|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
 Dallas Stars - Vancouver Canucks 2-1 OT  Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins 5-1 Nocka w połowie udana, więc połowa forsy z progresji na parzysty wynik Kings odzyskana.  Teraz pomyśle co dalej, czy ciągnąć LAK za zmniejszoną stawkę , czy resztę kasy przerzucić na inny team (VAN?) czy może rozrzucić na 2 progresje  Dziś w każdym razie nie ma żadnego łakomego kąska do grania, więc będę myślał jutro , pewno o Vancouver bo mają już 10 mecze bez parzystego.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
 St. Louis Blues - Vancouver Canucks 3-1  Wczoraj byłem cały dzień poza domem i nie miałem czasu napisać, ale tak jak wspominałem co nieco w ostatnim poście przerzuciłem połowę stawki z progresji na parzysty wynik LAK na VAN no i siadło  Tym sposobem stawka na następny poziom Kings zmalał kilkakrotnie i mam fundusze na jeszcze kilka stopni 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
 Los Angeles - Anaheim Czy końcowy wynik będzie parzysty czy nieparzysty? Typ: ParzystyPoziom VI polujemy dalej  co prawda trafione typy na VAN i PIT pozwoliły zmniejszyć stawke kilkukrotnie i nie jest tak gorąco jak mogło by być na tym poziomie i przy tym kursie 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
no oby,oby dzis byl parzysty bo cos za dlugo im sie schodzi.u mnie juz spora pula na ten mecz 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
w jakim buku gracie to parzyste/nieparzyste ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
 Los Angeles Kings - Nashville Predators Czy końcowy wynik będzie parzysty czy nieparzysty? Typ: ParzystyCiągniemy to dalej. LAK 15 meczy bez parzystego wyniku a NSH 9. Mam więc nadzieje ze obie te serie skończą się dzis wieczorem. Na dodatek Predators mają 4 remisy z rzędu a Kings 2, wiec wydaje mi sie że remisu nie bedzie w tym meczu. Patrząc na to spotaknie czysto statystycznie to wychodzi parzyste zwycięstwo Nashville jak nic  Dziś jeszcze jest też ciekawy meczyk Buffalo z Toronto. Szable 11 meczy bez parzystego a Leafs 7. Ale ten meczyk zagram sobie w dubelku razem z Los Angeles  A parzyste/nieparzyste gram w Bwin 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
 Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings Czy końcowy wynik będzie parzysty czy nieparzysty? Typ: Parzysty Oj chyba jeden z ostatnich poziomów o ile nie ostatni 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
kurrrrr znow pudlo  moze dzis? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jako że ostatnio odpusciłem LAK to dzisiaj chyba juz ostatni poziom przed dłuuuuuga przerwą z hazardem:  Detroit - Los Angeles Czy końcowy wynik będzie parzysty czy nieparzysty? Typ: ParzystyLAK wygrają ten mecz 2 bramkami ( DET już kupę czasu nie przegrało u siebie) albo zostaną parzyście zmiażdżeni przez Czerwone Skrzydła. Nie ma innej opcji 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
oprócz b-wina - jakiś buk jeszcze oferuje takie zakłady ? dzięki za info
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
oprócz b-wina - jakiś buk jeszcze oferuje takie zakłady ? dzięki za info Z tego co wiem to raczej nie przynajmniej z tych popularniejszych u nas buków.
|
|
|
Link skopiowany do schowka