[QUOTE]Oryginalnie wysłał Grabek: [qb]ty powyżej oczywiście jest nieważny niezauważyłem, że calatrava też ten mecz podał więc zmieniam typ (troche inaczej):
#5 NHL-26.1.-1.Tercja 26.01.2003 22.00 U23 Vancouver-Phoenix Typ:1 Kurs: 2.6[/qb][/QUOTE]Grabek ten twój typ zastępczy również jest niezgodny z regolaminem, ponieważ jest to granie "pod przeciwnika". Podaj prawidłowy typ.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał geese: [qb]Witam JAMES pomimo tego ze trafiles remis Realu nie wszedl ci Milan wiec ja przechodze dalej.Pozdrawiam,byles naprawde wymagajacym przeciwnikiem geese[/qb][/QUOTE]Masz rację geese gratuluję, Ja popełniłem strategiczny błąd cały czas myślałem ze nie trafiłeś typu nr 3 (Anderlecht), ale kapnąłem się po wysłaniu wszytskich typów. Geese +254zł James +239zł awans geese
#88103 - 27/01/200304:08Re: II RUNDA (GÓRNA CZĘŚĆ TABELI): Playoff 'mecz.pl' Zima 2003
[g]um[p]
Meldunek: 24/08/2002
Tinusia - regulamin
Na każdy numer spotkania u bukmachera można podawać maksymalnie jeden typ. Nie można też typować 1,X, lub 2 (bądź 1 lub 2) i jednocześnie handicap na to samo spotkanie.