#973140 - 19/02/2007 11:43
Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki...
[Re: edi8]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/11/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#974588 - 19/02/2007 20:06
|
addict
Meldunek: 25/03/2001
|
Znowu sie spoznilem z opisem ale postawilem Druga liga niemiecka 50.8% remisow do przerwy i dzisiejszy mecz pomiedzy Furth - Freiburg do przerwy remisik Freiburg 52.4% remisow w HT
|
Do góry
|
|
|
|
#974678 - 19/02/2007 20:44
[Re: bizon]
|
veteran
Meldunek: 29/03/2005
|
Ładnie ładnie  Belenenses x w HT ! Gorzej z Metz, ale tam można było się jako tako spodziewać. Jeszcze kilka trafionych typów w HT X i dojdę do wniosku że opłacalne takie granie... choćby progresją AKO 2 w razie niepowodzeń  nono  Znowu sie spoznilem z opisem ale postawilem \:\) Druga liga niemiecka 50.8% remisow do przerwy i dzisiejszy mecz pomiedzy Furth - Freiburg do przerwy remisik \:\) Freiburg 52.4% remisow w HT Gorzowiak wita Gorzowiaka 
|
Do góry
|
|
|
|
#975518 - 20/02/2007 13:14
|
veteran
Meldunek: 18/12/2004
|
Ponadto ze statystyk wynika,że Celtic jeszcze NIGDY nie przegrał w domu żadnego meczu w żadnym z europejskich pucharów!!! Z tym bym się nie do końca zgodził  Tak pierwszy z brzegu: 14.09.2004r. Champions League -> Celtic - Barcelona 1:3
|
Do góry
|
|
|
|
#975765 - 20/02/2007 14:55
|
addict
Meldunek: 25/03/2001
|
Ja jednak dzisiaj proponuje remis HT w meczy Celtic - AC Milan. Milan na wyjazdach w lidze wloskiej zaliczyl az 72% remisow w pierwszej polowie. Biorac pod uwage, ze sa to mecze pucharowe na wyjazdach zawsze sie gra na osiagniecie korzystnego wyniku :)i na dodatek oba zespoly w oslabieniach. I na koniec gorzowiak takze wita i pozdrawia gorzowiaka
|
Do góry
|
|
|
|
#977611 - 20/02/2007 21:59
|
Pooh-Bah
|
No to się chłopaki rozstrzelali...3:2.Czyżby uratowali stołki obaj trenerzy-bo wieści dziś szły takie,że mogą to być ich pożegnalne mecze/pomimo tego,że to dopiero 4 mecz trenera Bayernu .../.Natomiast Jubilat Boruc zrobił wszystko aby te 27.urodziny nie zostały zakłócone wyciąganiem piłki z bramki...Ponownie 0:0 jak w ich ostatnim meczu.Piękny wynik z kursem 5 na correct score -jeśli ktoś poszedł tym tropem...Pzdr. Mała korekta:teraz sprawdziłem,że kurs 5 to był na x/x HT/FT a kurs na "correct score"0:0 to był 8.Cieszy mnie ta pomyłka...ale o tym sza skoro tych typów wcześniej nie upubliczniałem!
|
Do góry
|
|
|
|
#978284 - 21/02/2007 09:51
|
Pooh-Bah
|
Witam.Mam parę tytułowych"ciekawostek"dotyczących dzisiejszego meczu EPL WATFORD-WIGAN.Pierwsza z nich to informacja o kolejnej kontuzji wypożyczonego z Liverpoolu dawnego rywala J.Dudka-bramkarza Wigan Kirklanda/złamany palec ręki=przerwa w grze na ok.6 tygodni/.Pech nie opuszcza tego zawodnika:w ostatniej kolejce został uznany za najlepszego bramkarza... Teraz trochę statystyki:w 6 ostatnich meczach WATFORD-WIGAN padały następujące wyniki:1:1,0:0,2:2,0:0,1:1,1:0-a więc na 6 meczy aż 5 remisów!/w dodatku na 6 meczy aż 5 wyników under 2,5 gola.../.Teraz zaś grającym na HT/FT,czyli wynik do przerwy/cały mecz podam jakie tego typu wyniki są najczęstsze w dorobku obu rywali z podziałem na domowe Watfordu a wyjazdowe Wiganu. WATFORD w domu: remis/remis HT/FT 4 mecze remis/porażka HT/FT 4 mecze WIGAN na wyjazdach: remis/porażka HT/FT 4 mecze Mając powyższe na uwadze gram:a/remis HT;b/remis/remis HT/FT;c/ "correct score"1:1,d/under 2,5 gola,/oczywiście stawkując odpowiednio do kursu na dane zdarzenie/.Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#978344 - 21/02/2007 10:31
|
Pooh-Bah
|
Witam.Mam parę tytułowych"ciekawostek"dotyczących dzisiejszego meczu EPL WATFORD-WIGAN.Pierwsza z nich to informacja o kolejnej kontuzji wypożyczonego z Liverpoolu dawnego rywala J.Dudka-bramkarza Wigan Kirklanda/złamany palec ręki=przerwa w grze na ok.6 tygodni/.Pech nie opuszcza tego zawodnika:w ostatniej kolejce został uznany za najlepszego bramkarza... Teraz trochę statystyki:w 6 ostatnich meczach WATFORD-WIGAN padały następujące wyniki:1:1,0:0,2:2,0:0,1:1,1:0-a więc na 6 meczy aż 5 remisów!/w dodatku na 6 meczy aż 5 wyników under 2,5 gola.../.Teraz zaś grającym na HT/FT,czyli wynik do przerwy/cały mecz podam jakie tego typu wyniki są najczęstsze w dorobku obu rywali z podziałem na domowe Watfordu a wyjazdowe Wiganu. WATFORD w domu: remis/remis HT/FT 4 mecze remis/porażka HT/FT 4 mecze WIGAN na wyjazdach: remis/porażka HT/FT 4 mecze Mając powyższe na uwadze gram:a/remis HT;b/remis/remis HT/FT;c/ "correct score"1:1,d/under 2,5 gola,/oczywiście stawkując odpowiednio do kursu na dane zdarzenie/.Pozdrawiam. Nie podałem poprzednio dorobku obu drużyn jeśli chodzi o remisy HT/do przerwy/.Oto ten dorobek: WATFORD w domu:12 meczy,z tego 9 remisów HT=75% WIGAN na wyjazdach:13 meczy,z tego 8 remisów HT=61,5%. To tylko dodatkowo wzmacnia mój typ na remis HT w tym meczu...
|
Do góry
|
|
|
|
#979198 - 21/02/2007 16:44
|
Pooh-Bah
|
Kilka moich spostrzeżeń odnośnie rosyjskiego hokeja-czyli"ciekawostek"odsłona kolejna.Daje się zauważyć duża rozpiętość jeżeli chodzi o wyniki remisowe:najwięcej,bo po 10 mają już Salavat Ufa/6 w domu,4 na wyjazdach/i Traktor Czelabińsk/po 5 w domu i wyjazdowo/.Natomiast po drugiej stronie tej klasyfikacji lokują się drużyny,które nie mają ani jednego remisu w meczach wyjazdowych:Severstal Czerepowiec oraz Vityaz-a także zespół HK MVD nie mający jeszcze ani jednego remisu w meczach u siebie.Może więc czas zacząć polowanie na remisy tych drużyn tam gdzie ich jeszcze nie odnotowały... Pragnę poinformować w odniesieniu do powyższych informacji,że pozostała tylko 1 drużyna bez wyjazdowego remisu w rosyjskim hokeju,gdyż VITYAŹ już zremisował...CZyli jest jedna drużyna bez remisu w domu:HK MVD oraz jedna bez remisu na wyjazdach:SEVERSTAL CZEREPOWIEC.Polowanie zagęszcza się...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|