- Wczoraj Wojewodzki gadal z Bosakiem. - Z kim? - No z Bosakiem!!! - Aaa, to ten co gra w M jak Milosc!!
Oglądał ktoś to wczoraj?Bo ja tak i miałem niezłą polewkę.Muszę powiedzieć,że mam spory szacunek dla Bosaka.Co prawda jego poglądy są dość konserwatywne,ale wykazał się dużą cywilną odwagą za przyjście do Kuby i bronienie swoich przekonań.
P.S.Mówcie co chcecie,ale Majewski przy Kubie wysiada.
- Wczoraj Wojewodzki gadal z Bosakiem. - Z kim? - No z Bosakiem!!! - Aaa, to ten co gra w M jak Milosc!!
a chodzi ci o tego ;d no dobra mogles skojarzyc bo ogladalem zapowiedz ;d Oglądał ktoś to wczoraj?Bo ja tak i miałem niezłą polewkę.Muszę powiedzieć,że mam spory szacunek dla Bosaka.Co prawda jego poglądy są dość konserwatywne,ale wykazał się dużą cywilną odwagą za przyjście do Kuby i bronienie swoich przekonań.
Oglądał ktoś to wczoraj?Bo ja tak i miałem niezłą polewkę.Muszę powiedzieć,że mam spory szacunek dla Bosaka.Co prawda jego poglądy są dość konserwatywne,ale wykazał się dużą cywilną odwagą za przyjście do Kuby i bronienie swoich przekonań.
oglądałem i zgadzam się z przedmówcą
polewka przednia a sam Bosak nei wypadł najgorzej - nie dał się sprowokować i dzielnie stał na straży swoich przekonań szanuję takich ludzi nawet jak są z LPR
Bosak dawał się jechać :] Wojewódzkiego nie lubie bo jest prostakiem - tekst typu "kur.wa teoretyk(jakos tak)" byl zalosny.
Originally Posted by odgdog
www.itypy.pl [itypy.pl] i z lewej strony "profesjonalne typy". Koleś gra niesamowie kursy
i to takie smieszne? dobry layout koles sie meczy prowadzac strone a ten sie smieje
Jak byś sie dobrze przyjrzał, to byś zobaczył "profesjonalizm" i sie faktycznie pzynajmniej usmiechnoł.... Już sam dobór buków jest zaiste profesjonalny -betgun, BAH, bWIN i betsson. Hehe od razu widać wieloletnie doświadczenie. Archiwum tez jest fajne, są podane typy i wyniki, ale juz zysk/ strate trzeba sobie amemu policzyć ....:)
hehe maja jeszcze jedną perełke "Uwaga!!! Ze wzgledu na otrzymywane maile, pragniemy wszystkich naszych uzytkownikow przestrzec przed stronami plagiatorow. Seriws itypy.pl jest serwisem oryginalnym, a reszta to plagiatorzy i kiczmeni. Nie bierzemy zadnej odpowiedzialnosci za strony ludzaco podobnej do naszej. Wobec wszystkich osob, ktore wprowadzaja naszych uzytkownikow w blad zostana wyciagniete konsekwencje prawne. Zespol itypy.pl "