#888196 - 23/01/2007 10:20
Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum
[Re: zostać modem_MLS]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#888248 - 23/01/2007 11:01
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/04/2004
|
Kupno nowego latopa: 2500zł Miesieczne rachunki za prąd: 200zł Bycie moderatorem Mecz.pl: Bezcenne 
|
Do góry
|
|
|
|
#888495 - 23/01/2007 13:20
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/04/2003
|
Kandydatury, kto gdzie i dlaczego. nie bać się. warunki: wysoka kultura osobista, jakiś staż na forum, ukończone 18 lat konkretami proszę, bo tak troszku zaczynacie biadolić. o ! jak tak,to w przypadku wakatu mógłbym pomóc w Quasi,tam modów nigdy za wiele  A co do zmiany "jakości" forum,która troszeczkę podupadła (ale znowu nie jest tak źle,nie demonizujmy) to wpisuje się to w ogólną sytuację kulturową.Ja osobiście obserwuje wszędzie zmiany na "inne"rośnie liczba osób mających neta,rośnie liczba naziemnych,rośnie liczba internetowych buków i rośnie liczba osób grających,a z reguły gdzie jest czegoś coraz więcej,tam troszkę jakość cierpi.Zawsze oczywiście można dokonać zmiany,można zebrać kilka osób-taki sztab kryzysowy-które będą opracowywały jakiś plan ze zmianami na forum,można sondować ewentualne nowe pomysły i opinie itp.itd. choć i tak uważam,że nie zmieni to za wiele.Takie czasy. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#888511 - 23/01/2007 13:31
[Re: Poetik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
nie wiem ignorator jaką ty tam zmiane widzisz, dla mnie w temacie o danej kolejce na 20 postow 90% jest o niczym.. No co ty bez przesady. W ten weekendzik co już poza nami można było wyłowić ze Stadionu Piłkarskiego istne perełki. Wystarczy tylko spojrzeć w tematy o Premiership, Serie A czy PrimieraDivision. W każdym temacie jest trafiony przynjamniej jeden typ po kursie 2. Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#888554 - 23/01/2007 14:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2005
|
nie wiem ignorator jaką ty tam zmiane widzisz, dla mnie w temacie o danej kolejce na 20 postow 90% jest o niczym.. nie wiem, od kilku tygodni nie chce mi sie nawet tam zagladac no to jak w takim przypadku można mieć jakiekolwiek zdanie no nic może faktycznie nałożenie schematu piasania postów w tematycznych topickach źle by wpłyneło, ale nie chodzi mi o coś w stylu: godzina data kurs buk itp itd, ale jasne zaznaczenie spotkania i merytoryczna wypowiedz odnosząca się do danego/ych spotkań, samo założenie każdego forum to dyskusja, ale na forum bukmacherskim powinna być ona jak najbardziej merytoryczna, konkretna i rzeczowa i nad tym powinno się czuwać, a zbędne posty kasować bez wdawania się w jakąkolwiek polemikę panowie M twierdzicie, że to taka ciężka praca, nie macie czasu itd itp to dlaczego w takim razie tak boicie się poszerzyć wasze szeregi ? śmierdzi tu trochę kolesiostwem że się tak powiem, bo dlaczego nie dać szansy innym, a modów którzy nic nie robią należy wywalić, na ich miejsce zrobić jakiś casting, wybrac ileśtam osób które miałyby poparcie większosci i chciały by to robić, nie mogły by to być osobistości " blade i rozmyte" ale konkretni ludzie, mający swoje zdanie i przebywający często na forum
|
Do góry
|
|
|
|
#888558 - 23/01/2007 14:13
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
nie wiem ignorator jaką ty tam zmiane widzisz, dla mnie w temacie o danej kolejce na 20 postow 90% jest o niczym.. Chyba poprostu musisz pomarudzić.90%  .Może dawno tam nie zaglądałeś więc na cos trzeba zwrócic uwage.A może na siebie. Tematy o angielskich ligach az miło sie czyta. Wiadomo może być jeszcze lepiej ,ale bez przesady.
|
Do góry
|
|
|
|
#888609 - 23/01/2007 14:54
[Re: Morten]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2003
|
...przyznam szczerze, że takich modów jak np. retoox, [g]um[p], Feher, Domingos dawno nie widziałem (o ile w ogóle widziałem). To raczej dziwne zjawisko... Czy też nie? Drogi Morten'ie pozwole sie odniesc do Twojej wypowiedzi. Jesli chodzi o moja skromna osobe staram sie sumiennie wypełniac swoje obowiazki. Piszesz, ze mnie niewidzisz, mam wiec do Ciebie pytanie czy zagladasz do działu "Inne dyscypliny"?? Przegladnałem Twoje posty i niezauwazyłem zebys choc jeden zamiescił w tym dziale... Dział ten jest niespecjalnie popularny i ruch tam niewielki, dlatego duzo pracy niemam, staram sie jednak na biezaco dbac o porzadek w tematach. Na chwile obecna moze za duzo sie w nim nie wypowiadam gdyz nie znam sie zbytnio na krykiecie, snookerze czy tez boksie, ale ogladnij tematy o piłce plazowej cz tez lekkiej a z pewnoscia zobaczysz, ze udzielam sie w tym dziale. Jesli masz do mnie jakies zastrzezenia jako Moda z checia je poznam. Na koniec jeszcze dodam, ze chyba nie chodzi oto zeby widziec prace M tylko o czyste i przejrzyste tematy... Pozdrawiam retoox
|
Do góry
|
|
|
|
#888640 - 23/01/2007 15:18
[Re: retoox]
|
Carpal Tunnel
|
Widze, że kilku użytkownikom w tym temacie chodzi o to, żeby mogli poczytać dobrą analizę podpartą jeszcze lepszym typem. Można coś takiego zrobić na mecz.pl. Tylko trzeba by pójść drogą bettingadvice. Na głównej stronie pojawiłyby się dział w , którym prezentowalibyśmy naszym zdaniem dobre beciki z różnych dyscyplin. Myślę, że na forum ciężko byłoby coś takiego zrobić. Chyba, że zrobimy nowy dział w, którym będą prezentowane najlepsze analizy z typami. Można w tym dziale pozwolić działać ludzią, którzy znają się na różnych dyscyplinach. Przecież jest kilka userów, którzy specjalizują się tylko w jeden dyscylinie. Może taka forma zadowoliłby większość. Ja sam przyznam, że Maxi w ten weekendzik dał bardzo dobre zakłady na piłkę, aż szkoda patrzeć, że się nie skorzystało Parma kurs ponad 2  . Gdyby Maxi w takim specjalnym dziale poddał ten typ myślę, że więcej osób by skorzystało. Co wy o takiej formie myślicie? Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#888674 - 23/01/2007 15:52
[Re: Szczypior]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
to dlaczego w takim razie tak boicie się poszerzyć wasze szeregi ? śmierdzi tu trochę kolesiostwem że się tak powiem, bo dlaczego nie dać szansy innym, a modów którzy nic nie robią należy wywalić, na ich miejsce zrobić jakiś casting, wybrac ileśtam osób które miałyby poparcie większosci i chciały by to robić, nie mogły by to być osobistości " blade i rozmyte" ale konkretni ludzie, mający swoje zdanie i przebywający często na forum
no a co robimy  konkretne decyzje i nicki, a nie... no typowe biadolenie. póki co kilka osób się zgłosiło, a reszta? gdzie braki, gdzie zaniedbania? ale BARDZO KONKRETNIE PROSZĘ, podać dział, poddział, nick, krótki list motywacyjny  itp my oprócz gienka nikogo się nie boimy 
|
Do góry
|
|
|
|
#888824 - 23/01/2007 16:44
|
Carpal Tunnel
|
Shane - koszykówka Szczypior - stadion piłkarski valverde - stadion piłkarski Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#888901 - 23/01/2007 17:06
[Re: connor]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Przesadzasz - co do mnie, to nie przypominam sobie, żeby ktoś się "dopieprzał". Oprócz zielonego koloru wiele zależy też od charakteru danej osoby i tonu wypowiedzi na forum. Poza tym dla wszelkiej maści "dopieprzaczy" to Ty, Biszop i paru innych jesteście najlepszym mięsem armatnim - więc nowi moderatorzy będą mogli schować się za waszymi plecami, gdzie kule ich nie dosięgną 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|