|
|
old hand
|
|
old hand
No to dalej lecimy z "panienkami"
Safarova-Petrova 2 @ 1.7
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to dalej lecimy z "panienkami"
Safarova-Petrova 2 @ 1.7 Niestety typ nieuznany bo nie patrzylem ze juz panienki graja
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kuerten-Saretta 2 @1.9
No Kuerten czas na Ciebie.Lubie Kuertena ale nie da rady rodakowi.
Braga-Parma(strz.) @1.5
pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kuerten-Saretta 2 @1.9  No Kuerten czas na Ciebie.Lubie Kuertena ale nie da rady rodakowi. Braga-Parma(strz.) @1.5  pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Od dziś gram sam tenis,bo tylko w tym czuje się najmocniejszy.Tak więc do roboty  Ivo Karlovic- Be. Becker 1.85 Almagro-Saretta 1.25
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
 Martin-Andreev 1 @3.27  Garcia/Prieto-Schwank/Villagran 1 @1.27  Hartfield-Gremelmayer 1 @1.55  Melzer-Witten 1 @1.25
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nowy tydzień,nowe możliwości...  Kendrick- Udomchoke 1.85Kendrick ostatnio jakiś uraz,myśle że własne podwórko nie zagra tutaj dużej roli,zwłaszcza,gdy Udomchoke zaczyna coraz lepiej pogrywać na hardzie  F.Lopez- Guccione 1.85No cóż,większość ludu gra na Lopeza ale dlaczego...myśle że Gucio wykorzysta szanse w kwalach i podniesie się po porażce z Moodie'm.Gucio jeszcze niedawno pokazał że jest naprawde godnym rywalem i że zaczyna na poważnie oswajać się z hardem.Feliciano to universal więc atutów na hard nie posiada oprócz jego szybkości.No ale myśle że wybiegać sie Gucio nie da. Moodie-Kuerten 1.45Hehe taki kurs biore z pocałowaniem ręki.Czyżby buki jeszcze dawały szanse Kuertenowi??!! Ja mu nie daje żadnych szans,a dlaczego?Hmm to co robi na swojej ulubionej nawieżchni(czyt. clay)to jest poprostu tragedia,niegdyś wielki virtuoz ziemnej nawieżchni a teraz chłopiec do bicia.Musiałoby oświecić nieżle Kuertena żeby wygrał na hardzie,przecież to jego najmniej lubiana nawierzchnia.Brać kurs puki nie spada!! Myśle że wystarczy...najbardziej przypadł mi do gustu Guccione i to jego wybrałem na singla.Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podsumuje moje typy od zmiany zasad w temacie.Oczywiście gram sam tenis więc jak narazie to kicha...
Ilość typów:6 Trafione:3 Nietrafione:3 Skuteczność:50%
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A jeszcze interesuje mnie jeden typek.  Lu- Capdeville 1.9Nie wiem co te buki dają ale biore Capa po takim kursie(napewno są większe ale taki zapamiętałem z toto-misia).Lu nie jest jakimś wielkim wirtuozem.Co z tego że pograł sobie ostatnio ale przeciwnicy nie byli aż tak wymagający.Capdeville gładko przebrnął kwale pokonując najpierw gładko Reynoldsa a potem będącego w dobrej dyspozycji(jak na swoje możliwości)Flaishmana.Biore Capdeville
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nowy tydzień,nowe możliwości...  Kendrick- Udomchoke 1.85  Kendrick ostatnio jakiś uraz,myśle że własne podwórko nie zagra tutaj dużej roli,zwłaszcza,gdy Udomchoke zaczyna coraz lepiej pogrywać na hardzie  F.Lopez- Guccione 1.85  szok poprostu w TB wygrywać 4-1 i przegrać to obciach  No cóż,większość ludu gra na Lopeza ale dlaczego...myśle że Gucio wykorzysta szanse w kwalach i podniesie się po porażce z Moodie'm.Gucio jeszcze niedawno pokazał że jest naprawde godnym rywalem i że zaczyna na poważnie oswajać się z hardem.Feliciano to universal więc atutów na hard nie posiada oprócz jego szybkości.No ale myśle że wybiegać sie Gucio nie da. Moodie-Kuerten 1.45  tego nie zapomne przez długi czas(być może Kuerten trenował się na hard,zobaczymy...ale cieszy mnie fakt że znów zaczyna wygrywać  oby tak dalej!!) Hehe taki kurs biore z pocałowaniem ręki.Czyżby buki jeszcze dawały szanse Kuertenowi??!! Ja mu nie daje żadnych szans,a dlaczego?Hmm to co robi na swojej ulubionej nawieżchni(czyt. clay)to jest poprostu tragedia,niegdyś wielki virtuoz ziemnej nawieżchni a teraz chłopiec do bicia.Musiałoby oświecić nieżle Kuertena żeby wygrał na hardzie,przecież to jego najmniej lubiana nawierzchnia.Brać kurs puki nie spada!! Myśle że wystarczy...najbardziej przypadł mi do gustu Guccione i to jego wybrałem na singla.Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A jeszcze interesuje mnie jeden typek.  Lu- Capdeville 1.9 Lajcik  Nie wiem co te buki dają ale biore Capa po takim kursie(napewno są większe ale taki zapamiętałem z toto-misia).Lu nie jest jakimś wielkim wirtuozem.Co z tego że pograł sobie ostatnio ale przeciwnicy nie byli aż tak wymagający.Capdeville gładko przebrnął kwale pokonując najpierw gładko Reynoldsa a potem będącego w dobrej dyspozycji(jak na swoje możliwości)Flaishmana.Biore Capdeville
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie znam kursików więc podam bez poprostu zerknąłem na pary na kladionicach i.....  Gaudio- HornaNo to się trafiło,Gaudio totalnie bez formy,przypomina mi Groenefeld.Horna?? dał popalić niedawno pokonując zawodników z wyższego szczebla takich jak Nalbi.Sezon jak narazie bardzo udany i nie sądze że nie powalczy w 1 rundzie.Myśle że Luis wygra mecz 2-0.  Acasuso- MontanesNom i chyba kolejny fajny meczyk.Montanes w zeszłym sezonie szalał strasznie na "swojej" ziemi.Chucho niedawno skreczował nie wiem co było tego przyczyną ale widocznie nic poważnego.Ale sądze że to co Acasuso prezentuje w tym sezonie nie równa się z obecną forma Montanesa i to jego widze w roli zwycięzcy.Montanes vamoooos!!  Vicente- O.HernandezVicente jakoś nie pokazywał się w tym sezonie,nie znam jego obecnej formy ale za to znam Hernandeza,który pokazał się z dobrej strony na początku sezonu.Vicente to już nie ten sam ziemniak,Hernan powinien go pojechać ale jak wiadomo w sporcie(nie tylko w tenisie) cuda sie zdażają. Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie znam kursików więc podam bez poprostu zerknąłem na pary na kladionicach i.....  Gaudio- Horna Krecz No to się trafiło,Gaudio totalnie bez formy,przypomina mi Groenefeld.Horna?? dał popalić niedawno pokonując zawodników z wyższego szczebla takich jak Nalbi.Sezon jak narazie bardzo udany i nie sądze że nie powalczy w 1 rundzie.Myśle że Luis wygra mecz 2-0.  Acasuso- Montanes  Nom i chyba kolejny fajny meczyk.Montanes w zeszłym sezonie szalał strasznie na "swojej" ziemi.Chucho niedawno skreczował nie wiem co było tego przyczyną ale widocznie nic poważnego.Ale sądze że to co Acasuso prezentuje w tym sezonie nie równa się z obecną forma Montanesa i to jego widze w roli zwycięzcy.Montanes vamoooos!!  Vicente- O.Hernandez  Vicente jakoś nie pokazywał się w tym sezonie,nie znam jego obecnej formy ale za to znam Hernandeza,który pokazał się z dobrej strony na początku sezonu.Vicente to już nie ten sam ziemniak,Hernan powinien go pojechać ale jak wiadomo w sporcie(nie tylko w tenisie) cuda sie zdażają. Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na dziś przyszykowałem taki kuponik za małą stawke.  Dushevina/Santangelo- Szavay/Uhlirova 2.30Pare słów...Santangelo prowadzi zacięty bój z Schiavone,więc będzie lekko podmęczona.Dushevina,sezon nie najgorszy...Jednak stawiam na Szav/Uhli.Młoda Szavay zagra w deblu z Uhlirova doświadczoną deblistką.Uhli widocznie szuka kandydatki do debla,być może zostanie nią młodziutka Szavay.Ja na samym początku turnieju stawiam ten debel na zwyciężczynie,ale wszystko okaże się na korcie. Bhupati/Stepanek-Hrbaty/Nieminen 1.4Bhu/Step to ograny debel widać to po wynikach z sezonu.Hrbaty w słabej formie Jarkko też no ale wszystko może się zmienić w deblu,lecz nie sądze że pokonaja tak dobra pare.  Damm/Peas- Berdych/Pala 2.80Kursiki na Ber/Pal rosną i to mnie bardzo cieszy.Wiadomo że Damm/Peas to dobrze znający się debel i są tu faworytami ale myśle że Berdych ostatnio nastawia się na debla.Pala to doświatczony deblista,myśle że spotkanie może się zakończyć po mojej myśli. Za mała stawke polecam.Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podsumowując moje poprzednie typy to jestem happy  nie wiem jednak co z Marą ale i tak się ciesze Dodam jeszcze jeden meczyk.  Be.Becker- Kuerten 2.10Kuerten niegdyś mój ulubieniec,teraz zastanawiając się nad jego formą i szukaniem inneulubieńca,musstwierdzić,że nadal Kuerten jest moim ulubionym tenisistą.Becker w stanach czuje się naprawde dobrze co widać po jego wynikach.Jednak jego atut,czyli serw ostatnio znacznie osłabł.Już nie czaruje swoim "gromem".Za to Gugo chyba przenosi się na hard jak pisałem w poscie o meczu Moodie-Kuerten.Mam nadzieje że to nie było takie zwykłe przejście 1 rundy ale poprostu potwierdzenie jego klasy.Chociaż jest on już troche stary jak na tenis to nadal bardzo grożny i myśle że na hardzie w tym wieku poprawi swoją pozycję w tabeli ATP.Wierzę w Gugo,ale zobaczymy czy to naprawde jego forma rośnie... Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zapodam jeszcze takiego wariata za drobne. Loit- Muller 1.85Chela-Devilder 1.3Almagro- Ramirez Hidalo 2.3Guzman- Gaudio 1.75Mont/Hidalgo-Arman/Parr 1.55Becker- Kuerten 2.10Querrey-Benneteau 1.35Pozdro 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na dziś przyszykowałem taki kuponik za małą stawke.  Dushevina/Santangelo- Szavay/Uhlirova 2.30 Odwołany-krecz Santangelo Pare słów...Santangelo prowadzi zacięty bój z Schiavone,więc będzie lekko podmęczona.Dushevina,sezon nie najgorszy...Jednak stawiam na Szav/Uhli.Młoda Szavay zagra w deblu z Uhlirova doświadczoną deblistką.Uhli widocznie szuka kandydatki do debla,być może zostanie nią młodziutka Szavay.Ja na samym początku turnieju stawiam ten debel na zwyciężczynie,ale wszystko okaże się na korcie. Bhupati/Stepanek-Hrbaty/Nieminen 1.4  Bhu/Step to ograny debel widać to po wynikach z sezonu.Hrbaty w słabej formie Jarkko też no ale wszystko może się zmienić w deblu,lecz nie sądze że pokonaja tak dobra pare.  Damm/Peas- Berdych/Pala 2.80  ładny kurs  Kursiki na Ber/Pal rosną i to mnie bardzo cieszy.Wiadomo że Damm/Peas to dobrze znający się debel i są tu faworytami ale myśle że Berdych ostatnio nastawia się na debla.Pala to doświatczony deblista,myśle że spotkanie może się zakończyć po mojej myśli. Za mała stawke polecam.Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podsumowując moje poprzednie typy to jestem happy  nie wiem jednak co z Marą ale i tak się ciesze Dodam jeszcze jeden meczyk.  Be.Becker- Kuerten 2.10  Kuerten niegdyś mój ulubieniec,teraz zastanawiając się nad jego formą i szukaniem inneulubieńca,musstwierdzić,że nadal Kuerten jest moim ulubionym tenisistą.Becker w stanach czuje się naprawde dobrze co widać po jego wynikach.Jednak jego atut,czyli serw ostatnio znacznie osłabł.Już nie czaruje swoim "gromem".Za to Gugo chyba przenosi się na hard jak pisałem w poscie o meczu Moodie-Kuerten.Mam nadzieje że to nie było takie zwykłe przejście 1 rundy ale poprostu potwierdzenie jego klasy.Chociaż jest on już troche stary jak na tenis to nadal bardzo grożny i myśle że na hardzie w tym wieku poprawi swoją pozycję w tabeli ATP.Wierzę w Gugo,ale zobaczymy czy to naprawde jego forma rośnie... Pozdro. Ehhh licze że Gugo jeszcze złapie wiatr w żagle.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zapodam jeszcze takiego wariata za drobne. Loit- Muller 1.85 Chela-Devilder 1.3 Almagro- Ramirez Hidalo 2.3  Guzman- Gaudio 1.75 Mont/Hidalgo-Arman/Parr 1.55  Becker- Kuerten 2.10 Querrey-Benneteau 1.35  Pozdro 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|