Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 13 1 2 9 10 11 12 13
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
'loga Hi jackiem'

a co to oznacza, ja jestem dość zielony w kwestiach informatyki wink ale wiem, że mam taki programik tongue

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no już wiem o co chodzi, zobaczymy jakie będę rezultaty.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Jesli tamte 2 programy nie pomogly, to masz zainstalowany jakis inny wiekszy syf, kiedys etz tak mialem pop upy wyskakiwaly, strona startowa sie zmienila etc

Log to nic innego jak skan, a jego wynik zapisujesz w pliku tekstowym i wrzucasz na to forum www.searchengines.pl [searchengines.pl] wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Reasumujac najlepiej bedzie jak zrobisz porzadki na dysku. zgrasz co ciekawsze pliki filmowe, tekstowe czy muzyczne na plyty DVD, sformatujesz dysk i postawisz system od nowa - wszelkie gowna zostana zlikwidowane - potem po reinstalce koniecznie zainstaluj Service Pack i najlepiej jakis program antywirusowy, teraz to juz naprawde nie kosztuje majatku, napewno warto - no i sztandarowa zasada nie wskakuj na podejrzane strony

Z
member
member
Z Offline
moze mi ktos pomoze mam taki problem że gdy uruchamia mi się windows to monitor wygasa i taki napis "no signal" wie ktoś może jak można to naprawić; myśle o formacie ale czy istnieje jakas inna mozliwość od formatu??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ziomek21
moze mi ktos pomoze mam taki problem że gdy uruchamia mi się windows to monitor wygasa i taki napis "no signal" wie ktoś może jak można to naprawić; myśle o formacie ale czy istnieje jakas inna mozliwość od formatu??

Wydaje mi się, że to nie poprawnie podłączone kable. monitor - karta grafiki. wink

Chyba że to awaria karty graficznej lub monitora, ale to zupełnie inaczej by sie objawiało.

old hand
old hand
Originally Posted by Lord Devastator
Czy gadu gadu moze wywalac system powodujac jakies konflikty sprzetowe z nie wiem moze karta dzwiekowa - chodzi o to ze komputer samoczynnie sie znienacka restartowal i po ponownym uruchomieniu pokazywal sie komunikat ze nastapila 'powazna awaria systemu i jego zamkniecie' - pobuszowalem w opcjach i zabronilem mu automatycznego ponownego uruchsmiania, jednak nie zdalo sie to na wiele bo pojawia sie niebieski ekran, na ktory odpowiedz moze byc tyylko jedna - wylaczenie i ponowne wlaczenie. Jak gg jest wylaczone te problemy nie wystepuja - co tu robic?

Miałem podobny problem (niebieski ekran), ale aktualizacja BIOS-a załatwiła sprawę.

P
old hand
old hand
P Offline
peace trzeba mi jakies instrukcje
/programy czy cuś, żeby skompresowac film z kamery cyfrowej, czyli DV, zajmujący 4.5gb na normalny avi etc. który zajmuje tyle ile zwykle zajmują filmy po kompresji wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Lord Devastator
Reasumujac najlepiej bedzie jak zrobisz porzadki na dysku. zgrasz co ciekawsze pliki filmowe, tekstowe czy muzyczne na plyty DVD, sformatujesz dysk i postawisz system od nowa - wszelkie gowna zostana zlikwidowane - potem po reinstalce koniecznie zainstaluj Service Pack i najlepiej jakis program antywirusowy, teraz to juz naprawde nie kosztuje majatku, napewno warto - no i sztandarowa zasada nie wskakuj na podejrzane strony

Po co od razu walic formata?
Dla mnie to bez sensu. smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by El_Darro
Originally Posted by ziomek21

Wydaje mi się, że to nie poprawnie podłączone kable. monitor - karta grafiki. wink

Chyba że to awaria karty graficznej lub monitora, ale to zupełnie inaczej by sie objawiało.

Mnie się wydaje że nie do końca kabel smile Wina leży pewnie po stronie sterowników. Instalowałeś jakieś najnowsze? Bo skoro Windows się włącza i monitor pada to raczej to jest tego przyczyna.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
miałem to smao smile kompa rozkrecilem, myslalem ze monitor sie zje.. bo lampa robial sie pomaranczowa po chiwli i kaput.2dni kompa rozkrecalem i sparwdzalem ,wkoncu zaskoczylo. cos z slotach sie obluzowalo ,wiec rozkerc kompa i pobaw sie w dociskanie itp:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
posiada ktos pdfy na temat flasha??? bede b. wdzieczny

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Mam taki oto problem, mianowicie chodzi mi o kodeki jakie są dokładnie potrzebne lub co może być tego przyczyną, że prawie każdy film po kompresji divix rozjeżdża mi się z głosem, tzn. głos idzie szybciej a obraz jakieś 2 sekundy później, miał już ktoś taki problem i wie jak temu zaradzić lub wie co się za tym kryje? Dla uzupełnienia wszystkie filmy kompresowane xvidem działają poprawnie, no może pare, które można policzyć na palcach jednej ręki też się podobnie rozjeżdżają, wszelkie sugestie mile widziane

Pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam maly problem !! u mojej małej na laptopie i montuje cos w photoshopie,a tu nagle myszka sama zapie.... w dol ekranu(kursor).
myszka moge przesuwac w inna strone ,a ona i tak na chama w swoj lewy dolny lub gorny rog.
wejscie usb dobrze podlaczone itp
Wiem ze to raczej nie od myszki bo odlaczajac ja i psolugujac sie tabletem co pewien czas znow sama leci gdzie chce:/ pomocy

C
journeyman
journeyman
C Offline
prawdopodobnie wyrobil sie tablet w notebooku propozycja wyslij go do serwisu wiekszosc firm teraz oferuje gwarancje door to door wiec przyjada i zabiora sprzet sami potem kwestia tylko oczekiwania na szybki serwic Zycze Ci tylko zeby to nie byl ACER poniewaz nie maja oni serwisu w Polsce tylko w Słowacji a wtedy sie czeka ok miesiaca albo i jeszcze dluzej samemu odradzam zabawe w serwic jest to dosc trudna sprawa do naprawienia domowymi sposobami pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
cholera z przywzyczajenia napsailem tablem zamaist touchpad:P komp jest della, hmm no nic zobacze z 2 dni czy mu nieprzejdzie i rozejrze sie smile

R
journeyman
journeyman
R Offline
Witam
mam taki problem.
chce zainstalowac komunikator aqq i wyskakuje mi tkai blad
wie ktos o co chodzi i czy da sie cos z tym zrobic?
sciagalem juz z kilku storn ten program i zawsze mam to samo ale kiedy raz udalo mi sie zainstalowac

www.fotosik.pl [fotosik.pl]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam taki problem. Otóż gg nie chce archiwizować mi rozmów.

Ale po kolei. Niestety ostatnimi czasy zmuszony byłem do zrobienia formatu dysku. Przed formatem skopiowałem sobie cały folder gg z kontaktami i archiwum. Po wgraniu windowsa i zainstalowaniu gg wrzuciłem tamten folder w miejsce tego nowego. I od tego czasu nie w archiwum nie pojawiła się żadna nowa rozmowa. Prędzej już wykonywałem tą czynność kilka razy i zawsze wszytsko działało. Dodam, że nie mam zaznaczone w ustawieniach gadu "nie archiwizuj wiadomości"

Wie ktoś w archiwum nie pojawiają się nowe rozmowy?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mialem bardzo dlugo kilkadziesiat maili w spamie na wp.pl. Dzis po zalogowaniu zostalo tylko 6 najnowszych. Jest mozliwosc odzyskania utraconych maili?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ze spamu chyba, nie, bo one sa wywalane automatycznie po jakis okresie czasu.
Na przyszlosc przenos ze spamu do odbiorczej i gitara wink

Strona 11 z 13 1 2 9 10 11 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, forty, burbon, JelineK, kamel), 1,441 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,879
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025