[QUOTE]Oryginalnie wysłał kanion:
[qb]Czesc

)))))
Panowie powiem wam jedno jak bedziecie grali progresyjnie na ruletce na czarne czy czerowne lub przedzialy 1-19 19-36 caly czas to nigdy nie wygracie , ja proponuje gre z tzn. doskoku( ja to wczoraj zastosowalem i powiodlo sie ) ,chodzi o to aby nie wchodzic za kazdym razem jak krupierka rzuca kulka , ja obserwowalem kilka kolejnych rzutow jakie numery ida ( jezeli szly wysokie to gralem na male zaczynajac od 25 pln i raz tylko skonczylem na 400 pln zazwyczaj konczylem na 100 pln) .... moze mialem wczoraj fart . Chociaz obserwujac inne stoly widzialem ze liczby wysokie szly kolejno 26 razy , a wtedy gracz ktory gra progresja jest skonczony ( cale szczescie ze gralem z doskoku na tamtym stole .......)
ale i tak poker jest najlepszy
pozdrawiam

[/qb][/QUOTE]
kanion nie koniecznie trzeba grac z doskoku.zgadza sie mozna opuscic kilka spinow zeby zobaczyc jak sie sytuacja wyklaruje.
mozna grac progresja na wszystkie zaklady tzn(czerwone-czarne,przyste-nieparzyste,wysokie-niskie).mozesz te progresje przeplatac ze soba i wtedy nie konieczna jest gra z doskoku.
najlepszym jednak rozwiazaniem jest stosowanie progresji na przemian z innymi systemami (jak np linia szczescia),wtedy zmnijeszamy ryzyko porazki.