Strona 5 z 12 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 >
Opcje tematu
#888196 - 23/01/2007 10:20 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: zostać modem_MLS]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
KeeP , o to chodzi. jak jeszcze zmienisz ten obsceniczny avatar \:D ;\) zobaczymy, tutaj ośrodki decyzyjne działają wolniej nawet od zebrania entów, czy jak to tam się zwało ;\)

Do góry
Bonus: Unibet
#888248 - 23/01/2007 11:01 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Llama]
ziomal-111 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/04/2004
Kupno nowego latopa: 2500zł
Miesieczne rachunki za prąd: 200zł
Bycie moderatorem Mecz.pl: Bezcenne
\:\)

Do góry
#888268 - 23/01/2007 11:09 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: ziomal-111]
KeeP Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/09/2003
muszę się przyznać że też mnie rozprasza mój avatar ale nie umiem się go tak łatwo pozbyć \:\)
musiałbym mieć naprawdę porządny pretekst ;\)

Do góry
#888282 - 23/01/2007 11:21 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: ziomal-111]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Znowu wszystko się rozmywa. Naprawdę dziwią mnie troche posty, że na Stadionie Piłkarskim źle dzieje się. Ja tam jestem często się udzielam i musze przyznać, że jest o wiele lepiej. Sam jestem zdzwiony ilu userów udziela się i ma ciekawe pomysły na typy w Premiership. Jeśli chodzi o moderatorów to podoba mi się to co zrobił Pro Lech i Panka$a w private picksach i w elicie. Każdy teraz widzi jak idzie danemu typerowi. Nie ma już co chwile nowych tematów tylko każdy user ma jeden. Mam nadzieję, że chłopaki to utrzymają. Bo powinno nam zależeć aby w private czy elicie były tematy, które są w stanie pomóc naszym gościom. A nie co chwile nowe pomysły na grę. Jeszcze bardziej oglądając temat zdzwił mnie stwierdzenie ile zarabiasz itd. W ogóle moderatorzy nie powinni o tym mówić. Bo tak zamiast rozmowy o zmianach i próbach poprawy będzie ja też chce być modem i mieć dwa tysie . Co do userów to zgadzam się, że część wprowadza zamieszanie. Ostatnio trzech czy czterech ciągle kłóciło się. Nie tędy droga, ale uwierzcie mi nie jest już najgorzej. Ja mam nadzieję, że wkrótce będzie jeszcze lepiej dlatego trzymam kciuki za zielonych userów. Poprawę już widać.

Pozdrawiam Ignorator

Do góry
#888414 - 23/01/2007 12:27 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Ignorator]
Poetik Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
nie wiem ignorator jaką ty tam zmiane widzisz, dla mnie w temacie o danej kolejce na 20 postow 90% jest o niczym..

Do góry
#888495 - 23/01/2007 13:20 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Llama]
paczanga Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/04/2003
Originally Posted By: Llama
Kandydatury, kto gdzie i dlaczego. nie bać się.

warunki: wysoka kultura osobista, jakiś staż na forum, ukończone 18 lat

konkretami proszę, bo tak troszku zaczynacie biadolić.

o ! jak tak,to w przypadku wakatu mógłbym pomóc w Quasi,tam modów nigdy za wiele \:\)

A co do zmiany "jakości" forum,która troszeczkę podupadła (ale znowu nie jest tak źle,nie demonizujmy) to wpisuje się to w ogólną sytuację kulturową.Ja osobiście obserwuje wszędzie zmiany na "inne"rośnie liczba osób mających neta,rośnie liczba naziemnych,rośnie liczba internetowych buków i rośnie liczba osób grających,a z reguły gdzie jest czegoś coraz więcej,tam troszkę jakość cierpi.Zawsze oczywiście można dokonać zmiany,można zebrać kilka osób-taki sztab kryzysowy-które będą opracowywały jakiś plan ze zmianami na forum,można sondować ewentualne nowe pomysły i opinie itp.itd. choć i tak uważam,że nie zmieni to za wiele.Takie czasy.

pozdrawiam

Do góry
#888511 - 23/01/2007 13:31 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Poetik]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: PierrePoetik
nie wiem ignorator jaką ty tam zmiane widzisz, dla mnie w temacie o danej kolejce na 20 postow 90% jest o niczym..

No co ty bez przesady. W ten weekendzik co już poza nami można było wyłowić ze Stadionu Piłkarskiego istne perełki. Wystarczy tylko spojrzeć w tematy o Premiership, Serie A czy PrimieraDivision. W każdym temacie jest trafiony przynjamniej jeden typ po kursie 2.

Pozdrawiam

Do góry
#888534 - 23/01/2007 13:49 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Ignorator]
Poetik Offline
addict

nie wiem, od kilku tygodni nie chce mi sie nawet tam zagladac;) ale jesli mowisz, zobacze w ten weekend.

Do góry
#888554 - 23/01/2007 14:10 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Poetik]
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005

Quote:
nie wiem, od kilku tygodni nie chce mi sie nawet tam zagladac

no to jak w takim przypadku można mieć jakiekolwiek zdanie

no nic

może faktycznie nałożenie schematu piasania postów w tematycznych topickach źle by wpłyneło, ale nie chodzi mi o coś w stylu: godzina data kurs buk itp itd, ale jasne zaznaczenie spotkania i merytoryczna wypowiedz odnosząca się do danego/ych spotkań, samo założenie każdego forum to dyskusja, ale na forum bukmacherskim powinna być ona jak najbardziej merytoryczna, konkretna i rzeczowa i nad tym powinno się czuwać, a zbędne posty kasować bez wdawania się w jakąkolwiek polemikę

panowie M twierdzicie, że to taka ciężka praca, nie macie czasu itd itp

to dlaczego w takim razie tak boicie się poszerzyć wasze szeregi ? śmierdzi tu trochę kolesiostwem że się tak powiem, bo dlaczego nie dać szansy innym, a modów którzy nic nie robią należy wywalić, na ich miejsce zrobić jakiś casting, wybrac ileśtam osób które miałyby poparcie większosci i chciały by to robić, nie mogły by to być osobistości " blade i rozmyte" ale konkretni ludzie, mający swoje zdanie i przebywający często na forum

Do góry
#888558 - 23/01/2007 14:13 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Poetik]
rafal08 Online   karty
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005

Chyba poprostu musisz pomarudzić.90% .Może dawno tam nie zaglądałeś więc na cos trzeba zwrócic uwage.A może na siebie.
Tematy o angielskich ligach az miło sie czyta.

Wiadomo może być jeszcze lepiej ,ale bez przesady.

Do góry
#888609 - 23/01/2007 14:54 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Morten]
retoox Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/07/2003
Originally Posted By: Morten
...przyznam szczerze, że takich modów jak np. retoox, [g]um[p], Feher, Domingos dawno nie widziałem (o ile w ogóle widziałem). To raczej dziwne zjawisko... Czy też nie?

Drogi Morten'ie pozwole sie odniesc do Twojej wypowiedzi. Jesli chodzi o moja skromna osobe staram sie sumiennie wypełniac swoje obowiazki. Piszesz, ze mnie niewidzisz, mam wiec do Ciebie pytanie czy zagladasz do działu "Inne dyscypliny"?? Przegladnałem Twoje posty i niezauwazyłem zebys choc jeden zamiescił w tym dziale... Dział ten jest niespecjalnie popularny i ruch tam niewielki, dlatego duzo pracy niemam, staram sie jednak na biezaco dbac o porzadek w tematach. Na chwile obecna moze za duzo sie w nim nie wypowiadam gdyz nie znam sie zbytnio na krykiecie, snookerze czy tez boksie, ale ogladnij tematy o piłce plazowej cz tez lekkiej a z pewnoscia zobaczysz, ze udzielam sie w tym dziale. Jesli masz do mnie jakies zastrzezenia jako Moda z checia je poznam. Na koniec jeszcze dodam, ze chyba nie chodzi oto zeby widziec prace M tylko o czyste i przejrzyste tematy...
Pozdrawiam retoox

Do góry
#888640 - 23/01/2007 15:18 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: retoox]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Widze, że kilku użytkownikom w tym temacie chodzi o to, żeby mogli poczytać dobrą analizę podpartą jeszcze lepszym typem. Można coś takiego zrobić na mecz.pl. Tylko trzeba by pójść drogą bettingadvice. Na głównej stronie pojawiłyby się dział w , którym prezentowalibyśmy naszym zdaniem dobre beciki z różnych dyscyplin. Myślę, że na forum ciężko byłoby coś takiego zrobić. Chyba, że zrobimy nowy dział w, którym będą prezentowane najlepsze analizy z typami. Można w tym dziale pozwolić działać ludzią, którzy znają się na różnych dyscyplinach. Przecież jest kilka userów, którzy specjalizują się tylko w jeden dyscylinie. Może taka forma zadowoliłby większość. Ja sam przyznam, że Maxi w ten weekendzik dał bardzo dobre zakłady na piłkę, aż szkoda patrzeć, że się nie skorzystało Parma kurs ponad 2 . Gdyby Maxi w takim specjalnym dziale poddał ten typ myślę, że więcej osób by skorzystało. Co wy o takiej formie myślicie?

Pozdrawiam

Do góry
#888673 - 23/01/2007 15:51 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Ignorator]
Poetik Offline
addict

no opcja BA byłaby super ;>

Do góry
#888674 - 23/01/2007 15:52 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Szczypior]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
Originally Posted By: Szczypior

to dlaczego w takim razie tak boicie się poszerzyć wasze szeregi ? śmierdzi tu trochę kolesiostwem że się tak powiem, bo dlaczego nie dać szansy innym, a modów którzy nic nie robią należy wywalić, na ich miejsce zrobić jakiś casting, wybrac ileśtam osób które miałyby poparcie większosci i chciały by to robić, nie mogły by to być osobistości " blade i rozmyte" ale konkretni ludzie, mający swoje zdanie i przebywający często na forum

no a co robimy

konkretne decyzje i nicki, a nie... no typowe biadolenie. póki co kilka osób się zgłosiło, a reszta? gdzie braki, gdzie zaniedbania? ale BARDZO KONKRETNIE PROSZĘ, podać dział, poddział, nick, krótki list motywacyjny itp

my oprócz gienka nikogo się nie boimy

Do góry
#888824 - 23/01/2007 16:44 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Llama]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Shane - koszykówka
Szczypior - stadion piłkarski
valverde - stadion piłkarski

Pozdrawiam

Do góry
#888830 - 23/01/2007 16:48 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: Ignorator]
bursztyk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2004
ja tez moge się zająć parkietem.

Do góry
#888849 - 23/01/2007 16:55 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: bursztyk]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Nie jarajcie sie tak funkcja moderatora, jest tez sporo minusow, jesli do tej pory nie mieliscie JAZD na forum to teraz sie zacznie, zielony nick dziala jak czerwona plachta na byka, wiec srednio po kilka razy w miesiacu czarni userzy beda sie do Was dopieprzac, dowalic wladzy itp. Chcecie sie w takie bagno pakowac? \:\)

Do góry
#888863 - 23/01/2007 17:00 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: connor]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
Tak jak pisalem wczesniej. Zadna funkcja moderatora sie nie jaram, ani nie zapieram sie by ja miec. Jesli uwazacie, ze powinienem byc modem PK to ok - postaram sie jak najlepiej wykonac swoje zadanie.

pzdr ;\)

Do góry
#888864 - 23/01/2007 17:00 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: bursztyk]
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Originally Posted By: bursztyk
ja tez moge się zająć parkietem.

U mnie w szkole trzeba by mopem po sali przejechać \:p ;\)

Do góry
#888901 - 23/01/2007 17:06 Re: Moderatorzy zróbcie coś z tym forum [Re: connor]
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Przesadzasz - co do mnie, to nie przypominam sobie, żeby ktoś się "dopieprzał".

Oprócz zielonego koloru wiele zależy też od charakteru danej osoby i tonu wypowiedzi na forum.
Poza tym dla wszelkiej maści "dopieprzaczy" to Ty, Biszop i paru innych jesteście najlepszym mięsem armatnim - więc nowi moderatorzy będą mogli schować się za waszymi plecami, gdzie kule ich nie dosięgną

Do góry
Strona 5 z 12 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 >

Moderator:  Biszop, rafal08