Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 2 1 2
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak wynika z doniesień, Barcelona ma zapłacić nawet 3 mln euro za 12-letniego piłkarza Besiktasu Stambuł.
Muhammad Demirci był w lutym na testach na Camp Nou i zaprezentował się bardzo korzystnie, co skłoniło władze katalońskiego klubu do sfinalizowania transferu.
Demirci ma przenieść się do Barcelony we wrześniu, kiedy zakończą się rozgrywki juniorskie w Turcji. Barca ma zapłacić za niego 1.5-3 mln euro, a młody zawodnik ma zarabiać miesięcznie ponad 2,000 euro. Mistrzowie Hiszpanii dali mu już przydomek Muha, żeby był łatwiej rozpoznawalny przez fanów w Hiszpanii.

http://www.youtube.com/watch?v=j9JQaNyJ76s&eurl=http%3A%2F%2Fsport%2Ees%2Fdefault%2Easp%3Fidpublicacio%5FPK%3D44%26idioma%3DCAS%26idnoticia%5FPK%3D384631%26idseccio%5FPK%3D1042%26h%3D

Na razie prezentuje się całkiem nieźle, ale co z niego wyrośnie, to zobaczymy za jakieś ... 5-8 lat gwizdek

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kiedyś był temat o innym 12letnim piłkarzu... Nikonie Jevticu

zobacz sobie ten filmik, na pewno jest lepszy od tego Muhammada smile

..w tamtym temacie, którego już nie ma był też zamieszczony filmik z pewnym brazylijczykiem, koleś podrzucał piłkę i jak foka dobijając głową biegł przez pół boiska... ma ktoś to jeszcze ? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Troche glupie bo ten dzieciak nie musi dobrze grac potem. Jest bardzo duzo zdolnych dzieciakow ale nieliczni graja dobrze potem. Juz bylo glosno o jakims dzieciaku, bily sie o niego duze kluby. Trafil do Usa, zgarnia kase ale nic wielkiego nie gra. Przecietnie. Taki dzieciak moze sie kompletnie zmienic jak sie okaze, ze wokol niego robi sie szum, jest wart kupe kasy a wymagania wielkie. Nieliczni dadza sobie rade ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
gnacik to "kerlon: tak latal z ta pilka na bance:)

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Azzaro
gnacik to "kerlon: tak latal z ta pilka na bance:)

Takiego to tylko faulowac. Pociagniesz z bara, faul. Za wysoko podniesiesz noge odgwizdze nakladke. Raz w nogi i sie oduczy grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To wszystko ładnie się prezentuje w piłce juniorskiej ale na poziomie profesjonalnym nie będzie już mógł bezkarnie zakładać obrońcom takich "siatek" i "kiwać" trzech za jednym zarazem.

Mam nadzieję, że te wszystkie talenty rozwiną się i chłopaki staną się wybitnymi zawodnikami ale płacić po kilka mln. za dzieciaka, to lekka przesada.

Popatrzmy co się stało z Freddy Adu. Nawet "Nesweek" poświęcił mu kiedyś cały artykuł, a teraz nic o nim nie słychać.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Nic specjalnego.To ma być jakiś wielki talent?W tym wieku to w mojej drużynie też był taki jeden co tak wymiatał, a potem już w juniorach starszych to się do składu nie łapał.Na tym filmiku też nic szczególnego nie pokazał i nie zachwycił.Nikon Jevtic zdecydowanie lepiej się prezentuje w tym wieku.

Blade Runner
Blade Runner
niedługo agenci klubów będą się bić na porodówkach smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panowie, spokojnie. To co widzimy my, nie musi być tym samym, co widzą profesjonaliści. Oczywiście, ze można wyuczyć wielu takich jak Ronaldinho, ale jest to zadanie przeogromne. Głębiej we właściwości mózgu nie chce mi sie wchodzic.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
i to wlasnie marnuje mlodych chlopakow....

jak zobacza w wieku 12 lat, hajs jaki mozna zarobic

to zacznie sie kreaowac w glowie "dziwki, koks, wodka" - czyli, moja gra w pilka bedzie sie rownala WIELKA ZABAWA

i tak pozostanie po nim, 2-3 filmiki na youtube z super sztuczek, kiwek, dobrym panowaniu nad pilka... i nic wiecej

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam kuzyna, ktory naprawde gral niezle. Trenowal od najmlodszych lat, wyjazdy, obozy itp - starzy ladowali w niego kase. Jak sie potem okazalo, ze ma szanse cos osiagnac czyli do jakiegpos klubu jako junior wszystko sie posypalo. Po prostu nie dal rady. Zaczal uwazas sie za wielka gwiazde, zaczelo sie balowanie, obijanie. I nawet rodzice temu nie zaradzili. A skonczylo sie tak, ze pilke olal, szkole zakonczyl niemalze na gimnazjum.
Niestety w mlodym wieku jest roznie i jesli przyjdzie jakis szum wokol tej osoby to wtedy sie zaczyna robic 3 razy trudniej. Ten dzieciak bedzie pod ogromna presja i nie wazne cos mowia mu rodzice, trenerzy itp. Dlatego tez troche mnie smieszy te wyszukiwanie talentow na sile bo 3mln za takiego gowniarza to przesada. On nawet nie ma pojecia co to sport ....

Profesor
Profesor
Szkoda że nie było You Tube jak Ja biegałem za piłką blush

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Wyluzujcie, przeciez kupia takich 10, to na bank cos z tego bedzie laugh A i szumu troche, wiec same plusy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tez kiedys tak robilem, ale mi przeszlo frown

tongue

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
specjalista nie jestem,ale mi sie wydaje,ze ludzie z Barcy nie przywiazywali zbyt duzej uwagi do tych jego sztuczek,ale to tego jak czyta gre i ile widzi na boisku,a moim zdaniem jak na 12 latka to widzi baaardzo duzo...

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Messi tez zostal tak wylapany, mniej wiecej w tym samm wieku i kosztowal podobne pieniadze.
Specjalisci sie nim zajeli odpowiednio i prosze jaki zuch chlopak;-)
Oczywiscie nie twierdze ze tu bedzie podobnie na 100% ale to jak lokata dlugoterminowa, na pewno dokladnie przemyslana:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ostatnią akcją rozwiał moje wątpliwości. Bo zaczynałem już mieć takie czy po ograniu wszystkich obrońców i bramkarza nie będzie jeszcze próbował kiwać słupka wink

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline

ten małolat też był tutaj kiedyś pokazywany smile Jean Carlos smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może i coś z niego będzie ale jak dla mnie to za dużo gra samodzielnie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
widze ze glosno o mnie sie rbi laugh

Strona 1 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, 11kera11, Sensei, aker, alfa), 12,963 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,702
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026