|
|
veteran
|
|
veteran
Witam! Chciałbym założyć konto w Betfair i zastanawiam się czy jest może aktualna jakaś promocja, typu link referencyjny. Z góry dzięki za pomoc i odpowiedź 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
witam chciałbym otworzyć drugie konto w funtach( mam już w euro). z betfair odpisali mi, że muszę założyć drugie konto MB z innym adresem mailowym moje pytanie- czy można mieć dwa konta w MB, czy wystarczy tylko dodać nowy adres do dotychczasowego konta MB przepraszam, że w tym temacie ale może ktoś miał już taki problem proszę o dokładną odpowiedź i z góry bardzo dziękuję
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy można mieć dwa konta w MB, czy wystarczy tylko dodać nowy adres do dotychczasowego konta MB na MB mozesz mieć do pięciu kont tj. pięciu adresów email kazdemu kontu Betfair musi byc podporządkowany jeden, oryginalny adres email MB. deponując/wypłacajac należy wtedy ustawić na MB dany adres email jako główny (domain).
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Chcę wpłacić przez MB, wiec mnie ta promocja nie dotyczy 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dlaczego mecz Liverpool - Man Utd juz od dluzszego czasu jest zawieszony. Moze ktos wie?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nadal jest to samo, także w tenisie o co chodzi?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Juz jest OK. Wydaje sie, ze mieli jakies problemy techniczne.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
"Market Suspended due to Bomb Scare
For security reasons Betfair has had to be evacuated. Some managed markets are suspended until this issue has been resolved. We apologise for the inconvenience caused."
Rynki zawiesili bo mieli alarm bombowy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy ktos kto wyplacam srodki z betfair za pomoca przelewu bankowego moglby mi powiedziec ile taka operacja trwa ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
odradzam - operacja kosztuje 15 Eur,
lepiej załóż sobie konto na MB, ale najpierw musisz wpłacić z niego na BF, aby póżniej wypłacić.
wypłać z BF na MB u mnie było natychmiast i za darmo. pożniej wpłać z MB np, do UB, EXp itp za darmo i natychmiast i dopiero na końcu z bukmachera wypłać na swoje konto - operacja trwa 1 dzień i kosztuje cię 0 ( słownie z darma)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
tylko zdaje sie, ze w exp i uni trzeba obrocic chociaz 1 raz przed wyplata, mam racje ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie, to jest twoje konto i jak nie jesteś objęty żadną promocją to możesz robić sobie na nim co chcesz. (przynajmniej ja nie mam żadnych problemów)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy mogę na swoje konto w Betfair wpłacać pieniądze z mojego konta Moneybookers a wypłacać na Netellera? I odwrotnie: wpłacać z Netellera do BF i z wypłacać BF do MB? Pytam bo mam konta u kilku buków i zawsze w razie potrzeby przerzucałem środki między nimi za pomocą Moneybookwers, a ostatnio założyłem konto w Willhillu który nie obsługuje Moneybookers.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest to dosc skomplikowane i nie chce mi sie tego pisac ale bylo juz wczesniej
jak wplacasz mb na bf to musisz pozniej kwote depozytu wyplacic na mb a nadwyzke mozesz juz gdzie chcesz z netellerem podobnie
jak kiedys musialem zrobic cos podobnego to skorzystalem z gb, wplata z nt na konto gb, wyplata po minucie na mb, na mb bylo po kilku minutach, z tym ze napisali ze jak taki proceder bedzie sie powtarzac to zamkna mi konto
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzięki. Szkoda że nie mogę nigdzie zobaczyć historii moich wpłat i wypłat z Moneybookers, bo sam nie wiem czy więcej wpłaciłem czy wypłaciłem na Betfair. Ale to w takim razie wyjdzie gdy spróbuję wypłacić coś na konto Netellera.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy polski support Betfair działa w soboty?I w jakich godzinach działa w tygodniu i w weekend??
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Pytam bo muszę się z nimi skontaktować.Stała się sprawa niebywała.Na razie się wstrzymam z opisywaniem tutaj całej sytuacji i poczekam na ich reakcje i odpowiedź.Czekam jednak od wczoraj.Posłałem już z 5 maili i nic.poczekam jeszcze chwile.Czy nie ma numeru tel. pod którym mówią po polsku?
Pozdrawiawm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stała się sprawa niebywała tak mi sie przypomnialo ze kiedys dostalem niezłego srania bo po zalogowaniu sie zobaczyłem stan konta "0.00" . Co sie okazało : jak uzywałem OPERY to mi kasy nie wyswietlało !! to tak OT . bo nie potrafie odpowiedziec na Twoje pytanie .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pytam bo muszę się z nimi skontaktować.Stała się sprawa niebywała.Na razie się wstrzymam z opisywaniem tutaj całej sytuacji i poczekam na ich reakcje i odpowiedź.Czekam jednak od wczoraj.Posłałem już z 5 maili i nic.poczekam jeszcze chwile.Czy nie ma numeru tel. pod którym mówią po polsku?
Pozdrawiawm wczoraj an BF byly problemy z ksiegowaniem depozytow z Neteller. wszystkie depozyty (proby depozytow) sa zawracane na kona NT. wykonaj transfer dzis ponownie
|
|
|
Link skopiowany do schowka