Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 10 1 2 6 7 8 9 10
H
old hand
old hand
H Offline
może chcesz Lilsa (22 punkty w 29 meczach) za Thomasa?
pod względem punktów to drugi zawodnik Colorado.

ehhhh co sie stało z forum? czuje sie troche zagubiony laugh

Bonus: Unibet
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Originally Posted by lupus
Mowiac o C, pare osob wie o kogo mi chodzi i nie moge go wyciagnac o jasnej ciasnej frown

Chce ktos Spezze ? grin

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Mogę oddać :
-Alfreddson(on wróci za kilka dni wink )
-J.Williams
-Sykora
-Staios

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Brudas czyli Sundin za Aebischera nie bardzo ? ;]

H
old hand
old hand
H Offline
Originally Posted by Fro_Lech
Brudas czyli Sundin za Aebischera nie bardzo ? ;]
Fro dzisiaj miałem podjąć ostateczną decyzje co robie z bramkarzami i wszystko wskazywało na to (na skutek braku porozumienia z lupusem :D) że zdecyduje sie na Aebischera. Pomyślałem- OK klikne w "Accept trade" i mam spokój z fantasy.
Ale zanim to nastapiło obleciałem szybko highlights niedzielnych meczy i okazało sie że Pascal Leclaire (z Columbus) zszedł z lodu z powodu kontuzji.
Nie wiadomo o co chodzi, dzisiaj miał (choć może dopiero ma) mieć jakieś prześwietlenia a że Columbus to taka hokejowa wioska więc do informacji trudno dotrzeć.
Wyszło potem tylko info że Kurtki sprowadziły dzisiaj z Syracuse Ty'a Conklina (bramkarz) więc skoro sięgają po golkipera z farmy- coś z Leclairem musi być nie tak.
Wnioski wydają sie być proste: w najbliższych meczach Columbus najczęściej między słupkami stał będzie Fredrik Norrena - i jego właśnie wziąłem z wolnych graczy.

Tak czy owak dzięki za propozycje piwo . Twoja oferta może okazać sie lepsza ale niosla tez pewne ryzyko grin

pozdrawiam papa

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Rudzik w zyciu bym nie pomyslal, ze polkniesz Fredzia wink

veteran
veteran
Jakoś ten Sedin mi nie pasował.Biorąc Alfiego licze przede wszystkim na poprawę gry Ottawy, bo potencjał mają a póki co grają słabo.Może gdy będą musieli gonić uciekające play-offy to trener wroci do tzw. pizza line czyli Heatley-Spezza-Alfredsson a wtedy powinno być lepiej.Wg. mnie trade na remis, ale jak będzie zobaczymy wink

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Przede wszystkim elastyczność i zabawa smile. Szukam cały czas nowych rozwiązań, transfer Małkina(1 mój trade) był rewelacyjny. Afinogenov musi się jeszcze zaaklimatyzować wink. Też myślę, że w miarę remisowa wymiana. Sedin ma trochę asyst na to liczę i jest w miarę równy. Alfredsson nie zapominajmy ma jednak duży potencjał (w zeszłym sezonie 103 pkt.), jednak trochę mi się znudziło czekanie na eksplozję jego potencjału wink.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
12 kolejek za nami, a miedzy 4 a 11, tylko 11pkt roznicy, ale scisk grin
2och pierwszych odskoczylo, noi 2 ostatnie czerowne latarnie tez widoczna juz strata smile

H
old hand
old hand
H Offline
Trzeci do drugiego traci 1 punkt grin czyli aż tak bardzo nie odskoczyli jeszcze.
Jednak rzeczywiście ścisk jest niezły. 11 kolejek do końca a chyba cała pierwsza 14-stka ma szanse na główny play-off.

Ja osbiście cieszyłbym sie z play-offu pocieszenia ale nie wiem co ze mną bedzie za kilka tygodni (bardzo, bardzo, ale to bardzo trudna sesja która już ukazuje sie na horyzoncie a jak by tego było mało- wczesniej trzeba do niej zostać dopuszczonym :()
Przyszłość popularnych Brudasków na wygląda więc zbyt optymistycznie frown

H
old hand
old hand
H Offline
normalnie SZOK !!!

Najpierw najlepszy atakujący - Mats Sundin - wyleciał mi ze składu na kilka tygodni.
W tym samym czasie w kilku spotkaniach nie zagrał Milan Hejduk.
Sundin wrócił i kontuzje złapał mój najlepszy bramkarz - Thomas Vokoun (jeszcze nie gra).

Do kolekcji brakowało więc już tylko kontuzji najlepszego obrońcy, no i prosze bardzo - Chris Pronger (człowiek który w 41 meczach uzbierał 40 punktów, król asyst- 33, bilans +/- +21 smirk , i 22 power play points) złamał stope i nie zagra conajmniej do lutego shocked shocked

Bez podziałów na pozycje Pronger to mój człowiek numer 1 więc nie wiem co sie dzieje Panowie.
Kontuzje zawsze sie trafiały ale nigdy samych i tylko samych najlepszych zawodników.

Pech udziela sie też na Sportsline gdzie kontuzji doznał J-S Giguere (najlepszy bramkarz NHL obecnego sezonu). Tam przynajmniej sprowadziłem Ray'a Emery na zastępstwo. ooo

Jak by tego było mało Mason gra świetnie więc z powrotem Vokouna w Nashville śpieszyć sie nie będa- i trudno sie temu dziwić.

krótko mówiąc- cały sezon z kontuzjami frown

H
old hand
old hand
H Offline
wiatm

po początkowych urazach:

Sundin (3 tygodnie)
Hejduk (1 tydzień)
Pronger (5-6 tygodni - trwa)
Vokoun (6 tygodni)

cyrku ciąg dalszy:

Liles (4-6 tygodni)
Fedorov (nie wiedomo, mam nadzieje że niedługo)
-------------------------------------------------

w związku z tym mam pytanie.
Byłby ktoś zainteresowany pozyskaniem ode mnie Fredrika Norreny (pierwszy bramkarz Columbus) w zamian za jakiegoś obrońce??
ewentualnie right winga?
Jeśli ktoś szuka bramkarza bądź ma nadmiar defensorów a przy okazji chciałby pomóc bliźniemu (dobry uczynek tongue ) - prosze o jakieś propozycje.
papa

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Witam

Mam takie pytanko, czy ktos z graczy z Fantasy jest teraz on line, jesli tak prosze dac znac, sprawe mam wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Nivet nie mam juz sily do Ciebie wink

Wez usiadz zmien sklad do prozdu do konca sezonu i bedzie lajt wink

Buczy zreszta to samo.

Ja wam mam te sklady zmieniac? sonar

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
NO panowie 2 kolejki do konca, awans do PO zapewnil sobie juz Byzku piwo

Awans do PO wywalczy 6 druzyn(czyli jeszcze 5 wolnych miejsc :P)

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
A ja apeluję o uczciwość i gre fair-play w ostatnich tygodniach piwo

veteran
veteran
Lupus celowo nie odpowiadasz na moją propozycje wymiany czy jej nie widzisz ? tongue

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Widze, widze, ale musimy pogadac, bo w takiej formie nie dojdzie do skutku wink

veteran
veteran
Proponuj, próbuj ale skoro nie w takiej formie to wątpie żebyśmy doszli do porozumienia.Wydaje mi się że moja propozycja była rozsądna i korzystna dla obu stron (wystarczy popatrzyć na statystyki z ubiegłego tygodnia czy miesiąca) wink

H
old hand
old hand
H Offline
witam Panowie i dzięki za sezon piwo

Ja już podsumowuje bo dla mnie dzisiaj tak naprawde rozgrywki sie kończą a potem może nie być czasu ani chęci.
pozytywy:
-awans do playoff smile
-właściwie od początku do ostatniej kolejki cały czas pozycja wicelidera smile (którą strace właśnie w ostatnim tygodniu)
-pokonanie mistrza z poprzedniego sezonu smile
-pokonanie zwycięzcy regular season 2006/2007 smile
negatywy:
-ciągłe kontuzje tylko i wyłącznie kluczowych graczy frown

Kurde ostatnie tygodnie mogłem zagrać składem jakim chciałem i wyniki były świetne: pokonanie Bzyku's Killers, Szczuros Sharks, Igorynka Bubbles czyli TOP 3 ligi (nie licząc mnie). Myślałem że to dobry znak przed postseason, ale skoro cały rok były same kontuzje i nagle wszyscy zdrowi to nie jest to nic innego jak cisza przez burzą. Zmasowany atak na Brudaski stał sie faktem gdy ze składu wypadli kolejno: Zetterberg (najwięcej punktów w zespole), Kaberle (drugi obrońca) i dzisaj kolekcje uzupełnił Pronger (najlepszy obrońca).
Szkoda że to wszystko tak przed samym playoff, ale trudno. Z kontuzjami jeszcze nikt nie wygrał i nie wygra.

dzięki za 'rozrywke' i powodzenia wszystkim papa
do września ?? piwo

Strona 8 z 10 1 2 6 7 8 9 10

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (burbon, $-man, Szuman, Lukasz111, rymoholik, alfa, Sensei, latajaca_holenderka, wHiTe_StAr, poozon, rafal08, 11kera11), 3,328 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,829,013
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025