#887740 - 22/01/2007 22:36
Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
PierrePoetik, codi, bursztyk, shane, nawet jesli zostaniecie moderatorami to na mecz.pl obowiazuje cos takiego jak np. bezplatny staz po szkole sredniej, wiec na zarobki i premie nie macie co liczyc do 6 miesiecy i dopiero wtedy Conrad wyznacza sciezke kariery na forum, jesli Wam to odpowiada to mozecie sie zaczac starac o stanowisko moderatora na forum, pozdrawiam o nie nie , za murzyna to ja robił nie będę... shane , codi , PierrePoetik... też się nie dajcie robić... za dobrą pracę - godne zarobki!
|
Do góry
|
|
|
|
#887763 - 22/01/2007 22:49
[Re: Poetik]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Sagat ile sciagasz miesiecznie? chyba nikt nie bedzie mial mnie tego za zle. 2000zl. + premie dla najlepszych(nie zebym sie chwalil ale ostatnie 5 miesiecy jestem ciagle w najlepszej trojce).
|
Do góry
|
|
|
|
#887772 - 22/01/2007 22:53
[Re: Poetik]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#887804 - 22/01/2007 23:16
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Kilka slow ode mnie...  1) Dzial TiO: Zagladam tutaj dosyc czesto, tak samo jak czesto sie udzielam. Drazni mnie tylko zakladanie wielu bezsensownych tematow. Czy nie mozna przykleic kilku tematow wiecej? Moze to do konca nie rozwiaze sprawy, ale na pewno poprawi ja. Chodzi mi glownie o to, ze gdy jakis user zalozy bezsensowny temat, posiadajacy jakis link, to mozna ten temat spokojnie usunac, a nastepnie napisac PW do delikenta z prosba o napisanie posta w innym, istniejacym juz dziale. 2) Moderatorzy: a) Jest ich wielu... A tylko jakis % z nich robi kawal dobrej roboty. Inni popadli chyba w letarg, albo jakis sen nie tylko zimowy. Olali to forum, badz nie maja dostepu do neta... albo z przyczyn niezaleznych juz sie nie udzielaja. I po co takich trzymac? Nie lepiej na ich miejsce "zatrudnic" swieza krew o ktorej pisalem juz wczesniej? Zrobic pewnego rodzaju przesiew. Nie wiem, to tylko taka propozycja. b) shane moderatorem - skoro zostalem wywolany do tablicy to wypowiem sie. Nie wiem czy bym sobie poradzil czy nie, ciezko stwierdzic, ale na pewno robilbym wszystko co w mojej mocy, by na PK nie bylo syfu. Moze inaczej - w dziale DBE, bo ten dzial prosze mi wierzyc mam opanowany do perfekcji. Na koszu europejskim znam sie srednio (chodzi o Eurolige i ligi europejskie) i nie chcialbym zbytnio ingerowac w dzialania innych modow, ktorzy tam "sprzataja". amkwish i gump sie nie udziala z niewiadomych mi wzgledow, i chyba nie zanosi sie na to by szybko wrocili. Moge obiecac ze po dostaniu praw moderatora dzialu PK, zrobilbym wszystko co tylko moge by w poddziale DBE nie bylo syfu, klotni, zbednych postow (np. jednowyrazowych) czy tez innych cudow. Gdy trzebaby bylo posta usunac, to bym tak zrobil - porzadek musi byc. Jesli mialbym zostac tym modem to ok, nie ma sprawy, a jesli nie to tez sie nic nie stanie - w tej chwili jestem neutralny. pzdr 
|
Do góry
|
|
|
|
#887832 - 22/01/2007 23:50
[Re: shane]
|
pewny piniądz
Meldunek: 05/12/2004
|
to i ja cos powiem... Swiezej krwi moze i by sie przydalo,z tym sie zgodze..ale najbardziej to troche kultury userow,pamietajmy ze to MY tak naprawde tworzymy to forum i to od nas w najwiekszym stopniu zalezy jak ono wyglada... a ze gdzie niegdzie jest balagan to wina tego ze sie wdaja co niektorzy w bezsensowna polemike z nabijaczami,geniuszami pokroju krulewicza_kolejne wcielenie,zamiast ich "olac"....
Pisanie wszystkiego wg jednego slusznego schematu moze i by poprawilo przejrzystosc tematow,ale czytalo by sie to rownie nudnie jak ksiazke telefoniczna...dlatego z tym sie niezgodze...
|
Do góry
|
|
|
|
#888060 - 23/01/2007 08:04
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
Kandydatury, kto gdzie i dlaczego. nie bać się. warunki: wysoka kultura osobista, jakiś staż na forum, ukończone 18 lat konkretami proszę, bo tak troszku zaczynacie biadolić. Ja chce, wszystkie warunki spełniam i za quasi mógłbym się zabrać.
|
Do góry
|
|
|
|
#888114 - 23/01/2007 09:17
[Re: zostać modem_MLS]
|
veteran
Meldunek: 29/12/2004
|
Kandydatury, kto gdzie i dlaczego. nie bać się. warunki: wysoka kultura osobista, jakiś staż na forum, ukończone 18 lat konkretami proszę, bo tak troszku zaczynacie biadolić. Ja chce, wszystkie warunki spełniam i za quasi mógłbym się zabrać. no zwlaszcza staz na forum to ty spelniasz:)
|
Do góry
|
|
|
|
#888124 - 23/01/2007 09:31
[Re: Danielos]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
|
ja chcę  ale interesują mnie tylko te działy gdzie Biszop ma udziały tak mi się zrymowało  ideałem w moderowaniu jest dla mnie forum elektroda.pl ze sportowych to BA a z ciekawostek - popatrzcie na forum Piotra Rubika - jakieś gówniary modami i taka jazda że szok - nawet nei można napisać że się coś nie podoba  w regulaminie P.Rubik napisał w pierwszym punkcie że prosi aby nie pisać DO NIEGO na forum per "Ty" ale z tego kółka wzajemnej adoracji zrobiło się tak że teraz nei można nawet O P.Rubiku pisać inaczej niż PAN PIOTR przykład: post "widziałam wczoraj Piotra Rubika w TV" mod edit: nie bawiliście się w piaskownicy - ostrzeżonko  nawet za cytat z WP albo onetu można dostać ostrzeżonko jak się nie zmodyfikuje tak aby widniało słowo PAN przed imieniem  dno  18 lat mam pamiętam MS Hiszpania 82  kulturę - tego nie wiem  rażą mnie ortografy... staż na forum - widać  ale Biszopowi w drogę nie chcę wchodzić i pozbawiać go diet  a siedzę z reguły w tych samych działach co on  pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#888151 - 23/01/2007 10:00
[Re: Danielos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
Kandydatury, kto gdzie i dlaczego. nie bać się. warunki: wysoka kultura osobista, jakiś staż na forum, ukończone 18 lat konkretami proszę, bo tak troszku zaczynacie biadolić. Ja chce, wszystkie warunki spełniam i za quasi mógłbym się zabrać. no zwlaszcza staz na forum to ty spelniasz:) o to się nie martw, pozory czasami mylą
|
Do góry
|
|
|
|
|
|