Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#1039312 12/03/2007 10:34
Porucznik
Porucznik
pogodnie kosz pogodnie

gwizdek 1:00 Charlotte - Orlando

gwizdek 2:00 Milwaukee - Toronto

gwizdek 2:00 Memphis - New Jersey

gwizdek 4:00 Phoenix - Houston

gwizdek 4:30 Golden State - Dallas

======================

uwaga Gospodarze na pierwszym miejscu.
uwaga Prosze podawać sensowne informacje.
uwaga Uprasza się o niepodawanie suchych typów.
uwaga Pomocne linki w przyklejonym temacie w dziale US Sports

Bonus: Unibet
old hand
old hand
witam fanów nba
kusi mnie mecz memphis-new jersey - i postawienie na gości , mają 5 porażek z rzędu więc pora na przełamkę - chyba , że jakieś kontuzje lub inne przeciwwskazanie - proszę o doradztwo fachowców - dzięki

Zuzia Róża
Zuzia Róża
w NJN nie gra nadal Nenad Krstic i Clifford Robinson. Wrocil za to Jefferson ale nie wiadomo w jakiej jest dyspozycji i podejrzewam ze na poczatku nie bedzie sie zbytnio forsowal.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by crossmen
witam fanów nba
kusi mnie mecz memphis-new jersey - i postawienie na gości , mają 5 porażek z rzędu więc pora na przełamkę - chyba , że jakieś kontuzje lub inne przeciwwskazanie - proszę o doradztwo fachowców - dzięki

To w ogole nie jest zaden argument , ze jakas druzyna ma serie 5 porazek , bo jak sa slabi to beda kolejne porazki , dokladnie musze przeanalizowac spotkania , ale jest poniedzialek wiec chwila wytchnienia dla wszystkich co sie bawia w buckmacherke , przynajmniej ja to tak rozumiem:), a cos napisze tylko ze w godzinach wieczornych

Pozdrawiam

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Golden State - Dallas 2 1,49 profesjonal

Wobec niepewnego statusu Barona Davisa spowodowanego problemem z kolanem - zawodnika,który ma ogromny wpływ na grę Warriorsów - oraz bardziej prozaicznej przyczyny - formy Mavericksów(przede wszystkim ich gry defensywnej)myślę,że jest to równie dobry,co oczywisty typ na dzisiejszą noc.

H
veteran
veteran
H Offline
Originally Posted by bodescu_wampir
witam fanów nba

To w ogole nie jest zaden argument , ze jakas druzyna ma serie 5 porazek , bo jak sa slabi to beda kolejne porazki , dokladnie musze przeanalizowac spotkania , ale jest poniedzialek wiec chwila wytchnienia dla wszystkich co sie bawia w buckmacherke , przynajmniej ja to tak rozumiem:), a cos napisze tylko ze w godzinach wieczornych

Pozdrawiam

A może jednak to jest argument, ostatni rywale NJN bardzo silni i nic dziwnego, że tyle porażek z rzędu, teraz nadarza się okazja na zwycięstwo ze słabym nie ma co ukrywać Memphis, które walczy już tylko o jak najlepszą pozycję w drafcie, a jak Carter i spółka chcą PO, to muszą takie mecze wygrywać. Według mnie dziś Netsi jak najbardziej do grania, po całkiem ładnym kursie.

bazyl #1039764 12/03/2007 17:03
shaken not stirred
shaken not stirred
Originally Posted by bazyl
w NJN nie gra nadal Nenad Krstic i Clifford Robinson. Wrocil za to Jefferson ale nie wiadomo w jakiej jest dyspozycji i podejrzewam ze na poczatku nie bedzie sie zbytnio forsowal.

W kiepskiej smile jak zresztą w całym sezonie

vs Houston: 1/6 z gry, 3 straty,
vs Spurs: 3/10 z gry, 2 straty, 0/3 FT, 6 zb.

hokuy #1040197 12/03/2007 19:07
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by hokuy
Originally Posted by bodescu_wampir
witam fanów nba

Pozdrawiam

A może jednak to jest argument, ostatni rywale NJN bardzo silni i nic dziwnego, że tyle porażek z rzędu, teraz nadarza się okazja na zwycięstwo ze słabym nie ma co ukrywać Memphis, które walczy już tylko o jak najlepszą pozycję w drafcie, a jak Carter i spółka chcą PO, to muszą takie mecze wygrywać. Według mnie dziś Netsi jak najbardziej do grania, po całkiem ładnym kursie.

Co to za argument , ze druzyna przegrywa kilka meczy z rzedu , to teraz "musi" wygrac, czy ktos pamieta celtow???
Ile oni meczy przegrali 16 czy 17 bo nie pamietam i to z rzedu oczywiscie , jakbyscie tak grali ludzie to majatek byscie przegrali...
Netsi przegrali odpowiednio z celtami ,76,mavericks , rakietami i ostrygami z kazdym zespolem ponad 10 pts , nie twierdze ze tego meczu z memphis nie wygraja , musze sie przyjrzec dokladnie czy to przeciwnicy wygrywali mecze , czy netsi byli tak slabi , teraz smigam na silke , ale jak wroce to cos napisze, ale niech nikt prosze nie pisze , ze seria porazek to jest jakis argument , bo tylko ludzie przegraja przez takie cos pieniadze...

Ok ,smigam , jak wroce cos napisze , tymczasem
Powodzenia

hokuy #1040430 12/03/2007 19:56
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
[quote=hokuy a jak Carter i spółka chcą PO, to muszą takie mecze wygrywać. [/quote]

Dawno dawno temu pisalem w tym dziale, ze NJ zakonczy runde zasadnicza z ujemnym bilansem i nadal to podtrzymuje. NJ to w tej chwili druzyna , ktora nie ma prawa wygrac z takimi zespolami Dallas, SA, Phoenix, Miami, a moze przegrac doslownie z kazdym. Sa naprawde slabi, ogromna ilosc strat, beznadziejna skutecznosc. Druzyna bez przyszlosci, typowy sredniak, ktory nie ma prawa mieszac w rozgrywkach.

donic #1040535 12/03/2007 20:16
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kosz Golden State - Dallas Mavericks
Typ: under 206.5 pkt
Kurs: 1.91
Buk: GB
Stawka: 5/10

To, że Dallas jest obecnie jedną z najlepszych drużyn w lidze w dużej mierze zawdzięcza obronie (najmniej straconych punktów obok San Antonio, Detroit i Houston). Momentami zdarza im się upokorzyć przeciwników tak, że ci nawet nie wychodzą z 80 punktów. Dzisiaj raczej tak niskiego wyniku nie będzie, gdyż naprzeciw "Mavericks" staną niezwykle ofensywnie usposobieni (w szczególności we własnej hali) "Wariors". Mimo to uważam, że zmęczone wczorajszymi meczami obie ekipy nie będą jakoś specjalnie forsowały tempa i nie przekroczą linii 206.5 punktów. Tym bardziej, że wątpliwy jest udział w dzisiejszych zawodach podstawowego playmaykera Golden State Barona Davisa.

donic #1040577 12/03/2007 20:23
B
journeyman
journeyman
B Offline
Witam

Milwaukee - Toronto 1
Phoenix - Houston(+6,5) 2

Milwaukee jest bardzo groźne na swoim terenie.Ostatnia minimalna przegrana z Cleveland oraz fakt pokonania calkiem niedawno Toronto na wlasnym parkiecie,każe mi przypuszczać,ze i tym razem odniosa zwyciestwo.Toronto niczym specjalnym nie zachwyca,a ich ostatnie wyniki raczej rozczarowuja. Tak bedzie i tym razem.

Phoenix niby ostatnio ma dobra serie zwyciestw.Jednak jak przyjrzec sie bliżej ich przeciwnikom i wielkość wygranej,to raczej mnie to nie powala na kolana.Huston to przeciwnik bardziej wymagający od poprzednich ich rywali.Tak po cichutku liczę tu na małą niespodziankę.

Zagrałbym jeszcze na Dallas,ale nie wiem ,czy podejdą poważnie do tego meczu.Mają przecież już play-off w kieszeni i może jest czas na pogranie rezerwami?Ich ostatnie wyniki niby dobre i trwa świetna passa.Tyle tylko,że wielkośc zwycięstw nie jest porażająca więc..no właśnie.Czy starczy motywacji?

No i jak sądzę Orlando powinno ograć Charlotki.W pojedynku dwóch zespołow o podobnym potencjale stawiam delikatnie na Orlando.

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Witam

Widze ze rozgorzała zazarta dyskusja na temat MEMPHIS i NewYersey: ) Niewiem czy jest warto rozstrzasac ten mecz bo poprostu w chwili obecnej "dziad" gra z "dziadem": )) Aktualnie ze wzgledu na kontuzje NewYersey napewno nie prezentuje sie najlepiej natomiast Memphis..hm...najgorszy ( razem z Bostonem) bilans meczuy u siebie ze wszystkich drużyn w NBA!!!( 11:20) Mecz jest absolutnie dwudrogowy....na siłe zdecydowałbym sie jednak na NYersey. Zgadzam sie z przedmówcą co do meczu Milwakee...jezeli nie spartolą osttaniej kwarty tak jak w meczu z Cleveland to mysle ze spokojnie wygraja to spotkanie . Dla odwznych typ: MILWAKEE - 5.5: )

Co do meczu Phoeniks hm...ja mysle ze wygraja to w handi - 6 ... trzy razy pod rzad nie ugrali handi....dzis mysle ze jednak je ugraja....mimo tego iz jak Bogdan słusznie zauwazył ostatnio swa forma i stylem zwycięst nie powalaja na kolana... Typ: Phoeniks lub Phoeniks - 6.5
POZDRAWIAM : )

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by bogdan
Zagrałbym jeszcze na Dallas,ale nie wiem ,czy podejdą poważnie do tego meczu.Mają przecież już play-off w kieszeni i może jest czas na pogranie rezerwami?Ich ostatnie wyniki niby dobre i trwa świetna passa.Tyle tylko,że wielkośc zwycięstw nie jest porażająca więc..no właśnie.Czy starczy motywacji?
dallas ma caly czas przejsc do histori jako 3 zespol ktory wygral ponad 70 meczow w sezonie zasadniczym ( po jeziorowcach i byczkach ktorzy dokonali to 2 razy )i jak mowi ich trener beda o to walczyc
"Mavericks z każdy miesiącem grają coraz lepiej, nie jest wykluczone, że uda im się osiągnąć 70 zwycięstw. Szczególnie, że nawet ich trener powiedział wbrew powszechnej opini, że mecze sezonu regularnego są ważne.

- Od niektórych zawodników można usłyszeć, że mecze w sezonie nie mają znaczenia. Nie zgadzam się z tym. Sezon regularny jest potrzebny do tego, aby poznać swoją grę. Jest potrzeby, aby przećwiczyć pewne sytuacje, w których można się później znaleźć w playoffs. Nie można po prostu przeskoczyć do playoffs bez przygotowania i być nagle dobrym zespołem – powiedział Avey Johnson "

member
member
Phoenix - Houston 2

Spotkanie dwóch bardzo dobrych drużyn (z naciskiem na bardzo wink ) Widać, że Houston złapało wiatr w żagle po powrocie Yao Minga, i gra naprawde bardzo dobrą koszykówkę (mimo, że do dyspozycji Tracy`ego McGrady możemy mieć ciągle jakieś "ale"), owszem zdobywa dużo pkt., ale bardzo dużo wykonuje prób, Phoenix to typowo ofensywana drużyna, trzeba tu przyznać, że na własnym parkiecie gra świetnie, statystyki, statystykami, a życie, życiem, jeżeli Suns narzuci swój styl gry gościom to "Rakietki" nie mają czego w tym spotkaniu szukać, ale ten styl, został gdzieś ostatnimi czasy zagubiony, owszem, owszem wygrali chyba juz 4 mecz z rzędu, ale, nie graja już tak rewelacyjnie jak kiedyś, Houston w ostatnich trzech spotkaniach (odkąd wrócił Yao Ming) gromi rywali, jeszcze wczoraj bez problemów przeszedł kolejną przeszkodę, ale na własnym parkiecie, teraz parkiet będzie o wiele bardziej gorący, i nie tylko z Nazwy Phoenix, ale jeżeli Houston uda się powstrzymać ofensywane działania gospodarzy mecz może przybrać naprawdę ciekawe oblicze, nie wiem sam czy zagram ten mecz, może symbolicznie, może średnio, ale kurs jest zachęcajacy, waha sie w granicach 3,3 dość dużo, ale spotkanie, trzeba przyznać będzie naprawdę trudne, i chyba nie ździwi mnie w nim żaden wynik, ani wygrana gości, ani znaczna wygrana gospodarzy.

Golden State- Dallas over 206,5

Tutaj z rególy totalna loteria, mam nadzieję, że dziaj Dallas pokarze swoje zdolności ofensywne a GS będzie chciało im dotrzymać kroku, chociaż przyznać trzeba, że obie drużyny potrafią doskonale radzić sobie w defensywie.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
tak an szybko bo brak czasu:)

Bobki- Orlando 2

Magicy walczą o PO i są lepsi na papierze wiec powinni wygrać

Bucks-Raptors +5) 2

Mnie tam Milwaukee nie przekonuje,sezon mają z głowy a Toronto ostatnio trochę dołuje,ale ja w nich wierze:)

Memphis- NJ 1

Miśki fatalny bilans ale myślę że nie odpuszczą,draft draftem ale wygrane,kibice i trenowanie też się liczy, dlatego powinni ograć słabe i fatalne ostatnio Nets, tercet emerytów im nie pomoże.....

GS- Dallas 2

Boje się grać Mavs bo kiedyś polegną,ale patrząc na ich defensywę,wiedza że klucz do wygranej z Warriors leży w obronie,bo tamci lubia porzucać z dystansu

shaken not stirred
shaken not stirred
Originally Posted by Masters
Golden State- Dallas over 206,5

Tutaj z rególy totalna loteria, mam nadzieję, że dziaj Dallas pokarze swoje zdolności ofensywne a GS będzie chciało im dotrzymać kroku, chociaż przyznać trzeba, że obie drużyny potrafią doskonale radzić sobie w defensywie.

Tutaj z reguły pada over tongue i do niego również bym sie dziś przychylał. 9/10 ostatnich meczy między tymi zespołami kończyło się przekroczeniem linii, dzisiejsza 206 też nie wydaje się zbyt wysoka.
Co do samego wyniku, to normalnie brałbym +7,5 od ręki, sa jednak dwa ale:
1) bez Barona Davisa gra GSW się totalnie sypie
2) oba zespoły grają dziś drugie mecze z serii back-to-back (tzn. że grały też wczoraj) i bilans Dallas wynosi tu 9-2 w stosunku do 5-12 Goldenów
na plus na pewno jakiś patent Warriorsów na ekipę Mavs - wygrali 3 ostatnie starcia! i 6 z 10 smile

member
member
Własnie nie wiem co z tym Davisem, bo na betgun.com jest nadal do typowania w parze z Nowitzkim, i wg mnie mozna smiaóo to grac, a kurs 1,38, jest naprawde bardzo dobrym typem, Dirk potrafi jak mało kto zdobywac punkty, a jezeli Davis ma jakies problemy ze zdrowiem, to moze to byc argument za stawianiem na Nowitzkiego, i tak własnie chyba zrobie, betgun to jednak zazwyczaj dobrze poinformowany bukmacher (zazwyczaj, nie oznacza zawsze wink ). Do tego proponuje dolozyc McGradego walczacego ze stoudemire po kursie 1,65, obrona Phoenix, jest zadna, a Tracy zdobywac pkt umie, tym bardziej ze pozwalaja mu troche porzucac, przyznaje ze nie zerkalem w statystyki i jest to bardziej typowanie na zasadzie "partyzantki", ale jednak z jakas tam mysla, i argumentem smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
i Dallas poległo, Dirk 3-11, warriors 57% z gry shocked

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, forty, Lukasz111), 1,677 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,846
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025