#8998 - 14/10/2001 04:52
Re: Re: nba-mecze przedsezonowe
|
addict
Meldunek: 11/01/2001
|
Szłem dziś do totomixa postawić prawdopodobnie na NY i NJ (ostateczną decyzję miałem podjąć na miejscu) ale nie doszłem bo im się coś tam popsuło i zamknęli punkt. Tak więc jakieś typy jeśli już to podrzucę na poniedziałek.
Salival
|
Do góry
|
|
|
|
#8999 - 14/10/2001 14:25
|
enthusiast
Meldunek: 08/08/2001
|
 !Dzis jestem w miare zadowolony!4 na 6 to niezle zwlaszcza przy takich kursach jakie weszly!Kupon niestety polozyla mi Philadelfia ktora grala totalnymi rezerwami i przegrala 30stoma(no coz frycowe za brak informacji  )Detroit tez w sumie wbrew sobie zagralem bo chcialem wiecej jedynek poscic ale tak dalem wiec tak jeest!Dobra na dzis proponuje: Orlando Clippersi Phoenix Dallas Wiem wiem za duzo dwojek znowu i pewnie sie gdzie przejade ale nie mam pojecia gdzie z tych 2 bedzie 1 jedynka bo w sumie to sadze ze beda 2 zwycieztwa w domu i 2 na wyjezdzie! I jeszcze moja skutecznosc:51,7% 15na29 Pozdrowaienia MAŁY
|
Do góry
|
|
|
|
#9000 - 15/10/2001 16:46
|
enthusiast
|
Wielka kleska i porazka  ! Dzisiaj fatalnie!Bogaty ten kto przewidzial ze dzisiejszy dzien bedzie jednym z dni tak zwanej "jedynki"(to niestety nie ja)W koszu jak tak czasem jest ze przychodzi taki dzien(czasem nawet do 10 razy w sezonie) ze wygrywaja sami gospodarze!Chcialem zauwazyc jedna rzecz:WCZORAJ WYGRALI SAMI GOSPODARZE i to nie tylko w NBA w PLK dziwnym zrzadzeniem losu tez byly same "1"!Mozecie sobie wyobrazic ile to kasy gdyby postawic wlasnie samych gospodarzy w tych 12 meczach  !Dobra ale do rzeczy:moja skutecznosc (spadla  ) 16 na 33 wiec wynosi 48,48% - mysle ze nadal nie jest taka najgorsza i trzyma sie w okolicahc 50% a przy tych kursach jakie podaje to mysle ze to calkiem sporu gdyz 75% z nich sa powyzej 2.0 jak narazie!Tak wiec moje typowanie NBA jak narazie wyglada podobnie do skutecznosci Hi_res evila i jego el_sistemo!Dobra a teraz do rzeczy :typy na dzis: Memphis Houston(neutralne boisko) Milwuakee Mam nadzieje ze dzis wreszcie bedzie 100% A i jeszcze jedno:mysle ze nie sztuka jest wybrac 1 mecz z oferty na caly dzien i podac do niego typ-ja staram sie wiec prognozowac kazdy mecz aby sie sprawdzic! Pozdrawiam MAŁY
|
Do góry
|
|
|
|
#9001 - 16/10/2001 02:41
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał maly: [qb]A i jeszcze jedno:mysle ze nie sztuka jest wybrac 1 mecz z oferty na caly dzien i podac do niego typ-ja staram sie wiec prognozowac kazdy mecz aby sie sprawdzic! MAŁY[/qb][/QUOTE] A to już zależy w jakim celu spędzasz czas (a u mnie to trwa dość długo) na obmyślaniu typu. Ja robię to po to aby wygrywać jakąś kasę. Dlatego właśnie dziś np. nie grałem bo po prostu nie czuję na tyle pewnie żadnego meczu żeby stawiać na niego pieniądze. A sprawdzać się to mogę na papierze w domu a nie na forum, bo mam taką zasadę że podaję tylko typy które sam gram lub mam zamiar grać. Oczywiście to tylko moje zdanie i każdy robi jak mu się podoba. Ewentualne typy na jutro podam jeszcze tej nocy bo jutro rano wcześnie wyjeżdżam. Pozdrawiam. Salival
|
Do góry
|
|
|
|
#9002 - 16/10/2001 03:20
|
addict
|
Jutro mam zamiar zagrać te mecze:
San Antonio - Philadelphia Boję się że kurs będzie gdzieś 1,25 albo jeszcze niżej, w końcu to raczej pewniak. Philadelphia to jeden wielki szpital.
Toronto - Chicago Dwa z rzędu zwycięstwa Chicago które ma raczej słaby skład chyba im wystarczy. Toronto gra dużo minut swoimi starterami, poza tym Chicago raczej nie ma zwyczaju wygrywać na wyjeździe w preseason. Jedyna obawa o to że tu też może być niski kurs, ale pewnie zagram oba mecze razem.
Reszta meczy jest dość niepewna jak dla mnie, biorąc pod uwagę że to preseason.
Salival
|
Do góry
|
|
|
|
#9003 - 16/10/2001 13:32
|
member
Meldunek: 21/09/2001
|
brawo maly! ja zagralem tylko memphis solo kursik byl 2,3 w toto co prawada dzieki temu ze wygrali 4 kw. tylko.....18 punktami wygrali mecz 4 tak trzymaj! robicie z salivalem dobra robote moi experci od nba. ale prawdziwa gra zacznie sie od 30.10 wiec nie probujcie nawet spuszczac z tonu regards
|
Do góry
|
|
|
|
#9005 - 16/10/2001 16:31
|
Anonymous
Unregistered
|
Mecze 114,116,117 nie sa pewne!!! W tych meczach moze sie wydarzyc wszytko, zwlaszcza w meczu l.a. clippers - cavs. Stawiasz na Cleveland , nie bym byl taki pewien, sklad maja beznadziejny, bardziej bym sie sklanial ku Clippersom, maja mlodych, swiezych i spragnionych zwyciestw zawodnikow, na dodatek graj a u siebie. Ja bym postawil na LA
|
Do góry
|
|
|
|
#9006 - 16/10/2001 17:12
|
enthusiast
|
Z jednej storny sie z Toba zgadzam Salival ,chodzilo mi tylko o to ze nie mozna calkowicie ocenic kogos jak typuje jakas dyscypline tylko na podstawie tego jak wybiera z niej najpewniejsze mecze albo te ktore mu najbardziej pasuja!Ja tez przeciez nie gram tego wszystkiego w realu a typy na wszystko podaje tylko po to jakby ktos chcial cos z tego wybrac,nie polecam tez pod zadnym wzgledem grania calej kolejki bo wiadomo ze zawsze sie zdazy jakas niespodzianka!Tak wiec do kazdego nalezy decyzja co sobie z tego bukitu wybierze dla siebie!Jak widac z obserwacji najkorzystniej jest stawiac moje typy w singlach gdyz maja dosc wysokie=korzystne kursy a skutecznosc nie jest na tyle wystarczajaca zeby je wszystkie ze soba kombinowac !Dlatego od dzis moze tez bede podawal co gram w realu a reszte bede tylko prognozowal!Co do wczorajszych moimch typow to weszly w 100 % i rowniez bardoz sie z teog cieszy gdyz zagralem te 3 mecze w 3ako i kurs laczy wyszedl ok 10.0 chyba bo mephis mialo 2.3,Houston 2.3 i Milwuakee chyba 1,45! Z tego co na dzisiaj to widze tak naprawde 3 dosyc pewne mecze podobnie jak salival!Sa to Toronto Dallas San Antonio Chociaz Dallas sie troche boje bo nie wiem co z Nowitzkim tak do konca bo w ostatnim meczu chyba nie gral jednak i tak w nich wierze bo maja bardzo silna reszte skladu i powinni sobie poradzic z Denver bez McDeysa! Pozatym Denver zawsze cienko gralo na wyjazdach(patrz chociazby zeszly sezon) Pozatym z tego co postawilem ale nie uwazam tego za dosc pewne: Boston za 2.7 New Jersey za 2.7 i Utah za 1.5 Pozatym tylko mecz Clippersow jest na neutralnym boisku i jak dal mnei jest nie do grania!Zgadzam sie z MichaelemIp ze mecze 114 ,116 i 117 wcale nie sa pewne tym bardziej w takich % jak podal to Larry i glownie dlatego gram je przeciwnie!Co do meczu Cleveland to mam mieszane uczucia!Mecz na neutralnym terenie,po Clippersach juz od poczatku preseasonn spodziewalem sie duzo lepszej gry tymczasem Brand i Odom cos cienko,Clevland tez ma duuzy potencjal z Ilgauskasem!Ktoras z tych druzyn powinna sie wreszcie w tym meczu przebudzic!Mimo wszystko mysle ze beda to Clippersi! Pozdrawiam MAŁY Acha i jeszcze jak co dzien moja skutecznosc: 19 na 36 czyli 52,7% Mam zamiar osiagnac ok 65% do konca preseason i mam nadzieje ze mi sie to uda!Jesli chodzi o regular season to zaczne juz podawac chyba tylko te typy ktore bede gral i bede je uwazal za pewniejsze tak jak Salival tak wiec licze ze wtedy skutecznosc bedzie ok 70-80%
|
Do góry
|
|
|
|
#9007 - 17/10/2001 11:37
|
addict
|
Dziś najprawdopodobniej zagram
Cleveland - Boston (tutaj się jeszcze zastanowię)
Orlando - Charlotte
Salival
|
Do góry
|
|
|
|
#9009 - 17/10/2001 22:35
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lleyton: [qb]Dzis zagralem na : Cleveland -Boston 2 Portland-Sacramento 1 Phoenix-Nowy Jork 1[/qb][/QUOTE] Portland mimo słabych meczy w preseason ten akurat mogą wygrać. Brak Webbera w ekipie gości to główny argument, również do gry powinien być gotowy Anderson oraz Wallace u gospodarzy (może Wells?). Dla fanów wszelkiego rodzaju statystyk argumentem na wygraną Blazers w tym meczu może być to, iż przegrana w tym meczu spowoduje pierwszy od 1988 roku przegrany preseason tego teamu Co do Phoenix to prawdopodobnie nie zagrają Marbury, Hardaway, Delk i Tsakalidis i napewno Majerle. Na SG będzie musiał z konieczności zagrać Marion, a na SF John Wallace (ach ten finał z 1997 Syracuse - Kentucky). IMHO również mecz obstawiany przez Salivala - Orlando jest nie wart swego kursu, wobec absencji T. McGrady.
|
Do góry
|
|
|
|
#9010 - 18/10/2001 00:05
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo: [qb] IMHO również mecz obstawiany przez Salivala - Orlando jest nie wart swego kursu, wobec absencji T. McGrady. [/qb][/QUOTE] Możliwe, ale dlatego że rano wyjeżdżam na uczelnię i nie mam dostępu do netu aż do wieczora podaję swoje typy zazwyczaj dzień wcześniej, nie znając jeszcze wtedy kursów na dany mecz.  :rolleyes: Salival
|
Do góry
|
|
|
|
#9011 - 18/10/2001 02:36
|
enthusiast
|
Witam wszystkich! Hehe!Chyba sie rozkrecam bo jest coraz lepiej!Kolejny kupon wszedl i kolejne korzysci majatkowe mam z NBA  ! Dobra przejdzmy do rzeczy: Real za 10 zl(uwazam za najpewniejsze) IND-TOR 2 1.75 ORL-Char 1 1.4 Por-SAC 1 1.7 No i teraz mniej pewne na 2 kuponie cyzli reszta : Clev-Bos 2 Chic-Clipp 1 Phoe-NY 2 Nie to zebym sie chwalil  ale chcialbym zauwazyc ze wczoraj znowu tym razem 6 na 7 typow!Tak wiec skutecznosc ogolna 25 na 43 czyli juz 58.13% Zblizam sie dosc szybko do mojej magicznej granicy a myslalem ze zajmie mi to wiecje czasu POZDRAWIAM MAŁY
|
Do góry
|
|
|
|
#9012 - 18/10/2001 02:42
|
enthusiast
|
Acha dzisiaj jest jeszcze mecz Milwuakee-Minnesotta ale skkoro juz przyjalem zasade ze gram to co w Mixie to bede stawial tylko i typowal te mecze co maja w ofercie!Powodzenia dzis w nocy i wysokich wygranych MAŁY
|
Do góry
|
|
|
|
#9013 - 18/10/2001 13:30
|
Pooh-Bah
|
Ciekawe są kursy w Expekcie na dokonania Jordana w tym sezonie. Uważam, iż punkty i zbiórki można grać poniżej, a asysty odpuścić (ewentualnie powyżej).
|
Do góry
|
|
|
|
#9014 - 18/10/2001 13:59
|
enthusiast
|
Ufff!Dobrze ze wczorajsze typy podalem i pozno i pewnie i tka nikt nie zdazyl ich zagrac  !No coz zdaza sie i tak!Na dzisiaj najpewniej jak dla mnie wyglada: Golden-Denver 1 za 1.75 Pamietajcie ze Jordan prawdopodobnie nie zagra z Detroit -wezcie to pod uwage przy stawianiu!Reszte dalbym tak choc jeszcze nie wiem co oprocz Golden zagram w realu: Utah-Phil 1 -tez bardzo pewne w sumie moze nawet bardziej niz Golden nawet ale niski kurs Det-Wasz jednak 2-niewiadomo co moze sie zdazyc Memphis-Mia 1 -chlopaki sa dojebani u siebie i maja wole walki-dla nich sezon w sumie juz sie zaczal,nie maja kim grac wie cod razu szlifuja rookies!Nawet im to wychodzi granie takim zwariowanym skladem,a Battier i Gasol niezle sobie radza Seatlle-Sac -hmmm nie wiem ale jednak 2 chyba-Sac nie gra az tak zle bez Webba no chyba ze Portland az takie cienkie bo wygrali z nimi dizsiaj tylko 101 -100 To tyle na dzis!Skutecznosc 27 na 49 55.10% Spadlo ale nieznacznie naszczescie!Brakuje jeszcze 10% a czasu malo tak wiec musze sie lepiej postarac  ! NARA MAŁY
|
Do góry
|
|
|
|
#9015 - 18/10/2001 16:01
|
Pooh-Bah
|
Chciałem rzucić nieco światła na absencję graczy w poszczególnych drużynach co jak widać po wczorajszym dniu bardzo rzutuje na końcowy wynik rywalizacji. Oczywiście napiszę tylko o tym co IMHO jest godne obstawienia. Miami - wydawało się, iż do gry powróci już Anthony Carter i Riley problem PG będzie miał z głowy. Niestety na wczorajszym treningu doznał kontuzji i Heat będą zmuszeni grać Kendall'em Gill'em na 1 (próbowany w Nets na tej pozycji), wspomagać go będą Buford i Ricky Davis. Oprócz tego rozgrywający najlepsze mecze w karierze - niechciany w Zepterze Marks również będzie on IR, czyli prócz B.Granta i L. Ellisa Riley będzie eksperymentował młodymi na pozycjach PF, C. W Memphis natomiast gra jeden z najbardziej ukształtowanych (4 lata gry w Duke) zawodników tego draftu Shane Battier, który potwierdza swoją dużą przydatność dla zespołu już teraz. Ciekawostką jest fakt, iż w zespole tym występuje również Lazarus Sims, który wspólnie z J. Wallacem zdobył wicemistrzostwo NCAA z zespołem Syracuse i rok później grał również w ... Pogoni Szczecin  No coż pewnie nie zmieści się w sezonowej 15stce, ale do 29 października jest w składzie Grizzlies. Podsumowując po kursie jakim oferuje Mix nie zagrać Memphis byłoby nie fair Denver bez Cheaneya, ale za to z Riderem, i gdyby nie Jamison (moim zdaniem jeden z najlepszych skrzydłowych w lidze, który zasłynał tym, iż grając w N.C miał statsy ok. 20p i 10zb mając kontakt z piłką około 90s średnio w ciągu meczu!) obstawiał bym wygraną Bryłek.
|
Do góry
|
|
|
|
#9016 - 19/10/2001 18:52
|
Pooh-Bah
|
Dziś z meczy o kursach godnych uwagi od razu rzuca się w oczy Orlando - Houston. Niestety nie ma co napalać się na wysoki kurs (2,85)na Teksańczyków, ponieważ mimo osłabień Orlando, w drużynie Rockets zabraknie Francisa, Rice'a, Griffin (być może), Williams'a, Cato, Taylor'a oraz trenera Tomjanovicia, czyli raczej 1.
Jedyny mecz, który IMHO warto obstawić to jeszcze raz zagrać przeciw Miami i tym razem postawić na Detroit. Reszta meczy dostępnych w ofercie Mixa to bardzo wyrównane spotkania lub po zaniżonych mocno kursach, czyli nieopłacalne do grania. Ewentualnie kurs na Indianę jest IMHO nieco zawyżony.
|
Do góry
|
|
|
|
#9017 - 19/10/2001 19:40
|
enthusiast
|
Czesc witam wszystkich! Typy na dzis: W realu zagralem tylko tak : Dallas Houston Milwuakee i Detroit! Oprocz tego jesli juz mialbym stawiac to wytypowalbym tak Minnesotta San Antonio i La Lakers To tyle na dzis!Moja skutecznosc all-time jak narazie to 31 na 55 czyli 56,36% Pozdrawiam MAŁY
|
Do góry
|
|
|
|
|
|