Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14
enthusiast
enthusiast
to nicki obu panów:
Zidziante
Patol 1111
jeśli spotkacie ich przy jednym stoliku, polecam go opuścić

Bonus: Unibet
veteran
veteran
Originally Posted by gregorovius
Originally Posted by Betsson.com
Witam
Bardzo, Panowie, proszę o ostrożne używane słów.
Pierwsze zgłoszenie dotyczące możliwej współpracy wpłyneło jeszcze w trakcie trwania turnieju i dotyczyło graczy z forum mecz.pl - Kino, mimo że sam nic nie pisał, był adresatem pewnych słow, które zaniepokoiły innych graczy.

Wszyscy gracze w tych turnniejach skądś się znają - środowisko pokerowe nie jest jeszcze takie duże, więc trudno uniknąć rozmów.
Rozmowy na czacie, mogą sugerować nieprawidłowości ale nie są dowodem.
Analiza rozdań wczorajszego turnieju nie potwierdziła podejrzeń.
Bardzo poważnie podchodzimy do tych spraw i możecie być pewni, że oszustwa będą surowo karane.
Uwazam ze wczorajsza gra była uczciwa. Trudno uznać, że gracze którzy byli all-in w rozdaniu AK/QQ/AA w jakikolwiek sposób ze sobą współpracowali.

Jeśli ktoś uważa inaczej i ma na to dowody - zapraszam na priva.

I, żeby nie było wątpliwości smile - kino zdobył ticket dzięki naprwadę dobrej grze - gratuluję i mam nadzię, że dziś pójdzie Ci równie dobrze smile

Pzdr
Milo

przepraszam najmocniej ale jeżeli gracze podczas trwania turnieju pozorumiewają się telefonicznie to o czym rozmawiają??? O POGODZIE ??? Milo, wiesz doskonale że nie mam pretensji o rozdanie z AA QQ bo to nie ma nic do rzeczy, chodzi o to co obaj delikwenci napisali na czacie, jeden pisał do drugiego żeby odebrał telefon, jest to moim zdaniem bardzo poważna przesłanka iż podczas trwania turnieju mogło dojść do nadużyć. Jeśli kontaktowali sie od początku to naprawdę mogło zaszkodzić wielu graczom. Żadna firma nie powinna tego tolerować, niezależnie czy w turnieju o 10 $ czy eliminacjach do 1000000 $. To ONI SAMI na oficjalnym czacie sie podłożyli pisząc o gadaniu przez telefon, nie jest to niczyim wymysłem tylko widzianą przez wszystkich sytuacją, jeśli to jest niewystarczające do wyrzucenia ich co najmniej z turnieju to ja serdecznie przepraszam. W każdym razie lepiej żeby nie wygrali żadnego ticketa bo będzie z tego wielki bród.
Pozdrawiam

laugh to znaczy ze gracze jak sie znają, i jak w turnieju przerzuci ich na jeden stolik to mają wyjść ? ciekawa teoria piwo

addict
addict
Gregorius,
Wszystko zostało sprawdzone.
Gracze Ci spotkali się dopiero na finałowym stoliku.
Zapis rozdań nie wskazuje na współpracę - a uwierz mi, że jeśli któś współpracuje, to znając karty mażna bardzo łatwo to udowodnić.
I żeby nie było wątpliwości - to nie ja o tym decyduje - nie mam oczywiscie wglądu w takie dane. Takie podejrzenia sprawdzaja ludzie, którzy się na tym znają i niejedno oszustwo wykryli.
W tym turnieju gra była fair.
Również turniej finałowy zostanie dokładnie sprawdzony, więc
wszysy gracze biorący w nim udziła moga być spokojni.
Jestem pewny, że dzisiejszy turniej wygraja gracze najlepsi smile

Na koniec, zeby pokazać Ci, że są rózne punkty widzenia, powiem, że graczem, który sprowokowal pierwszy "protest" byłeś ty ...
Podejrzenia były nieusazadnione i pewinie nawet nie byłeś tego świadomy, a jednak ktos pomyslał, że mozesz oszukiwać ...

Proponuje ostudzić emocje. Wiem ze stawka była wysoka...

pzdr

Milo

enthusiast
enthusiast
Domyślam się nawet w jakiej sytuacji były podejrzenia smile
Pewnie gratulacje dla kino że wyeliminował delikwenta go bolały i to zgłosił smile
Wracając do powyższej sytuacji, jeśli spotkali się dopiero na finałowym to przekrętów wcześniej nie było, ale sam przyznasz że można się poczuć "nieswojo" gdy nagle czytasz na czacie jak jeden pisze do drugiego żeby odebrał telefon.
Skoro wszystko zostało sprawdzone zakończmy ten temat.
Pozdrawiam.

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by pascal123
laugh to znaczy ze gracze jak sie znają, i jak w turnieju przerzuci ich na jeden stolik to mają wyjść ? ciekawa teoria piwo

oprócz szkoły kabaretu zapisz się jeszcze do szkoły cytowania

veteran
veteran
Originally Posted by pascal123

oprócz szkoły kabaretu zapisz się jeszcze do szkoły cytowania

kolejny udający ynelygenta zwolennik pisu ;d

widze ze tez atakujesz nieistniejący układ laugh

enthusiast
enthusiast
Nie cierpię pisu jak wielu w tym kraju, zerknij proszę na swoją poprzednią wiadomość, dzięki nieumiejętnemu zacytowaniu zajęła pół strony. Temat brzmi betsson a nie kwazi czat więc bez złośliwości i odbioru.

L
stranger
stranger
L Offline
tak sobie mysle teraz - co by tu powiedziec obojetnie czy gadali ze soba czy tez nie, to mozna bylo z nimi wygrac, kart oni nie rozdawalil... moze next time

addict
addict
ale sam przyznasz że można się poczuć "nieswojo" gdy nagle czytasz na czacie jak jeden pisze do drugiego żeby odebrał telefon.
Uważam, że Twoje obawy były uzasadnione. Dlatego zostało to sprawdzone.
I przyznaje że prosba o kontalt na gg to, delikatnie mowiąc , bardzo nieroztropne zachowanie nawet jeśli nie stały za nim złe intencje.
Gracz dostał ostrzeżenie.
Myślę, że temat możemy zamknąć.

Finał dziś o 19. Trzymajcie kciuki za kino - to Wasz człowiek.
Może jak wygra 100 000$ to o Was nie zapomni smile

pzdr
Milo

addict
addict
Może jak wygra 100 000$ to o Was nie zapomni \:\)

Buhahahahahha

Pooh-Bah
Pooh-Bah
dziwna sprawa, wyrabialem bonusa na pokerze, byla to juz koncowka i dzisiaj mialem skonczyc, o godz 15:30 patrzalem i pisalo ze zostalo 7 godzin na wyrobienie bonusa a teraz patrze godz 16:00 i pisze "data ważności minęła" troche to niepowazne nie?

bkbk #1012784 03/03/2007 16:58
addict
addict
Originally Posted by bakubak
dziwna sprawa, wyrabialem bonusa na pokerze, byla to juz koncowka i dzisiaj mialem skonczyc, o godz 15:30 patrzalem i pisalo ze zostalo 7 godzin na wyrobienie bonusa a teraz patrze godz 16:00 i pisze "data ważności minęła"

Wyslij mi login na prv - załatwimy smile

pzdr
Milo

addict
addict
Witam,
Jak w każdą sobotę Betsson organizuje kolejny specjalny freeroll tylko dla graczy z Polski.

Nagrody:
Miejsce 1 - bilet o wartości 50 + 5 USD na dowolny turniej na Betsson.com
Miejsca 2-10 - bilety o wartości 20 + 2 USD na dowolny turniej na Betsson.com
Miejsca 11-20 - bilety o wartości 10 + 1USD na dowolny turniej na Betsson.com

Turnieje startują 20.00
Turniej jest już w lobby - zapisy do turnieju zaczynamy o 18.30

Zapraszam smile

pzdr
Milo

I
stranger
stranger
I Offline
Witam,
pytanie do betssona - zalozylem konto na betssonie i chcialem zagrac we freerolu "tylko dla Polaków".
Niestety nie mogłem sie do niego zarejestrować - nie wiem, moze nie jestem Polakiem ;] W lobby turnieju było coś takiego "turniej jest tylko dla wlascicieli wejsciowki" i przycisk do rejestracji nieaktywny. Czy trzeba spelniac jeszcze jakies dodatkowe wymagania do tego Freerola ?
pzdr

icky #1013549 03/03/2007 19:45
Blade Runner
Blade Runner
Trzeba być chyba zarejestrowanym z polskiej strony (betsson.pl) - może rejestrowałeś się z betsson.com (angielskiej wersji)?

I
stranger
stranger
I Offline
tak, rejestrowalem sie z domeny .com.
Hmm, w takim razie delikatnie mówiąc not nice. mam nadzieje ze interwencja u supportu coś da. dzieki za odpowiedź.

icky #1013855 03/03/2007 20:46
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kino wielkie gratulacje za walke i powodzenia na EPT w stolicy piwo

alfa #1013864 03/03/2007 20:48
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Również gratuluje wink Spory kawałek turnieju oglądałem wink piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tez co chwile patrzylem co sie dzieje w tym turku. Wielkie graty kino hura

L
stranger
stranger
L Offline
ja tez oglądałem kino nice job... chociaż miałeś kryzys;] "zachlanski" 1010 na QQ poszedl i sie zaczelo pewnie uciebie nerwowo robic...
pozdrawiam powodzenia w stolicy DAJ IM LEKCJE TAM!!!
i urządź niezłe KINO wink

Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, burbon, Lukasz111, aker, betowiec, 11kera11, Szuman, alfa, rafal08), 3,070 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,783
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025