|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NBA wkracza w ostatnią fazę przed PO - teraz najlepiej jest typować - wiem to z 4-letniego doświadczenia - widzę że kilku userów (troszkę brzydka nazwa) - ma o tym pojęcie - chciałem zgłosić chęć poprowdzenia nowego (nieszablonowego) -konkursu - NBA do PO! Krótkie zasady - przez 30 dni podjemy 30 typów - 1 typ dziennie. Kurs na typ musi być większy niż 1.79 = 1.80 w górę - warianty - max. duble - ml - +/-hcp i un/ov tylko na mecz - buki do ustalenia - ale moja prop. na bazie EXP-a - nie ważne gdzie kto gra. Nudzą mnie rankingii - więc coś nowego. Pozostałe ważne warunki! 5 nietrafiony typ - out z konkursu - po prostu wykluczenie codzieniie należy podać 1 typ -tylko albo aż? bo max. ilość nie podawanych typów = 3 w całej skali - każdy nastęny = błąd Nagroda dla winersa 60pln - za 2,3 m. po 20pln - skrom\ne ale idzie z mojego konta - po prostu mam ochotę zachęcić co niektórych do aktywności za 100pln.
Aha i najważniejsze - Panowie co zapiszą się do konkursu - i zniego zrezygnują bez podania przyczyn (wyjątek 5 nice3lnych typów) - zostają natychmiast zbananowani
PS2 - jest kilka mądrych głów - czekam na info o zainteresowaniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę KRAJAN zamotałeś. Jak rozumiem konkurs jest czymś na kształt Survivora, ostatni gracz bez 5 błędów wygrywa? Tylko po co w takim razie jakieś duble?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gost doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze jestes tu "panem i wladzca"- ale nie upowaznia Cie do tego aby bezkrytycznie likwidowac posty z ktorymi sie nie zgadzasz!!!NIE ZYCZE SOBIE TEGO!!! podaj choc 1-den powod dla ktorego to zrobiles!!! uwazam ze caly ten temat jest do kasacji bo tworzenie wszelkiej masci konkursow bardzo zaniza poziom tego forum- i wielka szkoda ze duzy udzial wtym maja wlasnie "modowie"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzę że moja propozycja nie cieszy się symaptią userów - jeżeli do 20.00 nie będzie więcej niż 10 postów w temacie - Duchu zamknij temet - albo go wogóle usuń - ja zwróciłem się tylko z propozycją 0- bez jakiś szaleństw komercyjnych - 0 wpisoe\wego - ale widzę że śmiałkowie albo śpią aqlbo nie mają odwagi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę KRAJAN zamotałeś. Jak rozumiem konkurs jest czymś na kształt Survivora, ostatni gracz bez 5 błędów wygrywa? Tylko po co w takim razie jakieś duble? napisałeś po co duble? dlatego że ten konkurs ma za zasdę przysporzyć mi sporo gotówki - a tu każdy sposób jest dobry - duble mają tyle do znaczenia - za mamy dwa winy po 1.40 - a -6,5 wydaje nam sie spore - to co robić - kwestia wyboru? Zresztą sam chcę liczyć i nadzorować ten konkurs - więc w czy problem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bedzie cięzko podac 25 wygranych typów, ale moge spróbować
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bardzo mi się podoba propozycja. Nie ma to jak ostre zasady!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JA też chętnie bym spróbował .... bo na NBA troszkę się znam  a z resztą zobaczycie w czasie trwania konkursu ... o ile się odbędzie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja chce aby ISTNIEJĄCY KONKURS TRWAŁ NADAL...nie czuje potrzeby tworznia nowego ..Taka jest moja opinia...POZDRAWIAM GRACZY
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I ja tez bym wziol udzial 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam tylko pytanie do ludzi ktorzy codziennie zamieszczaja typy w konkursach - dlaczego nie mozecie skrobnac chociaz paru zdan w temacie na dany dzien?? jezeli ktos zdecyduje sie odpowiedziec (choc watpie w to) to prosze zeby sie od razu wypowiedzial na temat konkursu Krajana zeby nie zrobil sie OT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krajan: ja chetnie wezme udzial. na pewno bedzie to motywacja do lepszej skutecznosci typow
Lokus: nie zamieszczam codziennie typow w konkursach ale w moim przypadku nie pisze w temacie dziennym( tylko czasem w rankingu), bo wiele typow jest poprostu "na przeczucie" ciezko potem do tego na sile dopisywac ideologie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lokus --> Wartałoby przenieść ten wątek do innego działu (Sports Insider). Bardzo ciekawy.
W spawie konkursu --> Nie mam Canal+, więc nie będę wróżył z fusów siedząc nocami na livescorze. Ponadto jest tyle konkursów na naszym forum i wszyscy znają typerów więc pewnie będą spisywać (odpisywać z jednego konkursu do drugiego). Rok temu wygrałem na forum zagranicznym kasę w konkursie american sports ale nagrody były wyższe. Na miejscu fundatora nagrody przeznaczyłbym ją dla najlepszego typera NBA w konkursie STOPROCENTOWY.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@gremlin Jak zwykle robisz dużo zamieszania, ale to nie ja skasowałem tego posta bo nie było mnie nawet na forum, więc z łaski swojej się ode mnie odczep. Jeśli jest wola użytkowników do zrobienia konkursu to ani mi ani Tobie nic do tego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gost doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze jestes tu "panem i wladzca"- ale nie upowaznia Cie do tego aby bezkrytycznie likwidowac posty z ktorymi sie nie zgadzasz!!!NIE ZYCZE SOBIE TEGO!!! podaj choc 1-den powod dla ktorego to zrobiles!!! uwazam ze caly ten temat jest do kasacji bo tworzenie wszelkiej masci konkursow bardzo zaniza poziom tego forum- i wielka szkoda ze duzy udzial wtym maja wlasnie "modowie" To nie Ghost tylko ja. @gremlin - napisales nie na temat konkursu KRAJANA (tresc posiadam). Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Faher czy to co napisalem nie odnosi sie rowniez do tego konkursu??? dziwne! zreszta robcie co chcecie !!! ogarnela Was plaga konkursow to sie bawcie!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zreszta robcie co chcecie !!! ogarnela Was plaga konkursow to sie bawcie!! przepraszam, a konkursy to coś złego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zreszta robcie co chcecie !!! ogarnela Was plaga konkursow to sie bawcie!! przepraszam, a konkursy to coś złego  wg.mnie tak bo zabija cos do czego mialo sluzyc to forum ( chyba ze sie myle  oczywiscie poza kasa  ) to wymiany pogladow na dany mecz i napisanie paru slow dlaczego stawia ten ktos akurat ten mecz a w konkursach wystarczy dac suchy typ i miec to w d.... bawcie sie dalej milion rankingow konkursow a bedzie dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jarko bez urazy, ale takie słowa jak Twoje to raczej powinien głosić Valwerde, Zabielany, Skipper czy Robak gdyż oni coś piszą tak jak napisałes "o wymiany pogladow na dany mecz i napisanie paru slow dlaczego stawia ten ktos akurat ten mecz". Ty raczej przebywasz na quasi, czyli patrząc Twoim tokiem też masz to w d...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można zorganizowac konkurs, gdzie będzie się podawało typy wraz z analizami.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|