#980020 - 21/02/2007 20:41
Re: Ciekawostki,czyli dwa łyki sportowej statystyki...
[Re: edi8]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/11/2006
|
Witam.Mam parę tytułowych"ciekawostek"dotyczących dzisiejszego meczu EPL WATFORD-WIGAN.Pierwsza z nich to informacja o kolejnej kontuzji wypożyczonego z Liverpoolu dawnego rywala J.Dudka-bramkarza Wigan Kirklanda/złamany palec ręki=przerwa w grze na ok.6 tygodni/.Pech nie opuszcza tego zawodnika:w ostatniej kolejce został uznany za najlepszego bramkarza... Teraz trochę statystyki:w 6 ostatnich meczach WATFORD-WIGAN padały następujące wyniki:1:1,0:0,2:2,0:0,1:1,1:0-a więc na 6 meczy aż 5 remisów!/w dodatku na 6 meczy aż 5 wyników under 2,5 gola.../.Teraz zaś grającym na HT/FT,czyli wynik do przerwy/cały mecz podam jakie tego typu wyniki są najczęstsze w dorobku obu rywali z podziałem na domowe Watfordu a wyjazdowe Wiganu. WATFORD w domu: remis/remis HT/FT 4 mecze remis/porażka HT/FT 4 mecze WIGAN na wyjazdach: remis/porażka HT/FT 4 mecze Mając powyższe na uwadze gram:a/remis HT;b/remis/remis HT/FT;c/ "correct score"1:1,d/under 2,5 gola,/oczywiście stawkując odpowiednio do kursu na dane zdarzenie/.Pozdrawiam. Nie podałem poprzednio dorobku obu drużyn jeśli chodzi o remisy HT/do przerwy/.Oto ten dorobek: WATFORD w domu:12 meczy,z tego 9 remisów HT=75% WIGAN na wyjazdach:13 meczy,z tego 8 remisów HT=61,5%. To tylko dodatkowo wzmacnia mój typ na remis HT w tym meczu... CO BYŁO DO UDOWODNIENIA..bo jest 1:1 do przerwy!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#980300 - 21/02/2007 21:50
|
Pooh-Bah
|
Witam.Mam parę tytułowych"ciekawostek"dotyczących dzisiejszego meczu EPL WATFORD-WIGAN.Pierwsza z nich to informacja o kolejnej kontuzji wypożyczonego z Liverpoolu dawnego rywala J.Dudka-bramkarza Wigan Kirklanda/złamany palec ręki=przerwa w grze na ok.6 tygodni/.Pech nie opuszcza tego zawodnika:w ostatniej kolejce został uznany za najlepszego bramkarza... Teraz trochę statystyki:w 6 ostatnich meczach WATFORD-WIGAN padały następujące wyniki:1:1,0:0,2:2,0:0,1:1,1:0-a więc na 6 meczy aż 5 remisów!/w dodatku na 6 meczy aż 5 wyników under 2,5 gola.../.Teraz zaś grającym na HT/FT,czyli wynik do przerwy/cały mecz podam jakie tego typu wyniki są najczęstsze w dorobku obu rywali z podziałem na domowe Watfordu a wyjazdowe Wiganu. WATFORD w domu: remis/remis HT/FT 4 mecze remis/porażka HT/FT 4 mecze WIGAN na wyjazdach: remis/porażka HT/FT 4 mecze Mając powyższe na uwadze gram:a/remis HT;b/remis/remis HT/FT;c/ "correct score"1:1,d/under 2,5 gola,/oczywiście stawkując odpowiednio do kursu na dane zdarzenie/.Pozdrawiam. Nie podałem poprzednio dorobku obu drużyn jeśli chodzi o remisy HT/do przerwy/.Oto ten dorobek: WATFORD w domu:12 meczy,z tego 9 remisów HT=75% WIGAN na wyjazdach:13 meczy,z tego 8 remisów HT=61,5%. To tylko dodatkowo wzmacnia mój typ na remis HT w tym meczu... JEST 1:1 na koniec,a więc....TRAFIONE: a/remis HT b/x/x HT/FT c/correct score 1:1 d/under 2,5 gola Co tu dużo mówić...jest OK.Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#982960 - 22/02/2007 21:19
|
Pooh-Bah
|
Witam.Dziś"ciekawostki"z norweskiego hokeja:spotykają się tam liderujący w jakże odmiennych klasyfikacjach drużyny...... Otóż grają ze sobą TRONDHEIM-SPARTA SARPSBORG,a smaczkiem tego pojedynku jest to,że TRONDHEIM ma już 14 porażek z rzędu i jest "czerwoną latarnią"ligi-zaś SPARTA przewodzi drużynom z serią kolejnych wyników "over 6,5"mając ich już 8 z rzędu. Ponadto grają tam też:FRISK ASKER-STORHAMAR a FRISK ma już ładny dorobek 11 kolejnych meczy bez porażki oraz serię 8 kolejnych spotkań z wynikami "over 6,5"-współliderując w tej klasyfikacji ze SPARTĄ SARPSBORG. Wykazane powyżej"ciekawostki"stwarzają możliwość kombinowania z sobą różnych wariantów na kuponach jak też mocniejsze uderzenia w opcji wyników singlowych w/w spotkań lub wyników...Pzdr. FRISK ASKER wygrali 4:3 a więc 9.kolejny over 6,5 z rzędu i 12 kolejny mecz bez porażki.... TRONDHEIM-SPARTA SAPSBORG 2:4 a więc przerwana seria overów 6,5 SPARTY i 15.kolejna porażka zespołu TRONDHEIM... Czyli dwa łyki sportowej statystyki górą...Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#983547 - 23/02/2007 11:27
|
Pooh-Bah
|
Witam.Przedstawiona powyżej tabela dorobku drużyn 2.Bundesligi w zakresie remisów HT zapowiada duże emocje w dzisiejszym meczu liderujących/w tabeli dom+wyjazd/zespołów:EINTRACHT BRAUNSCHWEIG-ma 14 a ROTT WEISS ESSEN ma ich 13...Obie drużyny są w strefie spadkowej z 2.Bundesligi do Regionalligi zajmując:gospodarze 18 a więc ostatnie miejsce z domowym dorobkiem FT 2-3-6;zaś goście to 16.drużyna ligi z wyjazdowym dorobkiem 0-2-8.Interesująco przedstawia się bilans z ostatnich 4 wzajemnych meczy/po 2 w domu i na wyjeździe/:otóż w tych 4 meczach ani razu drużyna będąca gościem nie strzelała bramki gospodarzom!Wyniki tych meczy też są interesujące:2:0,1:0.1:0,0:0-a więc w 4 meczach same wyniki under 2,5 gola.Odpowiada to profilowi gry obu dzisiejszych rywali,gdyż ich dorobki w zakresie bilansu under-over wyglądają następująco:BRAUNSCHWEIG(dom)under:8-over:3,zaś ESSEN(wyjazd)under:8-over:2. A tak generalnie to 2.Bundesliga jest underowa,gdyż po 198 meczach tam rozegranych stosunek u/o 2,5 gola jest tam 61%-39%. Grającym na wynik HT/FT podam,że najczęstszym jest tam rozstrzygnięcie/wynikowe-a nie bramkowe!/ 1/1 z ilością 23%,a na drugim miejscu x/x z ilością 21% wszystkich rozegranych meczy. Wobec powyższego zagram sobie dzisiaj tak: a/remis HT/do przerwy b/remis FT/cały mecz c/remis HT/FT /jako jeden zakład/ d/under 2,5 gola e/correct score:1:0;1:1/bo liczę się z tym,że w końcu goście strzelą na wyjeździe;ponadto ESSEN w zeszłej kolejce rozwalił u siebie w domu FC KOLN aż 5:0,więc mogą i dziś też coś strzelić/. Oczywiście stawki dostosowuję do kursu danego zdarzenia. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|