Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kameleon
Ja słyszałem wczoraj, że Shane szuka dziewcyny...chciał się ustatkować czy coś tongue

Leon wczoraj tyle ich bylo, ze narazie musze od nich odpoczac grin

Bonus: Unibet
JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
na upartego dalaby rade grin

[Linked Image]

[Linked Image]

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
no myśle że w porząsiu foczka grin

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
wporzasiu, ale to ruska, pewnie jakiegos wała ma w kieszeni laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
No no piwo
Lepsza niz te ze slicznotek

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by HAGIi

Gorzej jak ma weża i długie i chwytne paluchy po nie swoje pieniądzory grin

Tak powazniej to wschodnie dziewczyny są calkiem sympatyczne, nie mam zbyt szerokiego spektrum ale z tych ktore mialem okazje poznac wiekszosc byla bardzo pozytywnie nastawiona do zycia.

Znam tez inny przypadek, dokladnie na takiej samej zasadzie jak u Szczypiora, dziewczyna z Ukrainy wbila sie w malzenstwo ze znajomym Wlochem, bylo nawet wesele, ukrainskiej wodki bylo tyle ze od wczesnych godzin wieczornych malo pamietam, pan mlody ma o tyle gorzej ze on pamieta do dzis bo dziewczyna chciala go tak porobic ze o malo by brakowalo ze nie wiedzialby gdzie skrecic, ledwo ledwo sie wykaraskal przy pomocy prawnikow co kosztowalo go sporo, szczescie w nieszczesciu ze dziewczyna zaczela dobrze zarabiac i to ja utopilo bo wszelkie koszty sa teraz po jej stronie.

Tak wiec ogolnie dac sobie na luz, dla marnego grosza mozna sie niezle zalatwic, niech sie inny buja, a samemu najwyzej posredniczyc;-)
Co innego zawrzec normalna znajomosc... grin

veteran
veteran
Originally Posted by Biszop
Originally Posted by HAGIi

Gorzej jak ma weża i długie i chwytne paluchy po nie swoje pieniądzory grin

Tak powazniej to wschodnie dziewczyny są calkiem sympatyczne, nie mam zbyt szerokiego spektrum ale z tych ktore mialem okazje poznac wiekszosc byla bardzo pozytywnie nastawiona do zycia.

Znam tez inny przypadek, dokladnie na takiej samej zasadzie jak u Szczypiora, dziewczyna z Ukrainy wbila sie w malzenstwo ze znajomym Wlochem, bylo nawet wesele, ukrainskiej wodki bylo tyle ze od wczesnych godzin wieczornych malo pamietam, pan mlody ma o tyle gorzej ze on pamieta do dzis bo dziewczyna chciala go tak porobic ze o malo by brakowalo ze nie wiedzialby gdzie skrecic, ledwo ledwo sie wykaraskal przy pomocy prawnikow co kosztowalo go sporo, szczescie w nieszczesciu ze dziewczyna zaczela dobrze zarabiac i to ja utopilo bo wszelkie koszty sa teraz po jej stronie.

Tak wiec ogolnie dac sobie na luz, dla marnego grosza mozna sie niezle zalatwic, niech sie inny buja, a samemu najwyzej posredniczyc;-)
Co innego zawrzec normalna znajomosc... grin

Z moich doświadczeń wynika, że wschodnie dziewczęta są nawet bardziej sympatyczne niż nasze białogłowe. Ja mam jakiś sentyment do nich, może przez to że moja mama jest ze wschodu, a ja na dawnych Kresach spędzam dość dużo czasu.

A tak w sumie to nie można generalizować, bo w każdym kraju są różne kobiety, część z nich leci na siano po prostu. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Nocny tez grin

w pysk dac moge dac laugh

Blade Runner
Blade Runner
Tak patrząc na zdjęcie kobitki wklejone przez JuN'a i kilka jej pierścionków na palcach, to na biedną raczej nie wygląda - a skoro tak, to po jaką cholerę jej małżeństwo w Polsce.

Zresztą do takiej dupy miałby się nie przylepić żaden ruski bonzo - nie wierzę wink

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Szypior, pokaz zdjecie to Ci powiem czy warto.. smile

veteran
veteran
Originally Posted by Bzyku
Tak patrząc na zdjęcie kobitki wklejone przez JuN'a i kilka jej pierścionków na palcach, to na biedną raczej nie wygląda - a skoro tak, to po jaką cholerę jej małżeństwo w Polsce.

Zresztą do takiej dupy miałby się nie przylepić żaden ruski bonzo - nie wierzę wink

No właśnie, laska jest przednia i na biedną nie wygląda. Może po prostu jej się JUN spodobał wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Może dlatego, że na Wschodzie takich na pęczki grin

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Glupotom by bylo gdybys sie ozenil za te 3 tys dolcow.Co to jest 10 tys zlotych.Idz do sts usiadz z dziadkami i puscisz tasiemca za 2 zlote i wygrasz te 10 tys smile

Pamietacie jak Madzia z MJM wziela slub ze sasza za kase na jakies studia ? mieli potem maly problemik.

Szczypior nie sprzedawaj sie.Nie badz zachlanny ,chyba ze jestes bez uczuciowy i bedzie ci z tym dobrze.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Może to pierścionki z gumy Donald? wink Albo kolekcjonuje akty ślubu?

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Pierscionnki z odpustu.

old hand
old hand
Szczypior, ja bym nie ryzykował żadnych biznesów z ruskimi.

W zeszłym roku niedaleko Ciebie, bo w Cieszanowie (teściu po latach roboty na Śląsku wrócił w rodzinne strony) w lesie znaleźli na jednej gałęzi ojca i syna. Wszyscy wkoło wiedzieli, że im się powodzi, bo kręcą z ruskimi właśnie. Ale przestało się kręcić...

old hand
old hand
Szczypior, odpuść sobie. Taki wał można zrobić z kimś zaufanym, a tak ch...j wie jak to by się dalej potoczyło (zobowiązania prawne itd., trelemorele).

P.S. Ruskie a Ukraińcy to diametralna różnica, więc nie wkurwiać mnie panowie. Każdy ma swoją godność, a Polacy powinni to wiedzieć najlepiej.

old hand
old hand
Czemu zjada , czyżby cenzura?

Miało być:

Ukraińcy a Ruskie to diametralna różnica, więc nie wkur...iać mnie panowie. Każdy ma swoją godność, a Polacy powinni to wiedzieć najlepiej

old hand
old hand
A w czymże ta różnica miałaby się przejawiać ???

Obie nacje mordowały nas na potęgę bez żadnych skrupułów. A w stronach Szczypiora starsze pokolenia do dziś nienawidzą ludzi zza wschodniej granicy, właśnie za krzywdy nam kiedyś wyrządzone.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by jinx
Szczypior, ja bym nie ryzykował żadnych biznesów z ruskimi.

W zeszłym roku niedaleko Ciebie, bo w Cieszanowie (teściu po latach roboty na Śląsku wrócił w rodzinne strony) w lesie znaleźli na jednej gałęzi ojca i syna. Wszyscy wkoło wiedzieli, że im się powodzi, bo kręcą z ruskimi właśnie. Ale przestało się kręcić...

tak pamiętam

straszna historia, do tego obaj trzymali się za ręce...

ale to było bliżej w okolicach mojego miasta

a tak ogólnie to spoko spoko panowie, na pewno pochopnych kroków nie podejmę, zresztą mój ojczulek juz szuka jelenia do żeniaczki wink

Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, rymoholik, Akhu), 2,913 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,881
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026