|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak w temacie...
Przed chwila napisalem posta w swoim temacie i zostal on usuniety. Czy to forum naprawde schodzi na psy?
A moze moderatorom sie nudzi?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to sprawka tajnych aparatów partyjnych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
QRWA MAłO SMIESZNE MóJ TEMAT TEZ znikł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no coment. Moderatorzy sobie usuwaja moze co im nie wygodne, ale co komu przeszkadzal moj temat?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to może napiszecie jak się nazywał ten temat??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to może napiszecie jak się nazywał ten temat?? a co ma za przeproszeniem piernik do wiatraka? Akurat nazwa mojego tematu byla dosc dluga i jej nie pamietam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy to forum naprawde schodzi na psy? Forum juz zeszlo na psy, a nie dopiero schodzi 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Trzeba wezwac Foxa Muldera ...on rozwiaze ta sprawe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez jaj - założyłem temat bo liczyłem na porade od kogoś kto ma pojęcie o ripowaniu kaset vhs. Tymczasem temat jakimś cudem znikł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może dlatego, że od pomocy jest temat "pomożecie? pomożemy!"
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Czy to forum naprawde schodzi na psy? Forum juz zeszlo na psy, a nie dopiero schodzi  Jasne... Najlepiej krytykowac, ale zeby tak samemu dac przyklad? Temat mogl zostac usuniety poniewaz istnieje podobny, albo byla to praca domowa lub tez inny typu POMOCY a jest ogolny temat do takich spraw.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
qrwa chyba raczysz sobie Experto żartować, jeśli uważasz że jest tego typu temat -to wklej do niego linka, zamiast bezczelnie kasować.
W ten sposób to możesz postępować z małolatami, Ja czy Ryan jesteśmy na tym forum troszeczke zbyt długo by traktować nas jak pierwszego lepszego gówniarza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm,ja myślę,że to ma coś wspólnego z czystkami jakie prowadzą pisuary......
|
|
|
|
|
|
|
qrwa chyba raczysz sobie Experto żartować, jeśli uważasz że jest tego typu temat -to wklej do niego linka, zamiast bezczelnie kasować.
W ten sposób to możesz postępować z małolatami, Ja czy Ryan jesteśmy na tym forum troszeczke zbyt długo by traktować nas jak pierwszego lepszego gówniarza Widziales gdzies abym napisal ze ja to skasowalem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
he,he gryZonko jak zwykle zgryźliwy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 1 mozna bylo przeniesc temat do odpowiedniego dzialu jesli cos nie pasilo (nikt tego nie uczynil tylko skasowal) po 2 moj temat nie byl zadna praca domowa bo akurat na sprzecie sie nie znam wiec chcialem zeby ktos mi poradzil. po 3 w google szukalem wczoraj caly wieczor i caly ranek i odpowiedzi nie znalazlem
Wiec pouczanie goglami...Goget wybacz ale nie spodziewalem sie tego po Tobie...
Krotko mowiac CHAMSTWO.
pol biedy jakbym byl nowym uzytkownikiem z 2 postami.
Kiedys tematy ktore zakladalem nawet z blahym problemem byly traktowane duzo lepiej.
Ale kiedys nie bylo dzieci i burdelu.
Z lezka w oku mozna wspominac starszych uzytkownikow forum czy nawet modow...
Naprawde chce dla tego forum dobrze udzielam sie w wielu tematach ale widze ze chyba nie warto... co troche jakis moderator wali ci kloca na glowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
RG nie warto sobie klawiszy ścierać.....
Forum już dawno zeszło na psy i trzeba się dostosować go ogółu albo zamilknąć. A z głupkiem nie dyskutuj,bo sprowadzi Ciebie do swojego poziomu i pokona doświadczeniem:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ano Ryan co zrobic Dobre czasy mecz.pl minely juz dawno i nie ma co proownywac obecnego forum do wczesniejszych lat Wtedy moze i bylo mniej uzytkownikow, ale bylo o wiele wiecej powaznych postow i pozadnych typerow Cale szczescie, ze GG istnieje, to kontkat jest na bierzaco Ja juz sie nie udzielam odnosnie usuwania tematow, albo edytowania postow bo mnie krew zalewa, burdel na kolkach!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok, trochę "zbastujmy", fakt- faktem, zmieniło się (ja też jestem Tu dość długo, już niestety pod 4 nickiem, 3 bany i żaden nawet nieuzasadniony- nawet nie chcę do tego wracać), ale jeżeli ten Temat jest powielany co jakiś czas, to musi chyba dziać się naprawdę "coś" niedobrego, nic przecież nie dzieje się bez przyczyny, każdy chce być moderatorem, założyc temat, dać ostrzeżenie, ... skasować temat- zedytować czyjś post, a chyba nie na tym to wszystko polega. Tam mi się wydaje.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|