|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
kupie 300zł na MB moge pierwszy wpłacic ale tylko na mBank.............zalezy mi na dzisiejszym dniu! to zapraszam na moje gg7863686 dzieki za wymiane. wszystko ok, pozdrawiam
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
jesli ktos jeszcze chce wymienic kaske do MB to niech pisze na priv
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kupie 100zl na MB, place na Mbank, mam za soba wiele udanych wymian. GG: 1795228
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hmm ktoś wcześniej pisał że użytkownik $port to oszust. ja sie z nim wymienił na kwote 200 zł i wszystko przebiegło ok.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, prosze uwazajcie na osobe ktora nazywa sie Sławomir Zdeb poniewaz przesyla nawet skan swojego dowodu aby potwierdzic swoje dane i pozniej jak ktos mu wplaca nagle znika na gg i z dostepnego robi sie niedostepna. Ja poczynilem nawet troche trudu zadzwonilem do banku aby wstrzymali przelew ale niestety on juz wyszedl. Wiec powiedzieli ze zadzwonia do osoby na ktora jest konto. I wlasnie dostalem telefon z banku ze osoba ta nie zgodzila sie na zwrot moich pieniedzy twierdzac ze przelala mi takze pieniadze, oczywiscie to jest klamstwo bo ja nawet 1 grosika nie dostalem od tej osoby. Ale ja ta sprawe tak nie zostawie mam wszystkiego dane tej osoby i zdobede numer telefonu do niej i zadzwonie i pogadam z nia jesli to nie da rezultatow to wtedy zglosze sprawe na policje.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
a moglbys podac na forum ten dowod ? bo kilka osob juz tutaj zostalo oszukanych w ten sposob i jesli ten dowod bedzie taki sam u ciebie i u kogos jeszcze kto sie zgodzil na te warunki z dowodem to bedzie wieksza sila przebicia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wieczorem będę potrzebowal 150 PLN na mb, wpłacam na mbank. Mam za sobą sporo udanych wymian. GG: 1733211
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
[ Linked Image] osoby ktore tez oszukal niech pisza. A osoby ktore sa z danego wojewodztwa to jakby mogly zadzwonic do informacji dowiedziec sie o numer telefonu byl bym wdzieczny
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potrzebuje 160zl na Moneybookers mam Inteligo moj numer gg2713248 wiele wymian za soba pisac
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
User o nicku Lubelskie Trio OSZUKAL MNIE przed kilkonastoma minutami. Rozmowa na gg wszystko ok do momentu kiedy mu napisalem ze pieniadze zostaly przeze mnie wysladne na jego konto od tego momentu zero odzewu. Jedo dane to
Łukasz Czubiel Bogusławskiego 22 20-358 LUBLIN
teraz tylko pytanie co moge zrobic by to "wyjasnić" ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] osoby ktore tez oszukal niech pisza. A osoby ktore sa z danego wojewodztwa to jakby mogly zadzwonic do informacji dowiedziec sie o numer telefonu byl bym wdzieczny Witaj to własnie również i mnie oszukała ta osoba. Jest to niejaki !sebik!. Równiez mi wysłał skan dowodu osobistego. Potem gdy dorwałem go w tym temacie zarzekał się że to ktoś włamał mu się na konto i takie tam brednie. Publicznie na forum zarzekał się że odda cała kase ale do dziś dnia tego nie zrobił. Tak jak mówiłem robił wymiany na duże sumy raz z MB na mBank potem odwrotnie dla potwierdzenia pojej wiarygodności, aby potem wyrolować kogoś tak jak zrobiłe to zemną. Uważajcie na użytkownika !sebik! i na osobe indentyfikującą sie tym oto skanem dowodu. Moderatorów prosze o zbanowanie IP tego urzytkownika aby już nigdy nikogo nie zbanował. Prosze również o nie zamykanie tematu gdyż jest on bardzo często potrzebny w świecie bukmacherki, a urzytkowników którzy chcą się wymienica namawiam do wymian tylko z użytkownikami zweryfikowanymi na stronie kanciastego. Pozdrawiam uczciwych.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
proponuje zamknac ten temat raz na zawsze.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
I znów się pojawiają oszuści. To forum to jedno wielkie forum dla oszustów i przestępców. Zmieńcie nazwe na forum mecz.pl to największy portal oszustów !!!!!!!!!!! Nie podoba Ci sie to nikt Cie tu nie bedzie na sile trzymal, mozesz smialo pryskac 
Bez obrazy Panowie ale jak widze takie kretynskie zachowania to mnie sciska, jak mozna byc tak glupim i latwowiernym?? Wiekszosc oszukanych to osoby z malym stazem, wchodzicie tu dajecie sie wydymac i zaczyna sie ryk!
Zamykam temat do odwolania, trzeba sie powaznie zastanowic jak to urzadzic bo zdaje sobie sprawe ze temat jest potrzebny.
Rowniez sie wymieniam ale nigdy nie zdarzylo mi sie dac sie wydmuchac, mam tyle szczescia czy moze wymieniam sie z odpowiednimi osobami?? do przemyslenia...
Last edited by Biszop; 05/03/2007 17:21.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|