|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwoch kumpli ktorzy zrobili mnie tak w C>H>U>J>A ze troche sie podlamalem i do tego koncze z moja wybujala wyobraznia na temat pewnej dziewczyny ;/ J>E>B>I>E Taki kolegow !!
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Frajerzy jeżdżący lewym pasem 40 km/h :[ kur***  O tak ja zawsze wtedy mam marzenie,zeby chociaż jeden karabin maszynowy (lub chociaż bazooke) mieć zamontowany w samochodzie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dwoch kumpli ktorzy zrobili mnie tak w C>H>U>J>A ze troche sie podlamalem i do tego koncze z moja wybujala wyobraznia na temat pewnej dziewczyny ;/ J>E>B>I>E Taki kolegow !! Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam- przypomina sie tu, to czasami trafne powiedzenie. Trafne tylko czasami bo nie warto oczywiście popadać w skrajności. Dobrym sposobem na unikanie tego typu zdarzeń jest być troche ponad sytuacją. Jak mawiał pewien Zodiac: 'I am now in control... of all things'.  Kontrola- priorytet. daje jakąś tam gwarancje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwoch kumpli ktorzy zrobili mnie tak w C>H>U>J>A ze troche sie podlamalem i do tego koncze z moja wybujala wyobraznia na temat pewnej dziewczyny ;/ J>E>B>I>E Taki kolegow !! Jak Cie zrobili w chuja ? może uda sie jakoś temu zaradzić , napisz coś więcej i tak tu jesteś anonimowy . Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
denerwuje mnie avartar rafal08 ...zdecydowanie za szybko się kończy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Frajerzy jeżdżący lewym pasem 40 km/h :[ kur***  O tak ja zawsze wtedy mam marzenie,zeby chociaż jeden karabin maszynowy (lub chociaż bazooke) mieć zamontowany w samochodzie A mnie wukrzają kolesie, którzy mając trzy puste pasy i "frajera" na lewym, nie pojadą środkowym, tylko będą mrugać i trąbić, żeby ten zjechał. Co za debile!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiejszy dzien  Support Bet365, banda debili. "sorry its not good to talk with morons go to the hell" Takie slowa pozegnaly operatora czatu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Frajerzy jeżdżący lewym pasem 40 km/h :[ kur***  O tak ja zawsze wtedy mam marzenie,zeby chociaż jeden karabin maszynowy (lub chociaż bazooke) mieć zamontowany w samochodzie A mnie wukrzają kolesie, którzy mając trzy puste pasy i "frajera" na lewym, nie pojadą środkowym, tylko będą mrugać i trąbić, żeby ten zjechał. Co za debile! a mi chodzilo o to ze masz dwa pasy toczy sie ktos prawym pasem a lewym toczy sie trzymajac tempo z tym z prawego poza tym JASTRZEBIE dzisiaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwoch kumpli ktorzy zrobili mnie tak w C>H>U>J>A ze troche sie podlamalem i do tego koncze z moja wybujala wyobraznia na temat pewnej dziewczyny ;/ J>E>B>I>E Taki kolegow !! Jak Cie zrobili w chuja ? może uda sie jakoś temu zaradzić , napisz coś więcej i tak tu jesteś anonimowy . Pozdro Temu sie nieda juz zaradzic nie potrzebnie poznalem tych kolegow z kims z kim myslalem ze mi sie uda ;/ W sumie to i troche moja wina bo sam zwalilem i czekalem na nie wiadomo co ale mowi sie trudno a tych kolegow mam juz w dupie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech zgadnę :>
Koledzy puknęli koleżankę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to naprawde nie fajnie, i najgorsze jest to, ze uwazales ich za kumpli..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zniechęcenie, apatia, pesymizm - po cholerę zdarzają się takie dni ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewien mod 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
M.City  Porażka Barcy To, że czuje się lekko sponiewierany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ozturk i jego bramka w 45 minucie. Jakby nie mógł strzelić po przerwie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sie zyje - zycie to nie boisko nie kazdy gra tu czysto skoro sie daly widocznie chcialy tego - Ty widocznie nie wykorzystales swojej szansy lub nie byly Toba zainteresowane
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ze zaliczylem juz 4 wtope z rzedu (o kupony chodzi oczywscie)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie martw się , pomysl że za kare będą się paliły w piekle i gruboskórny trol będzie je zapinał , a Ty będziesz pił Whisky wśród pięknych panienek w niebie  Wiem wiem , umiem pocieszyć  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dinamo Bucharesti, ktore oczywiscielo musialo ustawic dzisiejszy mecz... Wiedzialem, nie skontrowalem i w sumie mam najgorszy weekend odkad pamietam.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|