|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jarko bez urazy, ale takie słowa jak Twoje to raczej powinien głosić Valwerde, Zabielany, Skipper czy Robak gdyż oni coś piszą tak jak napisałes "o wymiany pogladow na dany mecz i napisanie paru slow dlaczego stawia ten ktos akurat ten mecz". Ty raczej przebywasz na quasi, czyli patrząc Twoim tokiem też masz to w d... masz racje mam to w d... pobedziesz jeszcze troche czasu na forum i zobaczysz do czego dazy to forum bedziesz mial prawdopodobnie tez w d...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym sie akurat zgadzamy jarko jest klepowisko...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można zorganizowac konkurs, gdzie będzie się podawało typy wraz z analizami. nawet niezly pomysl, wiadomo ze rozbudowane analizy to moze za duze wymagania, ale chociaz pare zdan do kazdego typu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie poznaje tego tematu  Parę miesiecy niebytności ,a tu zmiany....zmiany ...zmiany. Zróbcie jeszcze konkurs piekności  Pozdrowienia dla wszystkich i prosze sie nie obrażać ,alenarastało to we mnie od dawna  Pomysłodawca i założyciel działu US Sports amk
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Donic napisał m.in. Jezeli beda chetni, ja wezme udzial w tym konkrusie. A tak przy okazji.../ciach/[/quote] Przy okazji przypominam ,ze to jest prywata ,niezgodna z regulaminem 
Last edited by amkwish; 04/03/2007 09:54.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Macie rację - modowie zamknijcie temat - dosyć konkursów - bo faktycznie badzo ale to bardzo rozmywają sens bytu forum. Pozdrawiam i dzięki za posy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pomimo wielu krytyk jakie uslyszalem na tym forum widze ze moja "akcja " przyniosla rezultaty!!! nie wiem czy Amkwish pamieta jak 2-lata temu zaciekle walczylem z nim o sens mnozenia wszelkiej masci konkursow - na dzis widze ze zdal sobie sprawe z tego ze jest to droga do nikad- sa dzialy poswiecony tej tematyce i tam mozna generowac nieograniczona ilosc konkursow wlacznie z konkursem pieknosci w ktorym bardzo chetnie wystrtuje- nie bez szans!!!! ---------------------------------------------------------------- Gremlin .... Cos Ci sie pomyliło i to bardzo  własnie ja byłem przeciwnikiem wszelkiej maści konkursów (polecam przeczytać w archiwum) ,ale ponieważ większość userów chciała igrzysk no to je dostała ,ot i wszystko.
Last edited by amkwish; 04/03/2007 17:50.
|
|
|
Link skopiowany do schowka