|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja słyszałem wczoraj, że Shane szuka dziewcyny...chciał się ustatkować czy coś  Leon wczoraj tyle ich bylo, ze narazie musze od nich odpoczac 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
na upartego dalaby rade  [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no myśle że w porząsiu foczka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wporzasiu, ale to ruska, pewnie jakiegos wała ma w kieszeni 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
No no  Lepsza niz te ze slicznotek
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
wporzasiu, ale to ruska, pewnie jakiegos wała ma w kieszeni  Gorzej jak ma weża i długie i chwytne paluchy po nie swoje pieniądzory  Tak powazniej to wschodnie dziewczyny są calkiem sympatyczne, nie mam zbyt szerokiego spektrum ale z tych ktore mialem okazje poznac wiekszosc byla bardzo pozytywnie nastawiona do zycia. Znam tez inny przypadek, dokladnie na takiej samej zasadzie jak u Szczypiora, dziewczyna z Ukrainy wbila sie w malzenstwo ze znajomym Wlochem, bylo nawet wesele, ukrainskiej wodki bylo tyle ze od wczesnych godzin wieczornych malo pamietam, pan mlody ma o tyle gorzej ze on pamieta do dzis bo dziewczyna chciala go tak porobic ze o malo by brakowalo ze nie wiedzialby gdzie skrecic, ledwo ledwo sie wykaraskal przy pomocy prawnikow co kosztowalo go sporo, szczescie w nieszczesciu ze dziewczyna zaczela dobrze zarabiac i to ja utopilo bo wszelkie koszty sa teraz po jej stronie. Tak wiec ogolnie dac sobie na luz, dla marnego grosza mozna sie niezle zalatwic, niech sie inny buja, a samemu najwyzej posredniczyc;-) Co innego zawrzec normalna znajomosc... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wporzasiu, ale to ruska, pewnie jakiegos wała ma w kieszeni  Gorzej jak ma weża i długie i chwytne paluchy po nie swoje pieniądzory  Tak powazniej to wschodnie dziewczyny są calkiem sympatyczne, nie mam zbyt szerokiego spektrum ale z tych ktore mialem okazje poznac wiekszosc byla bardzo pozytywnie nastawiona do zycia. Znam tez inny przypadek, dokladnie na takiej samej zasadzie jak u Szczypiora, dziewczyna z Ukrainy wbila sie w malzenstwo ze znajomym Wlochem, bylo nawet wesele, ukrainskiej wodki bylo tyle ze od wczesnych godzin wieczornych malo pamietam, pan mlody ma o tyle gorzej ze on pamieta do dzis bo dziewczyna chciala go tak porobic ze o malo by brakowalo ze nie wiedzialby gdzie skrecic, ledwo ledwo sie wykaraskal przy pomocy prawnikow co kosztowalo go sporo, szczescie w nieszczesciu ze dziewczyna zaczela dobrze zarabiac i to ja utopilo bo wszelkie koszty sa teraz po jej stronie. Tak wiec ogolnie dac sobie na luz, dla marnego grosza mozna sie niezle zalatwic, niech sie inny buja, a samemu najwyzej posredniczyc;-) Co innego zawrzec normalna znajomosc...  Z moich doświadczeń wynika, że wschodnie dziewczęta są nawet bardziej sympatyczne niż nasze białogłowe. Ja mam jakiś sentyment do nich, może przez to że moja mama jest ze wschodu, a ja na dawnych Kresach spędzam dość dużo czasu. A tak w sumie to nie można generalizować, bo w każdym kraju są różne kobiety, część z nich leci na siano po prostu. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nocny tez  w pysk dac moge dac 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Tak patrząc na zdjęcie kobitki wklejone przez JuN'a i kilka jej pierścionków na palcach, to na biedną raczej nie wygląda - a skoro tak, to po jaką cholerę jej małżeństwo w Polsce. Zresztą do takiej dupy miałby się nie przylepić żaden ruski bonzo - nie wierzę 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Szypior, pokaz zdjecie to Ci powiem czy warto.. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tak patrząc na zdjęcie kobitki wklejone przez JuN'a i kilka jej pierścionków na palcach, to na biedną raczej nie wygląda - a skoro tak, to po jaką cholerę jej małżeństwo w Polsce. Zresztą do takiej dupy miałby się nie przylepić żaden ruski bonzo - nie wierzę  No właśnie, laska jest przednia i na biedną nie wygląda. Może po prostu jej się JUN spodobał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak patrząc na zdjęcie kobitki wklejone przez JuN'a i kilka jej pierścionków na palcach, to na biedną raczej nie wygląda - a skoro tak, to po jaką cholerę jej małżeństwo w Polsce. Zresztą do takiej dupy miałby się nie przylepić żaden ruski bonzo - nie wierzę  Może dlatego, że na Wschodzie takich na pęczki 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Glupotom by bylo gdybys sie ozenil za te 3 tys dolcow.Co to jest 10 tys zlotych.Idz do sts usiadz z dziadkami i puscisz tasiemca za 2 zlote i wygrasz te 10 tys Pamietacie jak Madzia z MJM wziela slub ze sasza za kase na jakies studia ? mieli potem maly problemik. Szczypior nie sprzedawaj sie.Nie badz zachlanny ,chyba ze jestes bez uczuciowy i bedzie ci z tym dobrze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak patrząc na zdjęcie kobitki wklejone przez JuN'a i kilka jej pierścionków na palcach, to na biedną raczej nie wygląda - a skoro tak, to po jaką cholerę jej małżeństwo w Polsce. Może to pierścionki z gumy Donald?  Albo kolekcjonuje akty ślubu?
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szczypior, ja bym nie ryzykował żadnych biznesów z ruskimi.
W zeszłym roku niedaleko Ciebie, bo w Cieszanowie (teściu po latach roboty na Śląsku wrócił w rodzinne strony) w lesie znaleźli na jednej gałęzi ojca i syna. Wszyscy wkoło wiedzieli, że im się powodzi, bo kręcą z ruskimi właśnie. Ale przestało się kręcić...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szczypior, odpuść sobie. Taki wał można zrobić z kimś zaufanym, a tak ch...j wie jak to by się dalej potoczyło (zobowiązania prawne itd., trelemorele).
P.S. Ruskie a Ukraińcy to diametralna różnica, więc nie wkurwiać mnie panowie. Każdy ma swoją godność, a Polacy powinni to wiedzieć najlepiej.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czemu zjada , czyżby cenzura?
Miało być:
Ukraińcy a Ruskie to diametralna różnica, więc nie wkur...iać mnie panowie. Każdy ma swoją godność, a Polacy powinni to wiedzieć najlepiej
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A w czymże ta różnica miałaby się przejawiać ???
Obie nacje mordowały nas na potęgę bez żadnych skrupułów. A w stronach Szczypiora starsze pokolenia do dziś nienawidzą ludzi zza wschodniej granicy, właśnie za krzywdy nam kiedyś wyrządzone.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczypior, ja bym nie ryzykował żadnych biznesów z ruskimi.
W zeszłym roku niedaleko Ciebie, bo w Cieszanowie (teściu po latach roboty na Śląsku wrócił w rodzinne strony) w lesie znaleźli na jednej gałęzi ojca i syna. Wszyscy wkoło wiedzieli, że im się powodzi, bo kręcą z ruskimi właśnie. Ale przestało się kręcić... tak pamiętam straszna historia, do tego obaj trzymali się za ręce... ale to było bliżej w okolicach mojego miasta a tak ogólnie to spoko spoko panowie, na pewno pochopnych kroków nie podejmę, zresztą mój ojczulek juz szuka jelenia do żeniaczki 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|