Pomysł z wyborami nie przejdzie. I dobrze. Ludzie, podejmujący decyzję jako ogół nie są zdolni do racjonalnego myślenia. Już po konkursie oskarowym były kontrowersje i chyba wystarczy. Niech wyboru dokona komisja admin + moderatorzy we własnym gronie.
Poza tym jak miałby wyglądać program wyborczy ? Przecież wiadomo, że ta funkcja wiąże się z dbaniem o porządek i kulturę. Każdy mod powinien do tych zasad się zastosować.
Ja dalej podtrzymuję swoją możliwość i chęć wzięcia na barki odpowiedzialności za jeden (albo za kilka) z poniższych działów:
Sports Insider
Świat Bukmacherstwa
Stadion Piłkarski
Quasi Chat
To i Owo
Myślę, że wartościowymi kandydatami są Ignorator i Szczypior (SP) oraz Shane i Stoin (KT, ten drugi równiez QC).
Na koniec kilka słów o TiO.
Jest tutaj kilka dublujących się tematów. Pierwszy przykład:
Polecam nutę i
Poszukiwane piosenki. Można by te dwa tematy połączyć w jeden o nazwie
Muzyka. Inny przykład: temat
Szkoła, uczelnia itd. założony przez Biszopa oraz
Potrzebujesz pomocy... autorstwa Rancorna. Również w typ przypadku utworzenie jednego tematu (np.
Edukacja - pomoc ) i "podpięcie" wprowadziłoby trochę porządku. Ostatnia propozycja "przyklejenia", to temat związany z pracą, bezrobociem itd. Temat powracający jak bumerang. Parę ruchów i już dział robi się bardziej przejrzysty, ilość niepotrzebnych tematów spada i wszyscy są zadowoleni

To tyle ode mnie.
pozdr.