja nadal chodzę rozkojarzonym, dzis w ogole dzisn do bani
1. Zaspalem
2. Pierwszy raz w zyciu zdazylo mi sie wejsc do zlego autobusu.
Czekam na dworcu mialem jechac pospiesznym one maja to do tego, ze przyjezdzaj przed czasem, przyjechal par emin wczesniej wbjam, i mowie, ze chce bilet do Bielska, koles mowi, ze nie jedzie przez BB, na to ja, jak nie jak jedzie

Dopiero, za chwile sobie uswiadomilem, ze pomylilem autobus, i jedzie w odrotnym kierunku.3.
3.Mialem dzis rozmowe kwalifikacyjna na grazynskiego 12, owczywiscie spoko, git tylko nie moglem znalezc wlasnie 12, byl od 14-20 eale nie 12

W koncu znalzlem, odbijalo sie bok, i pokazywala sie nowa ulica a na niej setki firm, oprcz oczywiscie tej do ktorej ja sedlem, koniec jezyka za przewoidnika, pokazano mi budynek, potem jeszcze inne pietro niz myslalem, dochodze i na drzwiach wielki napis z nazwa firmy...tam to se moga

Szef kolo 50, wlosy na zelu zaczesane do tylu, na rece sygnet na drugiej zlota bransoletka, jeszcze tylko zlotej kety na szyji brakowalo niczym BA z druzyny A

Ale spoko koles.
4 Wylaczylem oczywiscie tel na czas rozmowy, jak stamtad wyszedlem wlaczylem kom i zaczalem wbijac pin ze starej komorki, efekt?
Wbij puk, oczywiscie nie paimietam puku, bo skad, a nie mam do domu jak zadzownic bo kom nie dziala

Biegne na autobus, bo nawet nie wiedzialem ktora godzina, rano w pospiechu zapomnialem zegarka
Co za dzien