Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#1018082 05/03/2007 08:50
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Tak jak w temacie, szukam osób obecnie przebywajacych za wielka woda w USA. Mam malutka prosbe, wszystkich chetnych prosze o kontak przez PM , ewentualnie na gg: 6482985 (niewidoczny)

pozdrawiam Kacperek grin

Bonus: Unibet
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
prezent na urodziny potrzebny? laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Wahi
prezent na urodziny potrzebny? laugh

blisko wink

-
veteran
veteran
Skorzystam z założonego tematu. Mam nadzieję że Kacperek sie nie obrazi:)Otóż mam następujący problem i pytanie:)
W Stanach przebywa obecnie mój wujek. Korzystajac z tego chciałbym, by przywiózł mi laptopa.Wtajemniczeni wiedzą jakie są różnice w cenach w Polsce i tam. Problem polega na tym.iż tenże wujek będzie wiózł laptopa również dla siebie, a podobno dwóch nie można przewozić przez granicę.(a może można??).Jest możliwość wysłania sprzętu paczką, ale wtedy trzeba było by ją ubezpieczyć, bo jeżeli nie wpisze się w deklaracji, iż w paczce jest laptop to pewnie ukradną.To niestety wpływa wydatnie na cenę.
Jest laikiem w temacie zakupu za granicą więc mogę pisać od rzeczy (tak tylko słyszałem). Proszę więc znawców tematu o zabranie głosu i przedstawienie jakiegoś sposobu, którym to mógłbym nabyć laptopika nie nadwyrężając przy tym znacznie kieszeni:) Liczę na konstruktywną odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Kiedys slyszalem,ale zaznaczam ze nie wiem ile w tym prawdy, ze mozna kombinowac cos w stylu jeden laptop byl przywieziony juz ze soba ( np pozyczony od kogos z znajomych) a ten drugi(dla Ciebie ) kupiony w usa i wieziony na wlasne potrzeby do kraju ;]

nie wiem czy to zadzaiala ale kiedys slyszalem ze tak ludzie kombinowali wink

ja chce perfumy qpic ze stanow laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przy dwoch lapach jest duze ryzyko na zalapanie sie na clo. ja natomiast slyszalem, ze kombinuja tak, ze jakos sprawiaja, ze sprzet jest niedzialajacy. Bo w innym przypadku to jest uznany jako cos na handel raczej itp.
Takie cos obilo mi sie o uszy. Podobno jakis gosc tak kombinowal (znal sie dobrze na kompach) i przewozil troche wiecej sprzetu. Ale nie wiem czy calkowicie omijal clo czy tez liczyli mu jakies nizsze.....
Paczka odpada bo na granicy przechwyca i zajma sie tym celnicy ...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by kacperek76
Tak jak w temacie, szukam osób obecnie przebywajacych za wielka woda w USA. Mam malutka prosbe, wszystkich chetnych prosze o kontak przez PM , ewentualnie na gg: 6482985 (niewidoczny)

pozdrawiam Kacperek grin

HELP ME!! :gin:

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
www.forum.usa.info.pl [forum.usa.info.pl]

Tam jest duzo osob, ktore sa w USA i beda wracac ...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by rivex
www.forum.usa.info.pl [forum.usa.info.pl]

Tam jest duzo osob, ktore sa w USA i beda wracac ...

nie szukam osob, ktore beda wracac... szukam osoby obecnie przebywajacej za wielka woda i najlepiej z forum mecz.pl grin

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, alfa, betowiec), 3,280 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,839,900
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026