#958780 - 14/02/2007 02:11
Bledy bukow - nasz ogromny zysk
|
addict
Meldunek: 05/08/2003
|
Jestem ciekawy jak czesto udaje sie Wam znalezc i zagrac spotkanie przy ktorym buk w jakikolwiek sposob sie pomylił?
Ja mam konta u wielu bukow i wyszukuje takie "perełki",czasami nawet kilka godzin dziennie. Jak wielu z Was tak robi?
Podam przyklad: Spotkanie ze wczorajszej oferty jednego z bukow gdzie mialem Denver + 9.5 u siebie po kursie 1.93. Powinno by -9.5 oczywiscie.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#958810 - 14/02/2007 02:34
Re: Bledy bukow - nasz ogromny zysk
[Re: Mailman32]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#959012 - 14/02/2007 09:17
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Jestem ciekawy jak czesto udaje sie Wam znalezc i zagrac spotkanie przy ktorym buk w jakikolwiek sposob sie pomylił?
Ja mam konta u wielu bukow i wyszukuje takie "perełki",czasami nawet kilka godzin dziennie. Jak wielu z Was tak robi?
Podam przyklad: Spotkanie ze wczorajszej oferty jednego z bukow gdzie mialem Denver + 9.5 u siebie po kursie 1.93. Powinno by -9.5 oczywiscie.
Pozdrawiam Takich oczywistych błędów nie warto grać , po z góry wiadomo że będzie zwrot albo kłopoty jak wyżej z bet365.. Bardzo często można na live znaleźć błędy, ale to nie są eweidentne pomyłki : Na przykład : Wczoraj po bramce w meczu Middlesbrough - Bristol C , w 25 minucie przy stanie 0-1 , gamebookers wystawił kursy na wynik do przerwy 10.0 5.75 1.10 coś takiego, a powinno być bodajże 6.00 3.5 1.35 , kurs na remis był mocno przeszacowany i można było to zaryzykować lub zagrać surebeta. Gamebookers zazwyczaj zachowuje się fair i z tego zwrotu by nie było. Niestety pzregapiłem to i nie zagrałem bo po 2 minutach skorygowali kurs ( ktoś pewnie był szybszy ). Przykładów można mnożyć, sztuką jest grać takie "mniejsze pomyłki" , nie narażając się na nieprzyjemności u buka celowo grając ewidentne jego błędy.
|
Do góry
|
|
|
|
#959387 - 14/02/2007 12:24
[Re: moonlight]
|
addict
|
Moze niektorzy sie zdziwia,ale Denver mi uznali,wygrana wyplacili:) I nie bylo to w bet 365,tylko canbet. Naprawde takie wyszukiwanie bledow u bukow jest super dochodowe(Denver mialem za max stawke).Podam Wam jeszcze lepszy przyklad z Bwin. Mistrzostwa Swiata w siatkowke kobiet gdzie zagralem spotkanie ktore skonczylo sie godzine wczesniej.Zagralem oczywiscie na dokladny wynik,kurs okolo 6.Dla chetnych moge podrzucic screena. Moonlight, ja nie przejmuje sie zwrotami,wygrane z kuponow ktore mi wyplacili sa 10x wieksze niz ewentualne straty. P.S. Jezeli ktokolwiek bylby zainteresowany wspolpraca na tym polu ,prosze o kontakt,w grupie na pewno bedzie latwiej,i oczywiscie bardziej dochodowo. Ja poswiecam na to duzo czasu i nie zaluje. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#959439 - 14/02/2007 12:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
Ja uważam, że to jest najbardziej perfidna, cyniczna zagrywka bukmacherów obliczona na to, żeby ludzie wpłacali pieniądze, a potem jak są zwroty to zaczynają grać jakieś normalne historie i przegrywają. Bukmacherzy robią to z premedytacją.
|
Do góry
|
|
|
|
#959472 - 14/02/2007 13:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
P.S. Jezeli ktokolwiek bylby zainteresowany wspolpraca na tym polu ,prosze o kontakt,w grupie na pewno bedzie latwiej,i oczywiscie bardziej dochodowo. Ja poswiecam na to duzo czasu i nie zaluje.
W grupie na pewno łatwiej jeżeli chodzi o szukanie takich rzeczy. Ale z graniem jest już dużo trudniej. Piszesz, że masz uznany mecz, który zagrałeś po jego zakończeniu. Zapewne dlatego, że byłeś jedyną osobą, która to zagrała. Szansa, że takie coś przejdzie maleje geometrycznie wraz ze wzrostem liczby grających. Wystarczy, że powiesz dwóm, trzem osobom i zostanie to na pewno wychwycone przez buka. 3 osoby w krótkim odstępie czasu grają ten sam konkretny wynik i trafiają. A już skrajną głupotą byłoby umieszczenie takiej informacji na forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#959784 - 14/02/2007 15:06
[Re: kris_nh]
|
addict
|
Kris nh wszystko zalezy od pieniedzy jakie mozesz zarobic po takim przyklejeniu sie do krzesla.Jezeli mozesz czasami zarobic ponad 1000$ na jeden dzien to chyba warto?
|
Do góry
|
|
|
|
#959795 - 14/02/2007 15:11
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Moonlight, ja nie przejmuje sie zwrotami,wygrane z kuponow ktore mi wyplacili sa 10x wieksze niz ewentualne straty.
Pozdrawiam
Racja. Oczywiście że teoretycznie niczym nie ryzykujesz, ale sam widzisz że ktoś zagrał w bet365 i mu przyjęli zakład tak jak chcieli.. Poza tym można przez to zarobić szybko limity lub nawet zamknięcie konta co u niektórych buków. Zdarzyło mi się że znalazłem odwrócone kursy w Sportingbet chyba z rok albo wcześniej temu, zagrałem ale zaraz napisałem do nich o błędzie w ofercie i prośbą o poprawienie ale zostawienie niejako "w nagrodę" mojego zakładu. Zaraz poprawili, ale ze względów technicznych musieli anulować wszystkie zakłady... Ale na konto wpadł ładny freebecik Tak i tak się czasami opłaca szukać błędów i w taki nietypowy sposób zyskać 
|
Do góry
|
|
|
|
#959834 - 14/02/2007 15:25
[Re: moonlight]
|
addict
|
Ja nigdy nie poddaje sie i walcze,jak jakas firma nie chce wyplacic mi wygranej badz co gorsze potraktuje moj zaklad jako przegrany wedlug wlasnych kryteriow. Pisze maile,strasze roznymi instytucjami i nie powiem ,czasami udaje mi sie cos wywalczyc:)
|
Do góry
|
|
|
|
#959838 - 14/02/2007 15:26
[Re: Destroyer]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
kiedys i w naziemnych takie akcje były, ale ostatnio sie "poprawili" Pozdro zgadza się. w MIXie zdarzało mi się świadomie grać na zakończone już mecze,np.w tenisie(szczególnie gdy grają w innej strefie czasowej-Azja)."analitycy"(czy jak ich tam nazwać:) MIXu gubili/gubią się czsami w takich przypadkach. choć trzeba przyznać,że są coraz czujniejsi i nawet jak zakład przejdzie, to anulują dane zdarzenie 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|