Witam.
KMaciek78, czas teraz na mnie by pogratulowac Tobie za Ebdona , faktycznie gra rewelacyjnie i najrowniej ze wszystkich graczy, a super forme utrzynuje od finalu MS, a to wielka sztuka w tej dyscyplinie byc na samym szczycie przez tak dlugi okres.Nie widze wiekszych szans dla Daya w walce o final w pojedynku z Piotrem.Co drugiej pary Murphy - Carter, juz w Mastersie zwrocilem uwaga na lepsza gre Shaun'a, jednak to bylo na tle slabo grajacego S.Davisa i pozniejsza niespodziewana porazka troszke uspila moja czujnosc co do tego gracza.Jednak na Malcie wygrane z Lee i Dottem robia wrazenie.Mysle ze to nie przypadek bo sledzilem troszke na live i widac ze jak juz dojdzie do stolu to wysoko punktuje, swiadczy to o dobrej dyspozycji jednego z moich ulubionych graczy(lubie go bo jest zawsze skromny i nawet jesli przegrywal potrafil z szacunkiem pogratulowac rywalowi, bez zadnych zlosliwosci).
Ebdon - Day 1 1,7 exp.
Murphy - Carter 1 1,55 wiekszosc bukow daje taki kurs
ps.
Ja tez wczoraj podczas meczu dowiedzialem sie o niedyspozycji Hendrego, wielka szakoda ze w takich okolicznosciach musial podejsc do stolu.Adammm, mysle ze przesadziles robiac ze mnie "eksperta" od snookera, zapewniam ze sa duzo lepsi(ja tylko mialem ostatnio troszke szczescia , ktore wczoraj mnie opuscilo)Pisalem kiedys e-maila do .....(a moze sobie nie zyczy by wymieniac jego nick)by wrocil na forum i podawal nadal swoje typy z analizami, ale moze ma obecnie wazniejsze sparawy na glowie.Mam tylko nadzieje ze od nastepnego turnieju wroci do snookera i bedzie nam wszystkim latwiej cos ugrac u bukow.Pozdrawiam i zycze trafnych typow.