|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I oto chodziło właśnie.Już wszystko w porządku dlatego nie chciałem siać zamętu za szybko.Aczkolwiek pewien strach u mnie wystąpił. i mam nauczke żeby nie wpłacać dużych sum za jednym razem.Teraz będę je dzielił np. na 4 części.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy wypłaty na MB są realizowane także w weekendy??
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czy wypłaty na MB są realizowane także w weekendy?? Tak.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Suma wpłat karta wynosi EUR100 i tyle mogę max. wypłacić - to info ze strony BF - zakładka Withdrawals, a jeżeli mam na koncie EUR140 to jak te pozostałe 40 wypłacić na kartę? Dopiero następnego dnia? OCB?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
możesz od razu wypłacić całość, tj.140 EUR na karte - pod warunkiem, ze pozostałe sposoby deponowania (np. MB) masz 'wyzerowane' - wiecej wypłat niz depozytów)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam.Mam pytanko.Nie mam karty kredytowej a chciałbym wpłacic kase na moje konto w BF z karty niepełnoletniego brata czy nie bedzie problemów ? Czy wpłata musi pojsc z karty własciciela konta w BF ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy na BF jest aktualnie jakas promocja 100% od depozytu? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy na BF jest aktualnie jakas promocja 100% od depozytu?  Nie ma czegoś takiego. Jak się zarejestrujesz z czyjegoś kodu polecającego, to dostaniesz 20 funtów po ugraniu 50 pkt betfair.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
...a linka do kodu promocyjnego dajacego Ci bonus 20 Euro masz na poprzedniej stronie  ciao
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
...a linka do kodu promocyjnego dajacego Ci bonus 20 Euro masz na poprzedniej stronie  ciao A jak dobrze poszukasz to znajdziesz link z którego dają 25 funtów, czyli coś około 36 euro. Jest chyba z trzy strony wcześniej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja robilem niedawno zwrot na karte to mi 120 $ policzylo po kursie 2,5 Onie to przeliczaja przez 10 walut czy co?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam.Mam pytanko.Nie mam karty kredytowej a chciałbym wpłacic kase na moje konto w BF z karty niepełnoletniego brata czy nie bedzie problemów ? Czy wpłata musi pojsc z karty własciciela konta w BF ? Zna ktoś odpowiedz? Z góry dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musisz byc wlascicielem karty jesli chcesz wplacac, wszedzie tak jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja robilem niedawno zwrot na karte to mi 120 $ policzylo po kursie 2,5 Onie to przeliczaja przez 10 walut czy co? A jaki bank jesli mozna zapytac? Mi Inteligo euro liczy czasem nawet o pol grosza wiecej niz kurs NBP danego dnia (pewnie licza z dnia poprzedniego) - w kazdym razie dostaje tyle co chcialem. Dodatkowo w opisie tranzakcji powinienes miec ile kasy dostales (moze ktos bieze oplaty potraca z twojej kwoty?)
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam ! mam takie troche poczatkujace pytanie, w ktorym miejscu na stronie betfair sa te wykresy ilustrujace jak zmienial sie kurs ? szukam nie moge znalesc chyba slepy jakis jestem.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
witam ! mam takie troche poczatkujace pytanie, w ktorym miejscu na stronie betfair sa te wykresy ilustrujace jak zmienial sie kurs ? szukam nie moge znalesc chyba slepy jakis jestem.
pozdrawiam klik na drużyne lub zawodnika i juz masz 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
witam jak postawić lay za mniej niż 4 euro na nba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja robilem niedawno zwrot na karte to mi 120 $ policzylo po kursie 2,5 Onie to przeliczaja przez 10 walut czy co? A jaki bank jesli mozna zapytac? Mi Inteligo euro liczy czasem nawet o pol grosza wiecej niz kurs NBP danego dnia (pewnie licza z dnia poprzedniego) - w kazdym razie dostaje tyle co chcialem. Dodatkowo w opisie tranzakcji powinienes miec ile kasy dostales (moze ktos bieze oplaty potraca z twojej kwoty?) chyba zle spojrzalem, tamtego jeszcze nie zaksiegowali, to byla inna operacja tak wiec wsyzstko ok 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam!
Mam pytanie oraz prosbe. Czy zna ktos jakis program pomocny do wyszukiwania okreslonych rynkow na betfair? Dokladniej chodzi mi o to ze chce wyszukac sobie wszystkie zdarzenia w ktorych moge zalozyc sie o np: "strzelony hat-trick", "rzuty rozne w meczu" lub "zdobywca gola" itd... (W zwyklych bukach sa takie filtry, natomiast betfair nie oferuje tego na swojej stronie www). Moje poszukiwania w necie zakonczyly sie porazka wiec moze ktos z Was spotkal sie z czyms takim.
Z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam i zycze milego dnia.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Do tej pory nie mam zwrotu za wczorajsze odwołane skoki Trochę niepoważne 
|
|