Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pierniczek
(J) masz ten numer, w którym opublikowana jest list spółek, które najwięcej zyskały w ostatnim czasie?! Ten numer wyszedł niedawno(chyba tydzień temu)...

Ja czytam czesto ale jakos tego nie kojarze.
Moze o to Ci chodzi? Czyli zwrot z inwestycji w akcje na GPW. Tu masz cos z tym zwiazanego na necie:
http://parkiet.com/narzedzia/index.jsp

Bonus: Unibet
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
rivex to nie dla mnie tylko potrzebne mojemu bratu, bo bierze udział w jakimś konkursie o giełdzie i na jakimś forum wyczytał cos takiego: "Np magazyn FORBES opublikował tesraz
ciekawy ranking, spółek które w ostatnim czasie powiększyły swoją wartość (nie
twierdzę, że będzie z tego pytanie, ale warto np. wiedzieć, że na pierwszym
miejscu jest GTC)"
no i właśnie o ten ranking mu chodzi...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Way!
Micha$ jak zawsze na matematycznym posterunku. smile

Musiałem zerknąć w wiki co to jest ostrosłup bo pamięć już nie ta laugh
Lubię robić zadanka z matmy, które mi nie sprawiają żadnych problemów...

Do usług! papa

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
W imieniu brata dziękuję za pomoc smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
podajcie sreial do NFSC dzieki bardzo

B
old hand
old hand
B Offline
Bardzo proszę o porady grin
Zdałem prawko i rozglądam się za jakimś autem.I teraz problem. Będę miał na niego jakieś 6000 PLN Może mi ktoś polecić jakies fajne autko do takiej ceny ? Albo orientuje się ktoś ile będę musiał zapłacić przy przywożeniu auta z Niemiec ? Chodzi mi o wszystkie opłaty, oprócz ceny za auto. Z góry dzięki

W
member
member
W Offline
pomyslcie nad tymi dobrymi tematami na prasowke z wosu z polski i ze swiata smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kup sobie polska zbrojna tam masz wszystko co byloby potrzebne do prasowki z wosu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by baksiu.jhs
Zdałem prawko i rozglądam się za jakimś autem.I teraz problem. Będę miał na niego jakieś 6000 PLN Może mi ktoś polecić jakies fajne autko do takiej ceny ? Albo orientuje się ktoś ile będę musiał zapłacić przy przywożeniu auta z Niemiec ? Chodzi mi o wszystkie opłaty, oprócz ceny za auto. Z góry dzięki

mam identyczną sytuację, tyle, że mogę przeznaczyć na ten cel 5000 PLN wink więc podłączam się do pytania.

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zapytajcie gnacika, o ile dobrze pamiętam zajmował się czyms takim.

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Takie pytanko...

Gram sobie w lidze halowej, która jest pod patronatem Polskiego Związku Piłki Halowej(nie, że jakaś amatorka).W dzisiejszym meczu wykonywałem aut(jak to w futsalu z ziemi).Uderzyłem piłke w strone bramki, a ta po dotknięciu bramkarza wpadła do bramki.Sędzia główny pokazał na środek boiska, ale drugi go do siebie przywołał i ostatecznie bramki nie uznali.Co ciekawe bramkarz rywali przyznał się do dotknięcia piłki.Komenatarz sędziego brzmiał, że nikt z naszej drużyny nie dotknął piłki i dlatego nie ma bramki.Czy ktoś mógłbym mi w jakimś regulaminie przytoczyć taki fragment który rozwiałby moje wątpliwości? Bo ja sam jestem niemal pewien, że gol powinien być uznany.Z góry dzięki za wszelką pomoc.Pozdrawiam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potrzebuję sterowniki pod Windows 98 do odtwarzacza mp3: Sandisk c240. Mógłby ktoś pomóc i rzucić linkiem?

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może ktoś posiada na kompie ankietę jakiejś partii badającą preferencje wyborcze i ogólnie jaki charakter i cechy ma dany elektorat smile Z góry dzięki...

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
A ja mam pytanie, czy jest mozliwosc przepisania sie na inny, wczesniejszy, termin matur ustnych prowadzonych w szkole ? ;] Moze ktos cos takiego robil? Strasznie pozno mi wyznaczyli (nawet 15 dni) po zakonczonych pisemnych :/ a chcialem wyjechac za granice

pozdr

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by _Korver_
Originally Posted by baksiu.jhs

mam identyczną sytuację, tyle, że mogę przeznaczyć na ten cel 5000 PLN wink więc podłączam się do pytania.

piwo

Przy przywozie z zza granicy:
-oplaty zwiazane z akcyza (w zaleznosci od wartosci, wieku auta)
-oplata recyklingowa 500,-
-tlumaczenia dokumentow od 50-100 (w zaleznosci od kraju pochodzenia)50-120,-
-oplaty rejestracyjne 145 (w zaleznosci od miasta)
-przeglad "zerowy" 200,-

Najlepiej sprawdzic sobie na stronach lokalnego wydzialu komunikacji tam beda dokladne kwoty dotyczace rejestracji.

Przy tych kwotach oplaca sie bardziej kupowac auto juz zarejestrowane w Polsce, no chyba ze wyjdzie jakas okazja ale wiadomo jak to bywa z okazjami;-)

jpl Offline
a.k.a. "Klajd Frog"
a.k.a. "Klajd Frog"
Dopiero zauważyłem ten temat. Mam pytanie, a mianowicie:

Chcę wynająć jak najprędzej mieszkanie.

Do tej pory szukałem w przeróżnych ogłoszeniach, anonsach itp i zero efektow.

Od kilku dni noszę się z pomysłem pójścia do Agencji Nieruchomości.
Słyszałem, że za jednorazową opłatą (200-250zł) agencja przedstawia mi tyle ofert aż jakas wybiorę.
Korzystał ktoś kiedys przy okazji wynajmu z pomocy agencji ?
Jak to wygląda w praktyce. Czy rzeczywiście łatwiej jest znależć mieszkanko dzieki agencji ?
Warto korzystac z ich usług?

Bede wdzieczny za kazda wypowiedz w tej kwestii

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lelu
A ja mam pytanie, czy jest mozliwosc przepisania sie na inny, wczesniejszy, termin matur ustnych prowadzonych w szkole ? ;] Moze ktos cos takiego robil? Strasznie pozno mi wyznaczyli (nawet 15 dni) po zakonczonych pisemnych :/ a chcialem wyjechac za granice

pozdr
Możesz zawsze zdawać w innej szkole, gdzie ustna będzie wcześniej. Wszystko zależy na ile czujesz się mocny z języka ... jeżeli nie czujesz potrzeby, aby w komisji byli mimo wszystko znajomi nauczyciele, to poproś o możliwość zdawania w innej szkole i po kłopocie.

Powtórnie proszę o te steroniki do Sandiska c240

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Radek_89
Potrzebuję sterowniki pod Windows 98 do odtwarzacza mp3: Sandisk c240. Mógłby ktoś pomóc i rzucić linkiem?

http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1088

K
Kania gostyń
Kania gostyń
K Offline
Mam taki malo-duzy problem.Chce doladowac konto w plusie,ale po wpisaniu kodu wyskakuje mi powiadomienie "przepraszamy usluga niedostepna prosimy sprobowac za kilka minut" to kilka minut trwa juz ponad dobe,mial ktos lub ma podobny problem?albo wie co zrobic?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Witam!

Mam do Was pytanie. Czy ktokolwiek z Was jest może z miejscowości Łochów (woj. mazowieckie) lub ma tam znajomych/rodzinę bądź bliskich?

Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, 11kera11, alfa, latajaca_holenderka), 3,001 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,431
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026