|
|
veteran
|
|
veteran
Potwierdzam , to dziadowska firma!!! Problemy z IP to nie wszystko. Potrafią być na tyle bezczelni,że sprawdzają przelewy na naszych kontach w moneybookers ,który aż dziw bierze udostępnia im nasze transakcje!Sama się o tym przekonałam. Moja sprawa również ciągnie się długo. Węszą dosłownie wszędzie ,żeby nie zrealizować wypłaty. Niech to będzie przestrogą dla innych!!![/quote] Na jakiej podstawie sądzisz że sprawdzali ci przelewy na Moneybookers??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jest nowa promocja karnawałowa w bet gun, 35% więcej depozytu. Wpłaciłem 120 zł i doliczyli mi bonus co razem dało 162 zł. Próbowałem obrócić tym bonusem (42zł), ale przegrałem i zostało mi tyle ile wpłacałem. Pytanie moje brzmi, czy teraz już nie ma szans na wyciągnięcie chociaz tej mojej kasy? Czy jeśli przegrałem bonusa, którym miałem obrócić 4 krotnie, to w dalszym ciągu żeby cokolwiek wypłacić muszę 2 krotnie obróić kwotą mojego depozytu? POMOCY!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
@djkomos musisz obrócic kwotą wpłaty dwa razy pomimo iz bonus przegrałeś, jak wejdziesz w zakładke "finanse" będziesz miał napisane ile jeszcze musisz obrócić. Ja do tej pory żadnych problemów z wypłatami u nich nie miałem, zamierzam skorzystać z promocji karnawałowej (210zł bonusu). Mam nadzieje że również żadnych problemów nie będzie
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam Chcialbym zalozyc konto w betgun i skorzystac z promocji. Widze,ze dla nowych uczestnikow jest dostepny bonuc 30%. Ale jest rowniez promocja ".. karnawal" z 35% bonusem. Czy jest ona dostepna rowniez dla nowych uzytkownikow? Pytam bo wyczytalem, ze jest dostepna tylko dla tych uzytkownikow ktorzy otrzymaja od betgun maila. Ale z drugiej strony przy rejestracji moge wybrac bonus "przedluzamy karnawal" wiec wydaje mi sie ze dla nowych tez jest dostepne.. Czy ktos moze to potwierdzic? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Zastanawiam sie czy nie założyc konta w betgun tylko z jednego powodu. Oferty tenisa. Jest ona nawet ciekawa, mają ciekawe kursy na deble i głownie one skłoniły mnie do zastanowienia sie czy warto u nich inwestowac. Ale słyszałem o nich rozne opinie. Mam nadzieje, ze nie będzie z problemem zagrania kilka razy jakiegos  za 100 czy wiecej zł ? I nie zrobią mi limitów itp. Jak to wygląda ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ciężko wyczuć o co im czasami chodzi z tymi limitami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja wlasnie obrocilem tym nowym bonusem. Nie mialem zadnych problemow z dodatkowymi limitami. No i max to chyba 400 zl. Chociaz moze przyjmuja wiecej nie wiem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja wlasnie obrocilem tym nowym bonusem. Nie mialem zadnych problemow z dodatkowymi limitami. No i max to chyba 400 zl. Chociaz moze przyjmuja wiecej nie wiem Max od stycznia bez dodatkowej akceptacji to 500PLN, wcześniej było 300PLN.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w takim razie to "Stawka od 1,00 do 400,00" przy stawianiu ma tylko mylic ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ja wlasnie obrocilem tym nowym bonusem. Nie mialem zadnych problemow z dodatkowymi limitami. No i max to chyba 400 zl. Chociaz moze przyjmuja wiecej nie wiem Max od stycznia bez dodatkowej akceptacji to 500PLN, wcześniej było 300PLN. u mnie cały czas jest 400zł... ale mogą oni zaakceptować większą sumę choć mi się to nigdy nie zdażyło
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
w takim razie to "Stawka od 1,00 do 400,00" przy stawianiu ma tylko mylic ? to ci pokazuje limit - za jaką kwotę możesz grac min i max stawkę
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Wiecie czy u nich w kosza under/over liczy sie tylko do czasu regulaminowego, czy z dogrywka tez?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z dogrywka, wszystko zawsze pisze zasadach gry u kazdego buka wystarczy spojrzec
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ktos wie ile wypalta trwa u nich na mbank powidzmy wypalce o 19:00-20:00
ktos kiedys chwalil ze wyplaty na mbank w 1-2h
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jesli wyplacisz kase dzisaj wieczorem to jutro poznym popoludniem powinna byc w mbanku. Ja zawsze czekalem 1 dzien a jesli zlecalem wyplate wczesnie rano to kasa bywala nawet jeszcze tego samego dnia. pozdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja wyplacalem wczoraj na bank milenium po godzinie 18, a dzisiaj przelew kolo 11 przyszedl, tak szybko jeszcze nigdy nie mialem u zadnego buka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiem tak, gdyby nie te limity, to bylby jeden z moich ulubionych polskojezycznych bukow, ale akurat jak u nich gralem, to te 400 zl mi starczylo. Wczoraj o 1 w nocy zlecilem wyplate na konto i dzisiaj rano byla, a suma nie byla mala, nie robili zadnych problemow, zadnych skanow. Wielki plus ode mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiem tak, gdyby nie te limity, to bylby jeden z moich ulubionych polskojezycznych bukow, ale akurat jak u nich gralem, to te 400 zl mi starczylo. 400 to jeszcze nie problem. Chodzi o to, że z 400 podobno szybko robi się 50 czy 20.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zorro szkoda zaczynac ten sam temat, wiesz do jakich wnioskow zawsze prowadzi
nie ma idelnego buka, jakby byl to zostalby monopolista
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Opinie o tym buku jak widzę b. podzielone. Gram u nich i nie narzekam, tak jak tutaj pisaliście wypłaty mają chyba najszybsze na rynku, kursy też moim zdaniem są ok - nie odstają pod tym względem od najpopularniejszych buków, a często mają jedne z wyższych, choć ostatnio coraz częsciej chyba równają do średniej (w dół niestety) Z limitami sprawdziłem na czacie i można je dostać za: a) grę na spadające kursy b) grę na pomyłki wynikłe z czynnika ludzkiego (np. błędna data - spotkanie zakończone lub trwające, kurs na odwrót, itp.) c) częste identyczne kupony wielozdarzeniowe z innymi graczami. Do tego dochodza limity nakładane przez system i tutaj może pojawiać się problem. W kwestii limitów moje doświadczenia są raczej skromne, bo zwykle nie prakraczam 200-300zl, więc to że nie miałem z tym problemów może być mylące. Ostatnio, jednak betgun baardzo mnie zawiodł - nie wystawili kursów na finał pucharu Włoch w siatce, choć poprzednie mecze mieli.. Ktoś powinien za to beknąć, bo to jak mało co może świadczyć o tym, że ciągle jeszcze się tam docierają. Ale tak jak napisał Kazow, nie ma idelanego buka, bo jakby był to mielibyśmy jednego..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|