#956990 - 13/02/2007 17:24
Re: Co was denerwuje [7]
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
no nie wiem czy na wejsciu bo przez 3 miesiace sie nie przyznawala wiek: "ryczace 20-tki"  w sumie to szkoda, bo ten jej pieprzyk na prawym policzku doprowadza mnie do szalenstwa
|
Do góry
|
|
|
|
#957374 - 13/02/2007 18:46
[Re: nOcnY]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
nigdy Cie dziewczyna nie zostawila dla innego - czemu teraz nie mialyby soe odwrocic role nOcnY moglbys rozwinac... ja wlasnie z takich powodow prawdopodobnie wyjade na kilka lat z Polski. Stracilem ochote na zabawy z dziewczynami, podrywy itp., stracilem motywacje do dalszej nauki [studia]etc. Nie mowie ze nie mam powodzenia u dziewczyn/kobiet, wrecz przeciwnie, ale boje sie zaangazowac a tym samym ponownie zakochac sie [bezwzajemnosci].
|
Do góry
|
|
|
|
#957727 - 13/02/2007 20:02
[Re: Ignorator]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Ze ppije ostatnie piwo ,nie zrobilo sie zapasow. Ze Kumpel mi wysadzil najwiekszego walka jak dotad w zyciu jak nikt inny a to dobry kumpel z osiedla ,walek na 300 Funtow.Nie zebym mu pozyczal ale cos innego.Nic moze mi jeszcze je da.Jak nie to przejde obok tego oojetnie ale moje podejscie do niego sie zmieni napewno. I co jeszcze ze musze wydac prawie 200 F zeby poleciec do Polski na 2 dni  tyle bilet w 2 strony mnie wyjdzie.Ale coz sa tez zeczy ktorych kupic nie mozna i te 200 F to nic....
|
Do góry
|
|
|
|
#957954 - 13/02/2007 20:48
[Re: Ojro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
nigdy Cie dziewczyna nie zostawila dla innego - czemu teraz nie mialyby soe odwrocic role nOcnY moglbys rozwinac... ja wlasnie z takich powodow prawdopodobnie wyjade na kilka lat z Polski. Stracilem ochote na zabawy z dziewczynami, podrywy itp., stracilem motywacje do dalszej nauki [studia]etc. Nie mowie ze nie mam powodzenia u dziewczyn/kobiet, wrecz przeciwnie, ale boje sie zaangazowac a tym samym ponownie zakochac sie [bezwzajemnosci]. a co tu jest do rozwiniecia Ojro? tak chyba dziala ten swiat, ze ludzie zmieniaja swoich partnerow jedni maja powodzenie inni nie, jedni moga miec kazda kobieta inni nie - nic w przyrodzie nie ginie, zawsze bilans wychodzi na 0
|
Do góry
|
|
|
|
#964954 - 15/02/2007 22:26
[Re: nOcnY]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Sportingbet  Postawiłem na SA z handi - 3 po kursie 2,65 a ci mi rozliczyli po kursie 1,909  Miał ktos podobna sytuacje ?? Duzo rzeczy mnie denerwuje, odechciewa mi sie wszystkiego 
|
Do góry
|
|
|
|
#967749 - 16/02/2007 23:40
[Re: odgdog]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
To, że jestem bardzo blisko rozstania z moją dziewczyną. Z jednej strony nie wyobrażam sobie bez niej życia, a z drugiej wkurza mnie niemiłosiernie... No mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo z tego co czytam na Forum, i o ile dobrze pamiętam to jesteście z soba już dość długo.  Kryzys- tak w bukmacherce, jak i w życiu to normalna rzecz, oby ani jednych ani drugich nie było. ;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#968140 - 17/02/2007 11:28
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
no u mnie tez nie za ciekawie
niby mam tylko 2 cwiczenia, ale 5 wykladow ze sprawdzana obecnoscia do tego w-f, ang., lacina i robi sie sporo tego
|
Do góry
|
|
|
|
#968238 - 17/02/2007 12:17
[Re: Master.com back]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
To, że jestem bardzo blisko rozstania z moją dziewczyną. Z jednej strony nie wyobrażam sobie bez niej życia, a z drugiej wkurza mnie niemiłosiernie... No mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo z tego co czytam na Forum, i o ile dobrze pamiętam to jesteście z soba już dość długo.  Kryzys- tak w bukmacherce, jak i w życiu to normalna rzecz, oby ani jednych ani drugich nie było. ;-) No minęły 2 lata. Powiedziałem co mi leży na sercu. Powiedziałem, że mam ograniczoną cierpliwość i że w pewnym momencie mogę nie wytrzymać. Powiedziała, że spróbuje się zmienić. Na razie jest taki "trial"  O nocy już pisać nie będę 
|
Do góry
|
|
|
|
#968995 - 17/02/2007 15:19
[Re: odgdog]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
|
To, że jestem bardzo blisko rozstania z moją dziewczyną. Z jednej strony nie wyobrażam sobie bez niej życia, a z drugiej wkurza mnie niemiłosiernie... No mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo z tego co czytam na Forum, i o ile dobrze pamiętam to jesteście z soba już dość długo.  Kryzys- tak w bukmacherce, jak i w życiu to normalna rzecz, oby ani jednych ani drugich nie było. ;-) No minęły 2 lata. Powiedziałem co mi leży na sercu. Powiedziałem, że mam ograniczoną cierpliwość i że w pewnym momencie mogę nie wytrzymać. Powiedziała, że spróbuje się zmienić. Na razie jest taki "trial"  O nocy już pisać nie będę skoro juz tak dlugo jestescie szkoda byloby to zakanczac - oby wszytsko sie wyprostowalo 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|